2,000 Kiriman lan Kita Miwiti!

mobile hdr

Suwene aku ngrayakake tuwuhing blog iki yaiku nalika aku ngluwihi kirim 1,000 tandha ing November 2007. Ing ngisor iki kita ana 2,000 postingan lan blog iku sehat, ora sugih wealth lan wicaksana. Wayahe nyepak lan aku bakal gedhe.
mtblog-2000.png

Ora suwe iki rebranding suntingan saka situs… ora… remake Windows 2000 sing digawe maneh dudu pratinjau! Sawetara sampeyan bisa uga ngelingi nalika aku ganti domain saka dknewmedia.com dadi martech.zone… yaiku tahap pertama kanggo misahake blog saka merekku dhewe. Sing siji lara! Aku kelangan 1,000 rangking paling dhuwur ing Technorati, ilang TON backlinks (sanajan 301 situsku), lan sawetara panguwasa. Aku nambah sawetara peringkat ing tembung kunci tartamtu sing pengin dituju ... kaya "Teknologi Pemasaran".

Pangowahan sing luwih gedhe yaiku dhaptar profesional pemasaran tambahan, sing masing-masing duwe keahliane dhewe:

  • Jon Arnold - ahli desain web lan migunani.
  • Chris Bross - ahli mbayar per klik.
  • Bola Lorraine - ahli pemasaran lan hubungan masyarakat.
  • Chris Lucas - ahli media sosial lan teknologi pemasaran.
  • Nila Nealy - ahli merek lan strategi.
  • James Paden - pakar optimasi e-commerce lan konversi.
  • Adam Cilik - ahli pemasaran seluler.
  • Bryan Povlinski - lulusan Pemasaran anyar lan Orr Fellow… Bryan bakal nulungi blog lan menehi wawasan minangka lulusan pemasaran enom.

Aku wis diskusi karo sawetara profesional pemasaran regional lan bisa uga miwiti sawetara buku kerja, sawetara ebook, lan uga konferensi.

Muga-muga kabeh mau diwenehake saran praktis, migunani kanggo Pemasar. Akeh pamiarsa sing CMO tingkat perusahaan… nanging sing liya minangka toko wong sing nindakake kabeh wiwit strategi jangka panjang nganti ndandani JavaScript ing situs web.

Ana sawetara situs Pemasaran sing hebat sing fokus ing warta, laporan lan teknologi analis paling anyar - nanging aku ngarep-arep bisa ngrampungake kanthi dadi blog sing bisa njaluk saran ahli kanggo nindakake tugas saben dinane. Liyane sing bakal teka!

Iki minangka bab anyar lan nutup bab kasebut ing blogku. Aku isih bakal dadi kepala masak lan mesin cuci botol nalika terus, nanging isih ana Blog kita sampeyan bakal diwenehi sudut pandang sing beda-beda lan luwih akeh kesempatan kanggo melu para ahli saben dina.

Luwih akeh sing bakal teka!

6 Komentar

  1. 1

    Sugeng Doug !! Terusake terus! Matur nuwun kanthi sanget kanggo kabeh wawasan sing terkenal!

    Sing paling apik kanggo usaha anyar!

    Salam saka Meksiko!

  2. 3

    Pancen menarik banget. Bungah sampeyan tetep sibuk! Aku yakin iki ide sing apik lan ora sabar ngenteni apa sing kedadeyan karo kabeh panulis anyar. Kudu bledosan konten! Apa sampeyan bakal miwiti blog pribadi dhewe maneh? (dudu sampeyan duwe wektu kanggo nulis utawa liya-liyane)

  3. 5
  4. 6

    Sugeng nyerang 2,000!

    Latihan sing menarik yaiku nggoleki liwat 2,000 blog sing kepungkur lan nemokake entri sing paling disenengi. Ora 2,000 akeh banget, nanging ana sing luwih populer lan luwih migunani tinimbang liyane.

    Contone, minangka pamaca biasa, aku ngerti manawa rutin ngilangi entri "Tautan kanggo Tanggal Iki" nanging mesthi seneng karo "rants." Mungkin analisis mandhiri iki bisa mbantu sampeyan terus nambah blogging kanggo kabeh sing maca.

    Maneh, selamat!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.