2008: Taun Mikro

Depositphotos 8829818 s

Bumi Mikro

Iki minangka taun sing apik ing teknologi online. Yen sampeyan ndeleng saka 10,000 tampilan sikil, manungsa pancen isih durung bisa ngerteni cara nggunakake media sing anyar, Internet. Mbok jelas, nanging aku yakin 2008 pancen taun sing digunakake kanggo aplikasi lan strategi Mikro.

Evolusi web sosial (Web 2.0) saiki pindhah kanthi cepet menyang wilayah sing target anyar. Solusi gedhe-gedhe, kabeh bakal berkembang kanggo nyedhiyakake sampeyan sambungan sing bener karo wong sing bener lan konten sing pas ... ing wektu sing tepat.

  1. Email wis ngluwihi panggunaan khas kanggo eNewsletters lan entuk momentum ing jagad transaksional. Daripada nyedhiyakake 'acara' dhewe sing dikirim email saiki dipicu minangka bagean saka strategi pemasaran sakabèhé kanggo njaga pangguna lan tetep nyambung menyang toko ritel, jaringan sosial, blog sing diwaca, lsp.

    Email uga berkembang, sanajan ana watesan klien email utama. Email bakal mikro… luwih akeh pesen, luwih akeh kontrol, lan luwih akeh acara.

  2. Blogging wis dadi Micro Twitter, Jaiku lan Pownce. Cuplikan cepet sing nggawe obrolan virtual saka siji menyang akeh.

    Perusahaan wis wiwit nggunakake Microblogging, nanging kita bakal bisa ndeleng nggunakake Microblogging ing taun 2008. Kita uga bakal ndeleng klompok sing luwih migunani ing Micro-blogging… kaya ruang obrolan sing diowahi ing aplikasi obrolan umum dasawarsa kepungkur.

  3. Jaringan Sosial adoh saka strategi monolitik saka Facebook, MySpace, LinkedIn lan Plaxo… Banjur pindhah menyang jaringan sosial mikro saka Ning (cathetan: SmallerIndiana, NavyVets, Pemasaran Olahraga 2.0, IndyLance yaiku sawetara sing wis diwiwiti utawa melu!).
  4. Situs bookmark kayata digg lagi ditinggal menyang situs kaya Campuran - ing ngendi sampeyan bisa nyiyapake Micro Groups kanggo gabung. Aku ngajak kabeh wong sing maca blogku supaya ngubungi aku supaya diundang menyang Grup Pemasaran Online supaya bisa nuduhake link. Aplikasi liyane kaya Truemors bakal terus ditampilake kanthi kemampuan nargetake olahan tinimbang kategori sing wis dipilih.
  5. Sistem Informasi Geografis kanthi online digunakake kanthi luwih akeh dadi mikro. Google, Yahoo, Lan Microsoft terus nambah data regional kanggo telusuran Geografis sing luwih apik. Google malah ndhukung KML ing peta situs, kanggo geografis ngenali lan indeks situs web sampeyan!
  6. Video bakal dadi Micro (kirim dianyari karo rekomendasi saka komentar Nil ing Scobleizer). Utterz, Seesmic lan QIK. Teknologi video lan telpon seluler lagi aktif, supaya wong bisa ngrekam lan ngunggah video luwih gampang kanthi kualitas sing luwih apik!
  7. Piranti lunak minangka Aplikasi Layanan bakal terus dites supaya cukup fleksibel kanggo merek lan integrasi menyang aplikasi liyane utawa merek liyane. Ora ana maneh aplikasi 'kaleng' sing cukup kanggo kita tuku lan pasang, kita kudu nggunakake teknologi CSS kanggo ndandani aplikasi menyang lingkungan apa wae. Kita kudu nggawe aplikasi sing bisa diowahi dadi paling cilik (mikro).

Mesthi sampeyan prediksi kanggo taun 2008 - taun strategi mikro lan aplikasi bisnis mikro. Kemampuan kanggo nggawe seneng klompok, aplikasi sentris geografis, SaaS merek mikro, utawa pengelompokan sosial sederhana bakal dimanfaatake ing taun 2008. Sing ora adaptasi bakal dilalekake.

11 Komentar

  1. 1

    Grup Mixx sampeyan ora mbukak kanggo para pelanggan. Aku ngeklik link sampeyan kanggo gabung lan entuk pesen iki:

    “Wah! Ana sing salah.

    Pssst: Sampeyan durung diundang menyang grup iki, mula ora, sampeyan ora bisa nindakake iku. Nanging takon kanthi becik lan mungkin dheweke bakal ngidini sampeyan mlebu. Utawa mung miwiti klompok sampeyan dhewe! ”

    • 2

      Sayange, Mixx ora nawakake 'grup terbuka' (kaya sing dakkandhakake!). Yen sampeyan pengin, gunakake formulir kontak lan kirimake alamat email sampeyan lan aku bakal ngundang sampeyan undhangan!

