Matur nuwun!

Depositphotos 13882114 s

Aku matur nuwun banget kanggo Thanksgiving iki… bocah sing sehat lan luar biasa, kanca sing hebat, lan ngimpi proyek. Minangka blogku, wong sing paling dakkarepake yaiku KAMU! Mangkene dhaptar komentar ing blogku (supaya jumlah komentar!). Keterlibatan sampeyan ing blog iki minangka kekuwatan utama konten sing dakupayakake saben dina ing kene.

  1. Mike Schinkel
  2. modifoo
  3. Martin Weiss
  4. Steven Hodson
  5. engtech
  6. Ade
  7. JD
  8. AL
  9. Brandon Wood
  10. William Tully
  11. Camden Sterling
  12. TechZ
  13. Martin
  14. Patric Welch
  15. Pemasaran Bisnis Cilik
  16. Duane Brown
  17. Dean Taplin
  18. Yvonne
  19. Derek
  20. Thor Schrock
  21. Julie Hunter
  22. Pat Coyle
  23. Nick Halstead
  24. Tony Chung
  25. Bloke Blog

Yen sampeyan kepengin ngerti kepiye aku nindakake, aku mbukak pernyataan SQL ing database wordpress:

SELECT CONCAT ('> li >> a href = "',` comment_author_url`, '">',` comment_author`, '> / a >> li>') SAKA `wp_comments` WHERE` comment_approved` = 1 LAN komentar_author_url> > '' LAN komentar_author >> 'Douglas Karr'AND comment_type =' 'GROUP BY `comment_author`,` comment_author_email` PESANAN Dening COUNT (`comment_ID`) DESC

40 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  15. 15

    Doug,

    Sampeyan pancen apikan. Matur nuwun wis dadi Doug sampeyan. Lan matur nuwun amarga wis mulang luwih akeh.

  16. 16
  17. 17
  18. 18
  19. 19

    Iki minangka dhaptar komentator sing apik. Aku durung nate weruh sapa wae sing ngirim link link menyang kabeh komentator. Mesthine, iki minangka postingan matur nuwun sing dakwaca saiki.

  20. 20
  21. 21
  22. 22

    Hai Doug,

    Ana kejutan sing apik kanggo linkback sampeyan ing dashboard. Apa ora SQL nyenengake?

    Thanksgiving uga kanggo sampeyan. Kita duwe kalkun ing kene ing Kanada wulan kepungkur.

    Cheers,
    -Tony

  23. 23

    Hai Doug, Blog sing apik sing sampeyan duwe ing kene, aku ora weruh jenengku nanging aku duwe link sing ujar ana link mula aku matur nuwun amarga tautan tresna. Thanksgiving uga kanggo sampeyan!

  24. 24
  25. 25
  26. 26
  27. 27

    Thanks kanggo tautan Doug, wis suwe ora ndeleng blog sampeyan, aku weruh link saka dashboard, lan aku kaget amarga aku kepengin ngerti kepiye sampeyan bisa ndhaptar kabeh komentator sampeyan ... Nanging saiki aku ngerti kepiye carane nggawe! 😀

    Aku maca blog saka Google Reader, matur nuwun maneh kanggo artikel sing apik.

    Cheers,

    Andika

  28. 28
  29. 29
  30. 30
  31. 31
  32. 32

    Doug, matur nuwun kanthi sebutan ing kiriman Thanksgiving. Iki minangka postingan sing unik banget, lan nalika aku weruh link ing dashboard WordPress, aku kaget.

    Terusake gaweyan sing apik, uga nggawa sawetara wawasan sing apik liwat blog sampeyan.

    Wis rampung sing apik kanggo taun 2008 lan muga-muga taun 2009 luwih mberkahi sampeyan kanthi luwih akeh matur nuwun sajrone setaun saiki.

    Cheers,
    Dave J. (Scoop0901)

  33. 33
  34. 34
  35. 35
  36. 36
  37. 37

    Hai Doug,

    Sampeyan kudu mikir yen sampeyan bali menyang kanca lan pengunjung situs kanthi cara sing ora dikarepake. Aku seneng konten ing blog sampeyan, sanajan aku wis suwe mandheg. Tumindak kebecikan manungsa kanthi acak sing ditampilake ing link dashboard, nggawe aku "kabur anget" lan eseman sing dibutuhake.

    Blog sampeyan minangka penjaga! Maneh, aku seneng banget karo sampeyan. Terus berkah lan tuwuh ing kabeh usaha.

    Tray

  38. 38
  39. 39
  40. 40

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.