75 Resolusi Internet Taun Anyar 2011

2011

Wayahe rame ing pungkasan taun. Ing taun iki, kita bakal nesu banget… kanthi dominasi sawetara perusahaan gedhe nganti tumindake media sosial sing ora bisa ditampa.

Mangkene sawetara perkara sing pancen nggawe bug, mula ayo ndandani supaya ora kedadeyan ing taun 2011:

  1. STOP STREAMING. Kaya sing digodha, jupuk driji saka CAPS LOCK.
  2. Yen aku lengganan saka email, aja ngirim email konfirmasi kanggo kula.endhog-2011.png
  3. Ganti gambar ing endhog kanthi gambar nyata sampeyan ing Twitter. Wis 3 wulan 2 Tweet.
  4. Ojo ngirim nerusake. Aja nggawe resume. Kita wis duwe LinkedIn suwene 8 taun, gunakake.
  5. Yen sampeyan ora bisa pas 140 karakter, email kula.
  6. Yen aku ora bisa maca email sampeyan ing detik 2, nelpon aku.
  7. Ninggalake pesen, aku bakal email sampeyan bali.
  8. Oversharing! Saiki akeh banget sing ndeleng WAY. Saka Carissa Newton.
  9. Apple: Nggawe layar sing ora prelu diusap utawa miwiti maneh keyboard maneh ing piranti sampeyan.
  10. Mungkasi aku email terus-terusan kanggo gawe jadwal rapat. Gunakake sandi Tungle!
  11. Mungkasi nggunakake foto lawas minangka avatar, kita loro ngerti sampeyan ora katon kaya ngono. Nalika ketemu kanthi pribadi, aku ora bakal kenal sampeyan utawa aku bakal kepengin ngerti kenapa aku ngomong karo Ibu pandhereke. Ora apa-apa, aku saiki lemu lan elek uga.
  12. Stop ing duckface. Yen sampeyan ndeleng kanca nggunakake, sampeyan kudu moyoki ing ngarep umum. Dheweke bakal ngucapake matur nuwun sajrone 2 taun nalika ngerti kepiye carane bodho.
  13. Hei Google… yen sampeyan ora nggatekake, Industri SEO minangka industri paling cepet ing Marketing. Iki tegese ana algoritma sing salah amarga perusahaan nandur modal pirang-pirang yuta kanggo ngapusi. Mungkasi ora nggatekake.
  14. Yen sampeyan milih mbukak toko kanggo geeks, priksa manawa sampeyan nyedhiyakake 2XL nganti 5XL klambi Awak iki ora entuk saka P90X, kita entuk blog.
  15. Mungkasi aku mlebu ing situs sampeyan Unsubscribe. Sampeyan lan aku kabeh ngerti yen kelangan kata sandi 4 taun kepungkur nalika mlebu. Wiwit saiki aku durung ngunjungi situs sampeyan - ngirim email saben minggu ora bakal mbantu.
  16. Wong njaluk tulung a WYSIWYG editor teks sing bener bisa digunakake kanthi bener. Yen HTML5 bisa nambah Video, kenapa kita ora bisa duwe editor asli?
  17. Mungkasi nggawe komitmen online kanggo nulungi wong utawa promosi prekara sing ora ditindakake. Saka Amy Stark.
  18. Tulung kandhani pamaréntah, pamrentah apa wae, supaya ora nyoba ngganggu Internet. Mung siji-sijine sing bisa digunakake maneh - amarga pamrentah durung tutul.
  19. Ngerti manawa sampeyan masang iklan ing ngarepe aku karo Liwati tautan, aku mung ngilangi pariwara kasebut lan publikasi sampeyan.
  20. Ora ngandhani bab sampeyan App iPhone. Ora ana sing peduli, kita kabeh duwe Droid.
  21. mbusak poking, Facebook… pancen serem.
