200 Faktor Peringkat ing Algoritma Google

google 200 faktor peringkat

Ya, iki dudu prestasi sing gampang nanging kudos Backlinko lan Tunggal Grain kanggo nggabungake infographic iki kanggo ngarahake algoritma peringkat Google. Infographic mbukak liwat faktor domain, faktor level kaca, faktor level situs, faktor backlink, interaksi pangguna, indikator tambahan lan sinyal sosial. Amarga ora ngetrapake a bobot kanggo saben faktor individu,

Aku ora bakal milih dhaptar… Aku ora percaya kabeh rangking pengaruh nanging sing isih durung bisa pengaruhe kinerja mesin telusuran kanthi nambah tarif klik-tayang. Semono wae - minangka dhaptar lengkap sing bisa ditliti lan dipikirake nalika ngoptimalake konten.

Faktor Peringkat ing Algoritma Google

8 Komentar

  1. 1

    Daftar sing lengkap banget. Ndadekake terang akeh kenapa plugin SEO duwe mayoritas sing digabungake ing ndhuwur. Contone, SEO Presser. Matur nuwun kanggo faktor peringkat "kabeh ing sak panggonan" iki.

  2. 2
  3. 3

    sumber gedhe Doug! Bakal soko aku tetenger! Ing bagean faktor tingkat situs, cuplikan isi duplikat nduweni "isi duplikat". 🙂 Bisa uga pengin ndandani.

    • 4

      Thanks kanggo infographic banget informatif iki.
      Siji komentar (kajaba saka apa sing wis dikirim Jacquelyn): sampeyan bisa uga pengin ngganti potongan ing "Wektu ing Situs" uga :).

  4. 5

    Gambar infographic sing apik. Yen bisa, jeneng situs web lan URL kanthi nggunakake tembung kunci. Sampeyan kudu
    uga digunakake ing judhul, deskripsi, lan tag meta situs web sampeyan.
    Sawetara ujar manawa saiki Google ora katon maneh ing tag meta
    peringkat asil panelusuran.

  5. 6
  6. 8

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.