Pecundang Strategi Pemasaran lan Pemenang taun 2012

2012

Nalika wiwit nyawang taun kepungkur, aku yakin penting ngerti gambaran babagan strategi pemasaran sing tuwuh… ing popularitas lan asil. Sampeyan uga kudu ngerti strategi sing ana ing para pemasar lan ora ngasilake asil sing digoleki utawa dibutuhake.

Kapitunan Strategi Pemasaran taun 2012

  1. Link balik - Salah sawijining postingan sing luwih kontroversial lan populer ing taun 2012 yaiku ngumumake SEO wis mati. Nalika akeh konsultan SEO mung keweden sawise maca judhul, sisane ngerti manawa Google wis narik karpet virtual saka ngisor dheweke lan dheweke kudu mandheg nyoba ngapusi algoritma lan wiwit nggunakake pemasaran kanthi bener kanggo nyopir panguwasa telusuran merek. Apik kanggo Google lan nyenengake backlinker SEO.
  2. Kode QR - tulung critakake yen dheweke wis mati. Asring ana kemajuan teknologi sing katon minangka solusi gedhe sing bisa ditrapake ing pemasaran. Sayange, miturut pendapatku, kode QR ora ana salah sijine. Kita duwe jeneng Internet sing luar biasa iki supaya gampang ngetik URL utawa istilah telusuran lan nemokake apa wae sing sampeyan butuhake. Nalika aku narik ponsel cerdas, bukak app pindai kode QR, banjur bukak lan buka URL… Aku mung bisa ngetik. Kode QR ora mung migunani, uga elek. Aku ora pengin ndeleng ing materi pemasaran. Solusi sing luwih apik yaiku URL cekak, ngirim shortcode teks lan entuk tautan kanggo nanggepi, utawa mung duwe URL sing apik ing situs sampeyan supaya masarakat ngerti ngunjungi.
  3. Pariwara Facebook - Sejatine aku nggunakake pariwara Facebook lan nampa sawetara tanggapan sing apik babagan sawetara kampanye sing wis ditindakake. Biaya regane murah lan akeh kesempatan nargetake… nanging aku isih durung bisa ngrasakake yen Facebook durung ngerti modele. Ing seluler Facebook, streamku kebak akeh ton pariwara. Ing web, aku ora bisa ngatasi manawa aku kebayar mbayar iklan kanggo entri tembok sing kudune ditampilake. Dadi… Facebook ndhelikake konten banjur nggawe aku mbayar. Yuck
  4. Google+ - Aku seneng yen ana pesaing kanggo Facebook nanging aku berjuang kanthi angel ing kana. Nalika 99% obrolan kedadeyan ing Facebook, pancen angel banget kanggo ngetrapake upaya ing Google+. Google wis nindakake tugas sing apik kanggo pangguna sing kuwat nggunakake Google+ - kanthi panganggit lan bisnis lokal integrasi Dheweke nambahake sawetara fitur apik karo komunitas lan hangout… nanging obrolan ing komunitasku ora kedadeyan ing kana. Muga-muga bisa diganti.
  5. email Marketing - Saben bisnis kudu duwe program email. Biaya saben akuisisi saka email isih kalebu sing paling kuat yen dibandhingake karo strategi pemasaran. Aku yakin manawa pemasaran email pancen kapitunan, amarga ora maju. Kita isih kudu ngrancang tata letak tabel umur 20 taun amarga ora ana kemajuan saka panyedhiya aplikasi kothak mlebu kaya Microsoft Outlook. Kayane gampang ngrampungake email, nyedhiyakake dalan kanggo olahpesen pribadi, pariwara, lan nanggepi.

