Kaya sing Diprediksi, Penjualan Liburan 2013 Tindakake Mobile

Musim liburan 2013

Ora kaget, amarga adopsi ponsel cerdas, manawa seluler bakal menehi pengaruh gedhe marang penjualan liburan taun iki. Media sosial duwe pengaruh sing luwih gedhe, nanging ora ana pengaruhe karo pengaruh seluler. Saka penjualan sing kedadeyan, 38% lalu lintas online teka saka smartphone lan tablet miturut IBM Digital. 21% kabeh penjualan online digawe saka piranti seluler kasebut. Yaiku kenaikan 5.5% ing taun 2012!

Umume, akhir minggu blanja patang dina terus nuduhake pertumbuhan online lan seluler kanthi konsumen milih selancar tablet lan smartphone - showrooming, webrooming lan jumping ing transaksi sing dikirim kanthi seluler. Via Genesys

Nanging ora kabeh warta apik ing taun iki. Miturut NRF, dodolan awal mudhun taun iki lan rata-rata kréta belanja mudhun 4%.

ireng-jum'at-2013

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.