Gol kanggo taun 2007

Depositphotos 12588045 s

golAku pitados karo rencana tumindak. Ora ana rapat, rencana proyek, utawa rencana pangembangan pribadi sing kudu rampung tanpa nanggepi 3 pitakon:

  1. Sing?
  2. Nalika?
  3. Apa?

Yen wong liya ora nemtokake target kanggo aku, mula aku nyoba kanggo nemtokake tujuane dhewe. 2007 rasane bakal dadi taun sing apik.

Sing? Kula. Nalika? 2007. Apa? Mangkene tujuane:

  • Mbantu anakku nganggo cara apa wae sing bisa (umume finansial) saengga dheweke lulus kanthi kehormatan lan sukses ing taun pertama ing Universitas Purdue ing IUPUI. Langkah kapisan ora ana gandhengane - dheweke wis ditampa.
  • Rampungake buku teknologi babagan blogging. Nalika nulis pandhuan Sederhana Blogging E-Metrics, aku pancen weruh bug nulis. Dadi aku wis nggarap Blogging - Taun Pertama, wiwit iku. Jari driji terus nyebrang… Pancen aku ngirim draf menyang editor sawetara menit kepungkur.
  • Program tema dhewe lan pasang ing situs SeanRox liyane, Komunitas Desain Terbuka. Aku ora seneng karo tema saiki ... sisih teknologi apik, nanging butuh estetika sing akeh. Iki ora makili cekap konten sing dakkarepake kanggo sampeyan saben wong.
  • Program plugin WordPress dhewe. Aku ngowahi a Contact Formulir plugin kanggo mungkasi Spam sing ora dikarepake sawetara wektu kepungkur… nanging aku pengin nggawe plugin saka awal.
  • Mbantu majikan kanggo ngarahake aplikasi kita menyang sing paling luar biasa SaaS app industri web sing nate ndeleng utawa digunakake. Kita wis ngalami pertumbuhan lan kasuksesan sing luar biasa sajrone pirang-pirang taun kepungkur, nanging saiki wayahe mandheg ngaco lan nggawe industri dadi bledug. Tujuane iki sing njaga aku bengi.
  • Ayo wujud! Aku ngerti yen swarane klise banget, nanging aku asring kesel lan ora olahraga kaya biasane. Nyatane, aku bali menyang sepeda olahraga ing akhir minggu iki kaping pisanan ing pirang-pirang wulan. Pakaryan damel kula ing bokong saben dinten lan blogging kula tetep wengi. Aku kudu ngowahi pakulinan!

Dadi sampeyan entuk… targetku kanggo taun 2007. Apa sing dadi tujuane? Yen sampeyan durung nggawe, mangga banjur bagi ing blog sampeyan. Wenehi trackback kanggo entri iki menyang sampeyan supaya kita kabeh bisa rapat maneh wulan Januari ngarep lan ngrembug babagan kepiye.

One comment

  1. 1

    Aku duwe postingan sing padha ing blogku, pikirane padha 😉

    Gagasan liyane sing dakkarepake bubar yaiku tanggung jawab karo konsekuensi finansial, kayata Joe ngandhani yen dheweke bakal entuk target ngowahi situs web ing dina Sabtu ngarep lan yen ora, dheweke kudu utang $ 20.

    Pancen apik banget yen iki mbantu wong bisa nggayuh cita-citane. Kiriman iki ana.

    Cheers!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.