Prediksi 2009: Telusuran lan Seluler minangka Masa Depan

iklan seluler

Aku njupuk presentasi yaiku panggunaan Seluler terus diadopsi, nyedhiyakake dalan anyar kanggo perusahaan kanggo nggayuh pelanggan. Makane aku optimis nggabungake pemasaran seluler menyang situs lan kampanye karo perusahaan kaya Connective Mobile.

Kajaba iku, slide kasebut nyedhiyakake akeh bukti manawa tuwuhing Search Marketing (organik lan bayar per klik) bakal terus njeblug amarga tuwuh saka asil sing bisa diukur lan laba investasi sing apik. Minangka alesan utama kenapa aku pindhah menyang jabatan ing Compendium Blogware, a platform blogging perusahaan sing nyedhiyakake aplikasi lan kepelatihan sing dibutuhake kanggo bisnis supaya entuk panelusuran organik.

Ing ajang Pay Per Click, aku duwe kanca loro - Pat East ing Cari Marketing lan Chris Bross ing Evereffect - sing tuwuh kanthi cepet lan nglakokake kampanye PPC strategis lan integral sing terus menehi laba investasi sing positif kanggo para klien.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.