27% Pemasar Ora duwe Rencana Tablet… Nanging!

bit tablet blog480

Kita seneng duwe sponsor kaya Zoomerang lan piranti lunak poling gratis kanggo ngerteni apa lan apa sing dirasakake para pemasar babagan konten kita lan menehi wawasan babagan strategi sing digunakake. Jajak pendapat paling anyar takon babagan rencana para pemasar babagan pasar tablet.

Paling taun kepungkur, Forrester prediksi tuwuh gedhe ing ereader lan tablet pasar - lan pasar sing diproduksi. Ora diprodhuksi kanthi dodolan sederhana, nanging diskon diskon kanggo ereader lan tablet luwih larang tinimbang ponsel!

Apa tegese kanggo organisasi sampeyan? Matur suwun, udakara 50% pamirsa ujar manawa dheweke arep ngoptimalake situs kanggo panggunaan tablet…. nanging ngagetne 27% ujar manawa dheweke ora duwe rencana babar pisan!
marketing tablet

Aku bakal nggawe ramalan kanggo wong-wong ing kene ... Adopsi tablet 2012 bakal nggawe sampeyan mikirake rencana sampeyan. Ereader lan tablet bisa nyedhiyakake pengalaman maca unik sing rata-rata situs web ora bisa ngasilake. Aplikasi otomatis kanggo nerbitake, perpustakaan optimasi tablet anyar lan tema CMS saiki dirilis kanthi cepet, lan situs web sing responsif (sing cocog karo ukuran layar tablet) nggawe desainer luwih gampang.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.