Prediksi Konten 2012 saka Pro

prediksi konten 2012

Joe Pulizzi nggabungake dhaptar ramalan konten kanggo Isi Marketing Institute saka meh 80 kontributor! Aku ora seneng banget Ramalan, luwih asring tinimbang wong-wong meh kabeh salah… preduli saka status lan panguwasa. Aku njupuk pendekatan humor kanggo kontribusiku ... nanging Joe seneng lan nyebutake minangka salah sawijining top 15!

Tombol anyar ditambahake ing situs sosial… Tombol "Tutup" menyang troll sepi lan wong sing ora nambah regane obrolan. Oke, bisa uga dudu prediksi, mung gegayuhan.

Nanging, sajujure kejujuran, kayane pancen angel banget saben dina kanggo ngrampungake swara lan nemokake regane ing situs-situs gedhe kanthi kontribusi saka akeh wong. Twitter, Facebook lan LinkedIn wis kebak karo SPAM lan obrolan sing ora ana artine ... Google+ lagi mlaku. Aku sejatine percaya, kita butuh sawetara algoritma sing ora gampang promosi populer, nanging uga sepi troll.

2 Komentar

  1. 1

    Doug, penggabungan tombol "meneng" bakal dadi revolusioner. Amarga platform sosial dadi luwih populer, kualitas konten bakal diencerke. Saka Usenet menyang Twitter, saben platform sing ora dimodifikasi ngalami nasib sing padha.

    Kaya sing anti-sosial, kunci kanggo komunitas online sing berkembang yaiku kurasi komentar. 

    • 2

      Aku mikir sampeyan pancen bener, Tim! Kapan aku ndeleng situs sing duwe komentar SPAM, aku ora repot komentar amarga katon ora peduli karo sapa sing menehi komentar.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.