2007 Mangga Editors anyar

html

Siji saka aku Ramalan kanggo 2007 minangka editor anyar kanggo web kanthi fungsi 'edit in place'. Aku seneng nyunting ing papan ... tinimbang mlebu liwat administrasi sing kapisah, pangguna bisa miwiti ngetik lan nggawe HTML cara sing dikepengini.

Mangkene sawetara sing lengkap entri blog ing Sunting ing Panggonan saka Joseph Scott. Yen sampeyan dudu programmer lan sampeyan kepengin ngerti apa sing dakkandhakake, iki conto conto. Yusuf cukup trampil nyedhiyakake kabeh gaweyane supaya bisa diunduh.

Aku ngarepake wong sing ngrancang editor sing anyar ora kaya editor Microsoft Word biasa sing katon ing endi wae ing web. Kayane sanajan Microsoft menehi jaminan ing Office 2007 kanthi antarmuka 'Ribbon' anyar. Wis cukup ala ing Kantor saiki (apa ana sing bisa nggunakake peluru?), Saiki kita kudu ndeleng kabeh web? Malah Google Docs nggunakake editor sing padha (lan peluru uga ora bisa digunakake).

Kita butuh paradigma anyar kanggo nyunting dokumen, presentasi, html, email lsp. Sunting ing Tempat bisa dadi wiwitan paradigma iki. Aku maca kutipan apik ing Mavericks ing Tempat Kerja: Napa Pikiran Paling Asli ing Bisnis Menang akhir minggu iki saka Arkidi Kuhlmann saka ING Direct:

Yen sampeyan nindakake perkara kaya sing ditindakake wong liya, kenapa sampeyan mikir bakal luwih apik?

Kanggo umume perusahaan, situs, blog, lsp. Lan komunikasi email, wis ana gaya sing ditemtokake kanggo format karyane. Bayangake aplikasi ing ngendi manajer merek perusahaan bisa nempelake sheet style menyang aplikasi lan "sunting ing papan" apa sejatine ?! Apa ora bakal dadi impen kasebut?

Ngedit tenan bakal teks lan gambar… nomer tombol lan menu bisa diwatesi kanthi total. Kanggo sawetara, bisa uga mung teks kosong sing diidini dening wong liya lan ora ana liyane!

Sapa sing siyap mbangun?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.