Pemenang Strategi Pemasaran taun 2012

  1. Mobile Marketing - pancen ora ana sangsi yen tuwuh lan adopsi smartphone kanthi akses Internet. Polos lan sederhana, yen sampeyan ora nggunakake modal ing web seluler, aplikasi seluler lan malah olahpesen teks seluler, sampeyan ora entuk bagean pasar sing penting. Siji cathetan pribadi babagan iki ... Aku ngunjungi wong tuwa ing Florida saiki lan dheweke tuku iPhone. Yen sampeyan mikir babagan pangguna teknologi rata-rata, aku bakal yakin manawa dudu wong tuwa aku.
  2. Content Marketing - tuwuhing aplikasi seluler lan telusuran seluler, terus nggunakake Internet minangka mekanisme riset, lan terus owah-owahan prilaku belanja kanggo ngrencanakake, riset lan tuku liwat Internet mbutuhake perusahaan sampeyan duwe konten kanggo ndhukung interaksi telusuran lan sosial. Nalika blogging perusahaan terus berkembang minangka strategi inti, desain infographic, nuduhake konten sosial, ebook, Whitepaper lan video entuk asil sing luwih apik tinimbang saiki.
  3. Pemasaran Konteks - sampeyan bisa uga sok dong mirsani ing Martech manawa nalika ndeleng artikel tartamtu, sampeyan uga bakal ndeleng pariwara tartamtu ing sidebar. Ajakan-tumindak sing dinamis iki diprogram kanthi otomatis… nyelarasake konten karo telpon kanggo nambah relevansi, tarif klik-tayang, lan pungkasane konversi. Teknologi dinamis kanggo nyedhiyakake informasi sing luwih apik adhedhasar konten saya misuwur lan dadi larang kanggo umume bisnis.
  4. Pengaruh Pemasaran - Cara pariwara massal bisa larang regane saben panampil, nanging ora nduwe pengaruh kaya pengaruh saka pengaruh influencer. Kita duwe sponsor ing blog iki sing entuk asil sing apik - nanging mupangate luwih saka klik. Kita kerja bareng perusahaan kanthi strategi dhewe, kalebu crita ing presentasi lan pidato, lan dadi juru wicoro eksternal babagan produk lan layanane. Kita duwe pengaruh ing industri lan perusahaan teknologi pemasaran iki gelem nandur modal ing pamirsa. Aplikasi anyar sing apik kaya Manuk Cilik nyedhiyakake aplikasi kanggo nemokake lan nemokake khalayak kasebut lan pengaruhe.
  5. Video Marketing - Biaya kanggo video sing dirancang kanthi profesional lan dikembangake terus mudhun ing saindenging negara. Sapa wae sing duwe smartphone bisa ngasilake video kanthi resolusi dhuwur - lan aplikasi kaya iMovie supaya gampang ditambah karo musik, nambah swara, bungkus sawetara grafis, lan push menyang Youtube lan Vimeo kanthi gampang. Video minangka media sing apik banget lan narik akeh pamirsa sing bisa uga ora sithik maca.

Matur suwun kula juara is Twitter. Aku ndeleng luwih akeh babagan panggunaan Twitter dening pamrentah, agama, siswa lan organisasi liyane kanthi efektif nggunakake Twitter kanggo komunikasi karo akeh wong (sing dituju kanggo Paus!). Twitter malah memitran karo Nielsen nyedhiyakake rating keterlibatan kanggo media tradisional.

Aku kangen apa Apa sampeyan setuju?

One comment

  1. 1

    Setuju manawa backlinks lan SEO lawas kontroversial banget, nanging aku mikir kalorone isih duwe pengaruh tumrap pakaryan pemasar ing taun 2013. Mesthi wae, kudu dibangun kanthi alami lan ngetutake praktik sing apik. Iki minangka strategi ngeculake kanggo wong-wong sing nyoba ngapusi. Aku uga yakin manawa para pemenang strategi pemasaran taun 2012 bakal

    tuwuh ing taun 2013 lan pinunjul bakal tuwuh. Kita ing $ earch arep nggawe pemasaran video sing khas. Ora ana resep sukses nanging nalika perusahaan nggawe merek apik banget kanthi campuran strategi sing tetep ora bisa dadi wong sing kalah.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.