Statistik lan Tokoh Pemasaran Seluler 2013

Statistik seluler 2013

Apa kita nyebutake seluler taun lalu? Aku ora bisa ngandhani babagan ewu sebutan sing digawe lan terus digawe. Isih - mung 25% perusahaan sing duwe strategi seluler… adhuh. Pesen teks, web seluler, aplikasi seluler lan email seluler minangka standar kanggo saben strategi pemasaran. Yen sampeyan ora nyepetake, sampeyan bakal akeh bagean saka pamirsa sing butuh produk utawa layanan sampeyan.

Nomer kasebut kaget - mayoritas perusahaan ngakoni yen ora duwe strategi seluler, lan kira-kira aku sing mikir yen duwe strategi seluler salah informasi. Dheweke mikir yen mung duwe aplikasi utawa situs web sing ramah seluler cukup kanggo strategi. Untunge merek mulai wicaksana kanthi desain responsif lan aplikasi web HTML5 vs. aplikasi asli, lan para pemasar nyedhiyakake anggaran luwih akeh kanggo pariwara seluler. Neil Bhapkar, Uberflip VP Pemasaran.

infographic_mobile_marketing_uberflip

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.