  22. Mungkasi ngevaluasi perusahaan ing milyaran nalika umure wis sawetara taun malah ora golek bathi. Dheweke ora regane, ora ana sing mbayar. Lan yen dheweke menehi sampeyan $ 6 milyar, aja dadi wong bodho lan nolak tawaran kasebut.
  23. Tinimbang ngrekrut wong liya kanggo ngomong babagan sepira gedhene piranti lunak sampeyan, apa luwih becik kita kabeh lan instal piranti lunak sial kasebut. Sampeyan entuk foto sing apik karo penyanyi utama ing panggung, kita isih nyoba ngupayakake kesalahan skrip sing wis ana suwene 4 taun. Ora adil.
  24. Putriku wis njaluk aku mandheg menehi komentar ing kaca Facebook lan ngancam wong lanang sing nyoba nggebugi dheweke. Aku kudu mikir babagan iki. Aku mikir babagan… ora.
  25. Mungkasi perusahaan sing ngadili dening CEO ing nyuwek jins lan topi koboi, ruang kantor sing apik, tuwuhing pangguna, utawa dhuwit VC… kita wis nindakake perkara kasebut ing taun 90an lan ora bisa digunakake. Mulai ngadili perusahaan kanthi cepet apa pangguna bakal mlumpat nalika wong lanang sing nganggo jins nyuwek banjur topi koboi teka.
  26. Terus kirim blogger kaya aku dolanan gratis saengga kita bisa tumindak megah, penting, lan terus netepake awake dhewe minangka influencers. IPad welcome:

    Douglas Karr
    c / o DK New Media
    120 E Market St, Suite 940
    Indianapolis, IN 46204.

  27. Sawetara wong mandheg maca ing Net. Miwiti a podcast, tindakake a video… Gunakake media liyane kanggo nggayuh pamirsa sing beda.
  28. Panelusuran profesional - mandheg ngandhani kabeh babagan kabeh sosial nyedhot lan dheweke kudu nglampahi kabeh dhuwit kanggo nggoleki.
  29. Profesional Media Sosial - mandheg ngandhani kabeh babagan kabeh telusuran nyedhot lan dheweke kudu nglampahi kabeh dhuwit ing sosial.
  30. Situs web sampeyan duwe telung tujuan: Penylametan, Penjualan lan Akuisisi. Sampeyan paling ora lali salah sawijine.
  31. Perusahaan sampeyan duwe kantor sing regane sepuluh tikel luwih akeh tinimbang situs web sampeyan. Ora ana sing takon apa ngasilake investasi arep ing sofa kulit, mandheg takon karo kantor online sampeyan. Nglampahi dhuwit, katon profesional, sampeyan bakal luwih akeh perhatian - Aku janji.
  32. Aja ngomong babagan pinten tampilan kaca sampeyan lagi entuk. Bisnis diukur kanthi dolar lan sen. Yen sampeyan ora entuk mbayar pelanggan, strategi sampeyan bakal rusak.
  33. Aja nyoba dadi nomer # 1 kanggo tembung kunci paling angel yen atusan liyane tembung kunci sing relevan sing bakal nggawa bisnis menyang perusahaan sampeyan.
  34. Mandheg nyoba pangkat internasional nalika basis pelanggan ana ing jarak 25 mil saka kantor sampeyan. Ora ana wong ing Maui sing peduli babagan spesial nedha awan (kajaba yen sampeyan ana ing Maui).
  35. Ora, aplikasi sing bakal diinvestasikan ora bakal bisa ngatasi kabeh. Sampeyan bisa uga ora bakal nindakake apa sing dikandhakake salesperson. Lan fitur sing dijanjekake ing rilis sabanjure? Dheweke uga ora teka.
  36. Nyambung karo apa sing sampeyan kepenak, nyewa konsultan kanthi pengalaman sing wis kabukten kanggo mbantu sampeyan nguasai sisane.
  37. Ana wong sing tuku Yahoo! wis ?!
  38. Yen sampeyan email kula lan aku ojo nanggapi, ampun ngirimi kula tweet, pesen Facebook, pesen teks lan mbukak jendela obrolan karo aku. Aku ora nanggapi amarga aku nggarap prioritas… lan sampeyan ora kalebu salah sawijining (dina iki).
