2010: Nyaring, Nggawe Pribadi, Ngoptimalake

2010

Kasedhiya informasi saka media sosial, telusuran lan kothak mlebu. Volume terus mundhak. Aku ora kurang saka 100 aturan ing kothak mlebu kanggo ngarahake pesen lan tandha kanthi bener. Kalender saya disinkronake ing antarane Blackberry, iCal, Google Kalender lan Tungle. Aku duwe Google Voice kanggo ngatur telpon bisnis, lan YouMail kanggo nangani telpon langsung menyang telpon.

Joe Hall dina iki nulis babagan masalah privasi lan panggunaan data sing dipersonalisasi Google bisa nyebabake kerusakan awake dhewe. Aku seneng karo postingan Joe nanging ora setuju karo sing iki. Nalika aku terus nggunakake Google, aku pengin supaya bisa nggunakake data pungkasan supaya bisa menehi respon sing efisien sing dituju kanggo aku dhewe. Aku ora pengin nggoleki asil… wenehi wangsulan sing dakkarepake.

Twitter dadi ora bisa diatur… akeh banget perusahaan, kolega, profesional lan layanan sing pengin dakikuti nanging aliran informasi saiki dadi firehose. Matur nuwun sanget, Feedera ngidentifikasi iki minangka kesempatan ... mula aku bisa lunga saka:
seemic.png
kanggo iki:
feedera.png

Prediksi kanggo taun 2010 yaiku produktivitas suite Filter, ngoptimalake lan pribadine bakal nesu. Downsizing perusahaan sing terus-terusan bakal nyurung tambahan kanggo sumber minimal. Produktivitas kita kudu nambah, manawa kita yakin duwe kapasitas utawa ora.

Facebook lan LinkedIn wis nyalin gaya nglaporake gaya nganyari Twitter. Blackberry niru pengalaman iki ing telpon nganggo swara, email lan facebook. Nalika aku seneng karo Mac lan seneng banget karo antarmuka iPhone, beban kerja tetep saya tambah. Aku ora butuh sing ayu ... aku butuh produktif. Antarmuka streaming mbantu ing taun 2009, nanging saiki wis ora bisa dikendhaleni lan aku butuh pitulung kanggo nggawe potongan sing relevan karo aku.

Minggu iki, aku wis miwiti kerja bareng ChaCha. Biyen, aku durung nggunakake layanane; Nanging, saiki aku wis nambahake 242242 menyang buku alamatku supaya aku bisa sms pitakon lan njaluk wangsulan sing relevan. Wis ana akeh kepuasan ... nalika nyopir aku bisa takon alamat, nomer telpon, jam nyimpen, lsp. Sing dituju. Aku ora prelu nggoleki, nyaring, banjur navigasi situs web. Aku mung butuh wangsulan… siji wangsulan.
questions.png

Aku dudu siji-sijine. Wutah pitakon sing luwih relevan lan rinci uga tuwuh ing Google. Aku yakin tren telusuran bakal terus ing arah iki - kanthi layanan kanggo nyaring asil paling apik dadi luwih larang.

Asile, prediksi kanggo taun 2010 bakal dadi alat sing luar biasa kanggo mbantu bisnis lan konsumen nyaring, ngoptimalake lan nggawe pengalaman kanthi online. Iki minangka pukulan liyane kanggo Pemasar - tegese pesen kasebut kudune liyane relevan, tepat waktu, lan penting… yen ora bakal disaring.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku setuju tenan manawa Twitter bisa gampang ora bisa diatur lan bakal duwe masa depan sing apik kanggo piranti kayata sing dibahas ing kene.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.