Pandhuan CMO Paling Apik 2014 kanggo Lanskap Sosial

Depositphotos 42889085 s

Wingi, aku wis ngrampungake postingan iki lan arep ngeklik nerbitake nalika ngalahake bir ing laptop. Muga-muga ora karma teka kanggo nendhang bokong. Laptop bisa urip, nanging kepiye wae postingan blog ilang. Aku nulis tulisan iki kanthi ambu bir ing mburi supaya ngelingake aku supaya tetep ora tenang.

Mangkene, aku ngerteni infographic sing elek banget. Secara visual, ora ana crita babagan umume. Iku mung klompok pendapat sing diklumpukake saka artikel lan laporan sing - aku percaya - bakal menehi pengaruh ala marang pendekatan perusahaan kanggo ngetrapake strategi media sosial sing apik kanggo nggawe lan mbangun bisnis kanthi online. Iki ora dipisahake kanggo bagean bisnis utawa industri B2B, B2C. Wah

  • Pertama lan paling penting, ora ana sing nyebutake aspek sosial manungsa medeni aku. Kesadharan merek ora padha karo interaksi manungsa. Ndeleng logo minangka kesadaran merek. Ngumpulake panguwasa lan kapercayan kanthi online, supaya luwih akeh pengunjung ngonversi minangka interaksi manungsa sing mbutuhake keterlibatan emosional. Aku ora yakin manawa kesadaran merek minangka aspek utama nggunakake platform media sosial, aku yakin bisa nggawe reputasi pribadi. Wong dipercaya wong… lan sawetara wong makarya kanggo merek. Aku ora dialog karo utawa maca pendapat merek kanthi online, aku ngobrol, nuduhake lan tuku saka wong.
  • Aku ora peduli karo lalu lintas. Lalu lintas ora dadi masalah kajaba lalu lintas sing nyebabake asil bisnis. Prilaku lan konversi prakara luwih saka lalu lintas. Aku bisa tuku iklan sing nggawa atusan ewu tampilan menyang situs web, ora dadi masalah kajaba lalu lintas sing relevan, kasengsem, lan arah menyang konversi. LinkedIn "ok" nanging Facebook apik? Kanggo sapa?
  • Lanskap media sosial yaiku dudu babagan platform, babagan apa sing ditindakake kanthi apik lan ora apik kanggo mbantu bisnis komunikasi karo prospek lan pelanggan. Daripada platform, iki kudu ngomong karo konten sing bisa dituduhake, cara nuduhake, lan apa sing bisa ditindakake pelanggan utawa prospek. Apa bisa komunikasi babagan iki? Apa bisa nambah pesen sampeyan menyang pamirsa sing luwih relevan? Apa bisa tuku saka iku? Platform bakal teka lan lunga, nanging prilaku sosial minangka kunci.
  • Komunikasi pelanggan ora masalah, intelijen pelanggan ora. Apa sentimen merek sampeyan kanthi online? Kepiye sampeyan ngakoni dibandhingake karo kompetisi sampeyan? Apa sing dibutuhake wong ing industri sampeyan? Apa sampeyan ngatur reputasi kanthi apik? Apa sampeyan ngladeni pelanggan kanthi apik ing setelan sosial sing bisa dituduhake dening kapabilitas layanan pelanggan? Apa sing sampeyan lakoni kanthi volume data lan intelijen sing ora ana gandhengane babagan prospek lan pelanggan?
  • Ora ana diskusi babagan mobile (ing sanjabane aplikasi Instagram), lokal, Lan pariwara sosial? Telung aspek media sosial sing ngasilake paling akeh, asil gedhe, lan asil? Kepiye carane saben platform bisa dimanfaatake ing piranti lan ditarget kanthi efektif? Aku ora percaya ora ana informasi babagan iki nalika sampeyan ngobrol karo malang media sosial.

Aku ora pengin ngerti kepiye SEO nggawe meja. Yen sampeyan pengin mriksa infographic sing apik sing bisa mbantu upaya pemasaran media sosial, priksa Pandhuan Lapangan kanggo Navigasi Media Sosial, Kepiye Usaha Nggunakake Media Sosial, Ponsel Lokal Sosial lan 36 Aturan Media Sosial kanggo sawetara informasi migunani.

Aku tresna tenan CMO.com - Aku maca sawetara informasi lan saran sing apik tenan saben dina, nanging infographic iki pancen ora bisa menehi tandha kanggo para pemasar rata-rata nggunakake media sosial kanthi efektif. Aja mung tampar meja menyang Photoshop lan diarani infographic. Entuk a desain infographic profesional lan critakake manawa para pemasar bisa ngerti, mangan, percaya, lan nuduhake!

Sampeyan bisa mriksa infographic iki lan ora setuju karo aku. Nanging, aku pengin ngerti saran apa sing bisa ditrapake sing sampeyan kumpul saka infographic iki lan carane digunakake kanggo bisnis sampeyan.

CMO_Guide_Social_2014

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.