Laporan SoDA 2013: Digital Marketing Outlook

laporan soda 2013

The Global Society for Digital Marketing Innovators nerbitake laporan 2013 ing awal taun iki. Ana sawetara temuan utama ing laporan kasebut ing strategi pemasaran digital uga owah-owahan babagan cara panggunaan agensi pemasaran digital.

Penemuan Kunci

  • Luwih saka setengah responden ujar manawa nambah anggaran pemasaran digital, kanthi akeh owah-owahan saka realokasi anggaran sing ana dadi digital. Mung 16% nambah biaya pemasaran umume.
  • Agensi layanan lengkap entuk bathi amarga perusahaan ora gelem ngembangake headcount, utamane amarga agensi dadi luwih canggih ing kemampuan kanggo nganalisis data lan dhukungan para pemasar strategis tingkat senior ing organisasi kasebut.
  • Pemasaran Agile kanthi cepet berkembang dadi kerangka kerja anyar kanggo para pemasar supaya bisa praktik supaya bisa nambah tanggap marang kabutuhan pasar. Priksa manawa maca klien lan kanca sing apik, Seri Jascha Kaykas-Wolff babagan Agile Marketing.
  • Pemasaran adhedhasar data, strategi konten lan integrasi bakal terus ningkatake asil pemasaran lan ngasilake luwih akeh penghasilan menyang organisasi kaya pengalaman pemasaran didadekake siji ing saluran lan dipersonalisasi kanggo prospek utawa pelanggan individu.

Maca lengkap Outlook Digital Marketing 2013

Ditindakake dening Econsultancy, SoDA iku Survei Pemasaran Digital Outlook 2013 duwe 814 responden, nganti 25% saka panelitian SoDA 2012. Pemasar makili udakara sepertiga saka kabeh responden kanthi pamisah antarane perusahaan sing utamane produk (33%), layanan (31%) lan campuran produk lan layanan (36%). Swara 84% responden minangka pembuat keputusan utama lan pengaruh (CMO, eksekutif senior, VP lan direktur) kanthi anggaran pemasaran tahunan wiwit US $ 5M nganti luwih saka US $ 100 juta lan pasar utamane yaiku Amerika Utara (50%), Eropa (22) %) lan APAC (12%). Ing taun iki ana lintas responden multinasional sing akeh, kanthi 12% nuduhake manawa ora ana siji bawana sing menehi mayoritas penghasilan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.