2011 Cyber ​​Monday Infographic

infographic cyber senin
Wacan: <1 menit

Senen Cyber ​​dijenengi ing taun 2005. Cyber ​​Senin pembeli entuk toko online dina Senen sawise Thanksgiving. Ing taun 2010, Cyber ​​Senin ngasilake bathi dolar pirang-pirang dolar, saya mundhak 13% ing taun 2009. Ing toko Ireng Jumuah, sawetara penawaran sing paling apik taun iki kanggo nggodho para pembeli lan para pembeli asring kemah sajrone berjam-jam kanggo ngetung skor sing paling populer barang Senen Cyber ​​ngetutake lan target pembeli online.

Kaget, Jumuah Ireng lan Senin Siber dudu dina blanja paling gedhe ing Amerika Serikat ... dina kasebut isih dikatutake kanggo nundha akhir minggu sadurunge Natal!

Jumuah Ireng lan Infographic Senin Siber

Infographic saka SEO.com.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.