Tujuan, Anggaran, Kegiatan lan Tantangan Pemasaran Digital B2014B 2

b2b strategi pemasaran digital omobono

Omobono paling anyar Sing Bisa Endi riset nyedhiyakake gambar asli sing jelas Pemasaran digital B2B ing taun 2014. Ing kemitraan karo Masyarakat Pemasaran lan Riset Lingkaran, dheweke takon marang 115 pemasar bisnis senior babagan pemasaran digital tujuan, anggaran, kegiatan lan tantangan. Laporan lengkap, kalebu asil survey, analisis ahli lan rekomendasi, bakal diterbitake wulan iki. Kanggo nampa salinan digital sanalika kasedhiya, mangga ndhaptar ing situs Omobono.

Temuan utama saka laporan kasebut yaiku:

  • Prioritas Pemasaran B2B online minangka kepemimpinan, hubungan pelanggan lan kesadaran merek.
  • Anggaran Pemasaran B2B ndhukung pemasaran digital kanthi 39% saka anggaran pemasaran sakabèhé.
  • Saluran Pemasaran B2B Kunci yaiku media sosial lan seluler.
  • Tantangan Pemasaran B2B kalebu kurang sumber daya, efektifitas ngukur lan kurang keahlian ing omah.
  • Kesenjangan ing Ketrampilan Pemasaran B2B sing Analytics & nglaporake, strategi & rencana, lan riset & wawasan.
  • Ngukur ROI Pemasaran B2B terus dadi tantangan, mung karo 16% pemasar sing ngrasakake akurat ngukur laba investasi.

Ringkesan temuan utama Omobono yaiku infographic ing ngisor iki:

strategi pemasaran b2b-digital-marketing

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.