Tren Internet & Seluler 2012

Internet seluler 2012

Latar mburi Priksa wis ngembangake infographic iki nyedhiyakake statistik babagan panggunaan panggunaan seluler lan internet. Nomer kasebut ora mung apik tenan. Tinjauan sing luwih jero babagan angka kasebut nyedhiyakake wawasan manawa ekonomi global mundhak kanthi cepet lan sumber daya ing saindenging jagad nggunakake teknologi sing dibutuhake kanggo kolaborasi lan produktivitas. Kanggo perusahaan, tegese ana pasar global sing akeh kanggo barang lan jasa sampeyan. Iki tegese uga ana persaingan global kanggo barang lan layanan sampeyan! Ora kalebu kesempatan kerja lan tantangan internasional.

Tren Internet lan Seluler 2012

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.