2008 NRA Tech Pavilion Disorot nganggo Digital Displays

digital Signage

Iki minangka taun pertama ing Konferensi NRA. Kejaba olahraga luwih akeh tinimbang sing daklakoni, kanthi mlaku-mlaku, acara kasebut dudu festival teknologi sing gedhe banget. Mbok teknologi paling keren ing kana (kajaba Patronpath) yaiku tampilan digital, Dikenal minangka signage digital.

Tampilan digital minangka tampilan HDTV gedhe sing nampilake media lengkap (video lan grafis) lan bisa nyetel olahpesen kaya sing dibutuhake. Ing industri panganan, ana sawetara fitur keren - kayata nyambung langsung menyang sistem Point of Sales kanggo entuk rega paling anyar - utawa nganyari tampilan kanthi dinamis kanggo nambah penjualan. Bayangake tampilan digital ing McDonalds sing bener-bener duwe burger lan soda sing umpluk kanthi resolusi dhuwur. Iki teknologi sing apik!

Mangkene video sing aku temokake kanthi online ing Museum Seni lan Desain lan papane:

Papan liya sing lagi muncul yaiku ing Movie Cinemas. Booth Allure (foto sing dakkenyot) duwe tampilan sing dipasang vertikal sing apik sing ditampilake poster liwat klip pratinjau loop nyata saka film .... tajem banget! Gabungan karo pariwara swara arah - iki bisa dadi gedhe banget.

Ing njaba produk lan tondo asto digital, ora akeh kedadeyan ing sisih teknologi industri kasebut. Nalika nuduhake, aku nganyarke aplikasi klien ing pelanggan integrasi POS… ing ngisor iki gambar sing dijupuk Marty:
nra

One comment

  1. 1

    Pikirane pisanan babagan judhul post, yaiku apa sing kudu diolehake Patronpath karo NRA (Asosiasi Senapan Nasional), mula saya ngganggu, beda NRA. 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.