Tren Pemasaran Konten 2014

Tren pemasaran konten 2014

Kita wis nuduhake sawetara infografis hebat ing Tren pemasaran 2014 lan sing saka Uberflip iki ora beda - menehi sawetara wawasan babagan carane konten dadi pusat pemasaran online merek. Malah ing agensi kita dhewe, kita wis mindhah sumber menyang pemasaran konten kanggo kabeh klien ... salah sawijining anggota tim sing paling penting yaiku Jenn Lisak sing nggawe strategi konten kanggo klien.

Uberflip bubar ndeleng babagan infografis babagan tren pemasaran paling gedhe ing taun 2013 lan saiki padha mbesuk mbesuk! Sajrone pirang-pirang taun, pemasaran konten wis ilang apik-apik kanggo kudu-kudu ing babagan strategi pemasaran merek. Dadi, apa sing dikepengini 2014 kanggo papan sing berkembang kanthi cepet iki?

2014-konten-marketing-tren-infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.