  39. Facebook pangembang… apa sampeyan mung bisa ninggalake antarmuka sing rame sajrone sawetara minggu. Tulung
  40. danica-godaddy.pngSampeyan ngolok-olok wong sing lunga menyang Hooters, nanging sampeyan bakal tuku domain GoDaddy? Tenanan
  41. Yen sampeyan ngluwihi Versi 1, mesthine ora beta maneh Mungkasi nyoba menehi alesan pangembang sing angel amarga ora ana patah.
  42. Pemasaran online sampeyan dudu proyek, nanging anggaran sing mbutuhake pangopènan, optimalisasi, lan upgrade sing terus-terusan. Tambahake menyang anggaran 2011 lan priksa manawa sampeyan bisa ngukur laba investasi.
  43. Mungkin sampeyan ora trampil media sosial.
  44. Langkah adoh saka lampu kilat. Adhem nalika ana… nilarake kanggo kartunis lan pangembang game. Kabeh liyane kudu HTML5, Ajax, lan CSS. (@jenniedwards diterusake artikel sing apik babagan HTML mungsuh Flash.)
  45. Aja nganti ngadili aku pira penggemar lan pandherekipun Aku duwe. Sampeyan nyopir kula kanggo nyoba terus.
  46. Yen salah sawijining blogger favorit sampeyan, sing wis nulungi sampeyan ngasah kerajinan, wis ana buku. Ayo tuku - paling ora sampeyan bisa. 😉
  47. Apa kita kabeh kanthi serius ngrencanakake rawuh SXSW pesta lan kelangan produktivitas seminggu?
  48. Yen sampeyan lagi a wartawan gedhe, mandheg ndhukung raksasa media sampeyan lan metu ing kene lan gawea nulis dhuwit, lapor lan tindakake tanpa editor utawa penerbit lawas sing nyuwek konten sampeyan. Yen dheweke trampil, industri kasebut ora bakal mudhun ing jamban.
  49. Media sosial lan konsultan pemasaran online dudu Amish. Yen sampeyan bisa mbayar, mbayar… yen sampeyan ora bisa ngasilake, coba konculi. Secangkir kopi sing didol kanggo saran sing apik ora bisa dibayar.
  50. Optimisasi mesin pencari mbutuhake hirarki situs, desain kaca, optimalisasi konten lan promosi off-site. Yen sampeyan ora entuk kabeh, sampeyan durung entuk ahli SEO tenan.
  51. Yen sampeyan bisnis ing media sosial, apa sampeyan menehi dalan sing jelas supaya jaringan sampeyan bisa melu bisnis? (yaiku Call to Action, Landing Page, Form, lsp)
  52. BieberJustin Bieber: Ketenaran 15 menit sampeyan wis rampung 8 wulan kepungkur. Lunga… banjur sisir rambut kanthi cara sing bener.
  53. Sepuluh wong maca situs sampeyan ing a piranti seluler. Apa situs sampeyan bisa digunakake ing piranti seluler? Apa dioptimalake kanggo iPhone, iPad, Droid lan Blackberry?
  54. Yen sampeyan durung nggawe, coba mandheg bola kabeh ngritik apa sing wis ditindakake.
  55. Mungkasi nggawe desainer web sampeyan supaya bisa sukses Internet Explorer 6. Sampeyan ora mung ndhukung browser sing rusak lan ora aman, sampeyan uga nyumbang kanggo alkohol lan tingkat bunuh diri.
  56. Ya, sejatine aku / bakal / bakal ana sibuk.
  57. Aja menehi wong angel babagan otomatis lan sindikasi isine. Dheweke duwe staf 3 lan duwe 50,000 pamaca… menehi istirahat!
  58. Pa, aja nganti ngirim email konspirasi sayap sisih tengen sing wis dibatalake 7 taun kepungkur Snopes. The NSFW foto wanita ayu isih ora apa-apa. Katresnakake Putramu, Doug.
