Sinau Pulsa Pemasaran Digital 2013

para pemasar kebanjiran

Kita bakal remuk. Kurang keahlian lan pelatihan, struktur lan proses organisasi sing ora cocog, lan praktik warisan sing wis ana saiki dadi pemasar sing lumpuh. Piranti lan teknologi berkembang lan berkembang saben minggu - nanging ora cukup. Iki minangka alasan utama kenapa kita miwiti DK New Media… Klien mung butuh dorongan supaya bisa maju lan luwih efektif ngetrapake anggaran pemasaran liwat strategi.

Wawasan ing artikel iki dijupuk saka pengalaman langsung sing makarya karo manajer merek lan pemasar, survey kuantitatif meh 200 pimpinan pemasaran (Merek Finch lan Sinau Pulsa Digital Netplus, Agustus 2013), lan serangkaian wawancara karo wong-wong sing kerja ing papan kasebut saben dina. Temuan kasebut jelas nuduhake manawa waktune para pemasar supaya ora pura-pura kabeh wis dikendhaleni. Sukses utawa kegagalan merek kasebut gumantung.

Apa sing berjuang karo tim sampeyan? Kepiye sampeyan ngatasi tantangan kasebut? Waca artikel Netplus kanggo resolusi kasebut.

Survei NetPlus-Pemasar

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.