Pengeluaran Media Sosial Tambah 18% + ing 5 Taun

Logo Survei CMO

The Survei CMO nglumpukake lan nyebarake pendapat para pemasar utama kanggo prédhiksi masa depan pasar, nglacak keunggulan pemasaran, lan ningkatake nilai pemasaran ing perusahaan lan masarakat.

Geser tombol, sing Pilgrim Pemasaran negesake, yaiku pangarep-arep kanggo pangeluaran media sosial… tuwuhing sing konsisten didhukung banget sajrone survey.

Diadegake ing wulan Agustus 2008, The Survei CMO diterbitake kaping pindho saben taun liwat survey Internet. Pitakon bola-bali nganti suwe, supaya tren bisa dingerteni. Topik khusus diwenehake kanggo saben survey - Iki minangka administrasi kaping 6.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.