  59. Yen sampeyan isih nggunakake popover / popunder windows kanthi pariwara, kita ngerti manawa sampeyan nekat lan ora bisa ngasilake dhuwit kanthi online. Bukak adol buku telpon.
  60. Aja takon aku dadi kanca sampeyan Kothak wedhi nalika sampeyan ora manggon ing bawana sing padha lan aku ora ngerti sampeyan.
  61. Google, wenehi API ing Webmaster supaya bisa lacak pangkat kita ing tembung kunci apa wae. Kita nindakake kanthi alat sing ngerti yen sampeyan ora seneng. Ngatasi.
  62. Wis ora keren maneh narik iPhone 4 ing rapat. Saiki Droids duwe aplikasi sing padha lan padha bisa ngrampungake telpon. Sampeyan butuh iPad saiki katon keren ing rapat awan. (Mangga waca # 26)
  63. Twitter, mangga kita nyelehake Analytics ing kaca lan kita dhewe kode kampanye ing sembarang link mlebu menyang sekumpulan domain karo layanan sampeyan. Bisnis bakal mbayar kanthi gampang kanggo iki, supaya bisa ngukur ROI sejatine ing aplikasi lan referensi web saka Twitter.
  64. Kanggo kabeh pangembang perangkat lunak. Mung amarga meh kabeh bisa autopdate saiki, ora ateges sampeyan nerbitake versi anyar saben 16 jam.
  65. Microsoft: Mblokir kabeh perusahaan nggunakake Bing utawa Microsoft.com uga kabeh paket instalasi lan upgrade produk Microsoft nalika ora duwe versi paling anyar Internet Explorer mlaku. (Karo sing istiméwa ing Internet Explorer kaca upgrade.)
  66. Kabeh pangembang situs web: Blokir kabeh versi Internet Explorer kurang saka versi 8 lan wenehi link sing bisa didownload Chrome, Firefox, Safari utawa uga Opera. Apa wae dandan.
  67. Apple: Aja ngaco lan pasang a kamera ing iPad wis Stop sales milking upgrade.
  68. Mandheg nelpon wong online sing nindakake tugas sing apik Bintang Rock. Dheweke dudu Bintang Rock.
  69. Foursquare: Cara apa wae Gowalla digunakake kanggo nemokake lokasi sing paling cedhak, coba dicolong ide kasebut. Aku lara golek ing aplikasi sampeyan.
  70. Kita ngerti kayane logis ... sampeyan ngirim 1 email lan sampeyan entuk wangsulan sing gedhe. Ngebom kita nganggo 26 email maneh ora bakal entuk 26 kali luwih becik tingkat nanggepi. Aku janji.
  71. ChaChaAja ngomong maneh babagan pendapat sampeyan sing umur 3 taun ChaCha. Kita wis malih dadi situs sing paling cepet tuwuh ing Internet. Plus Scott lan time pancen pancen pancen sregep bisa kerja bareng.
  72. Google: Aja nganti menehi Google Analytics gratis. Ora ana sing nggunakake kanthi bener, lan sampeyan wis ngilangi laba investasi sing nyata Analytics perusahaan bisa nyedhiyakake.
  73. Yen sampeyan duwe kanggo ndhaptar komunitas sampeyan supaya entuk support, banjur menehi komentar babagan tuwuhing komunitas sampeyan ing pemasaran menehi pesen campuran. Nanging wenehi departemen pemasaran kanggo nambah, pancen luwih apik.
  74. Mungkasi aja kakehan ngomong babagan kehebatan kasebut sawetara perusahaan nindakake amarga media sosial. Dheweke apik banget sadurunge media sosial!
  75. Ora ana perbaikan sing gampang pemasar. Kita duwe media liyane, kurang wektu, konsumen sing milih, lan bos sing nuntut. Minangka maraton dudu sprint. Miwiti kerja lan mandheg maca omong kosong iki.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.