      Thanks!
      Doug

  2. 3
  3. 4

    Yen kabeh pancen mikro, lan aku kudu setuju manawa apa sing sampeyan omongake bener, mula minangka individu, kita bakal dadi bagean saka obrolan sing luwih cilik, kaya yen sampeyan ana ing pesta gedhe lan ngobrol karo 5 utawa 10 wong ing wayah wengi.

    Pungkasane, kita pancen butuh cara sing apik kanggo ngerteni pesta kasebut kaya kabeh wong sing ngerti babagan Facebook taun iki.

    Salah sawijining masalah nyata sing wis dakdeleng lan nyoba dakupayakake taun iki yaiku pangowahan sing gedhe banget lan angel banget kanggo njaga. Aku wis ngerti manawa aku sinau babagan teknologi anyar saka wong-wong kaya Scoble kanthi maca feed RSS ing pamaca Google nanging gampang banget supaya teknologi ora kejawab kajaba ana wong liya kajaba Arrington mbantu kita supaya bisa nonton apa sing kudu ditonton.

  4. 5

    Hei, matur nuwun kanggo wong sing nyebutake. Aku ora pengin nyuda regane kiriman sing sampeyan ngerti. Sampeyan pancen duwe dhuwit miturut pamrihku. Mungkin perkara sing sopan yaiku menehi komentar ing kene dhisik, sanajan bisa uga "mlebu" uga. Aku seneng maca kiriman sampeyan. Cheers.

  5. 7

    Salah sawijining perkara sing saya narik kawigaten teknologi lan media anyar yaiku kemampuan ngrampungake lan nggawe barang-barang sing anyar (Maaf, ora bisa mikir tembung sing luwih apik tinimbang saiki.) Nanging akeh iki kabeh dadi ad hoc nganti saiki mung sawetara wong sing ngerti babagan eksistensi. Aku mikir babagan hal-hal kayata tagar ing Twitter. Supaya mikro iki bisa menehi pengaruh, mesthine kudu ana sawetara jinis wit-witan kanggo nyebarake warta marang masarakat amarga - ayo diadhepi - sithik banget wong sing ngerti apa RSS, apa maneh langganan kanggo kabeh feed penting lan ayak kabeh.

    Pungkasane, pratelanku yaiku manawa akeh kesempatan pemasaran sing bisa dideleng wong ing microblogging lan media seluler lan sapanunggalane sejatine minangka jinis perkara sing bakal dikepengini wong kaya aku. Aku ora nentang ide kasebut, nanging kudu - lan iku penting - kudu jelas, cara sederhana kanggo ngatur lan ngontrol apa sing dialami karo pengalaman kasebut. Aku ngira proyek kaya OAuth lan OpenID isih gampang kanggo nindakake fasilitase semacam iki, nanging aku isih isih kudu akeh gaweyan kanggo nglindhungi wong. Nalika jagad iki dadi mikro, papan sing diserang para pemasar saya akeh dadi pribadi. Lan aku ora kepengin banget mlebu ruang pribadi. Yen aku ngajak sampeyan mlebu, ora apa-apa. Nanging yen aku njaluk sampeyan lunga, lunga utawa aku bakal nyopir sampeyan.

    Iku mung $ 02.

    • 8

      Paling ora regane nikel, Jamie 😉

      Aku ngira sampeyan wis nemplek rong prekara ... dhisik teknologi berkembang lan evolusi pancen apik. Titik nomer loro sing sampeyan jelasake yaiku kenapa kita butuh medium sing luwih apik. Yen aku duwe produk utawa layanan sing sampeyan kepengini, sampeyan bakal ngerti babagan (kanthi tembung sampeyan) nalika sampeyan ngundang kula.

      Temokake teknologi sing nggawa produk utawa layanan menyang prospek sing digoleki utawa kabutuhan produk utawa layanan iku sing diupayakake. Babagan sing paling pungkasan sing dakkarepake yaiku) mbuwang-mbuwang dhuwit ing pariwara sing ora nggayuh wong sing bener lan b) nesu kaya sing sampeyan lebokake nalika sampeyan ora njaluk.

      Aku seneng banget babagan evolusi teknologi sing bakal terus nggabungake pasar! Muga-muga kita ora nesu karo wong kaya sampeyan nalika ngerti. 🙂

  6. 9

    Doug:
    Kanthi kabeh informasi sing kasedhiya ing web, kita kudu nyaring supaya bisa ngerti. Salah sawijining cara paling apik kanggo nyaring yaiku nggawe ceruk utawa kanthi tembung liya kanggo mbentuk komunitas mikro utawa versi informasi. Aku setuju banget karo ramalan sampeyan.
    Thanks.

  7. 10

    Matur nuwun kanggo kirim iki. Aku setuju manawa Micro duwe kekuwatan. Ngopo Amarga gampang ditindakake. Wong ora ngarep-arep sampeyan bisa nulis crita ndhuwur kanthi wiwitan, tengah lan pungkasan sing apik. Lan luwih gampang dikonsumsi, luwih apik: 'browsing'. Cheers.

  8. 11

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.