200 Faktor Peringkat ing Algoritma Google

google 200 faktor peringkat

Ya, iki dudu prestasi sing gampang nanging kudos Backlinko lan SingleGrain kanggo nggabungake infographic iki kanggo ngarahake algoritma peringkat Google. Infographic mbukak liwat faktor domain, faktor level kaca, faktor level situs, faktor backlink, interaksi pangguna, indikator tambahan lan sinyal sosial. Amarga ora ngetrapake a bobot kanggo saben faktor individu,

Aku ora bakal milih dhaptar… Aku ora percaya kabeh rangking pengaruh nanging sing isih durung bisa pengaruhe kinerja mesin telusuran kanthi nambah tarif klik-tayang. Semono wae - minangka dhaptar lengkap sing bisa ditliti lan dipikirake nalika ngoptimalake konten.

Faktor Peringkat ing Algoritma Google

8 Komentar

  1. 1

    Listing lengkap banget. Nggawe akeh sebab kenapa plugin SEO duwe mayoritas sing kasebut ing ndhuwur. Contone, SEO Presser. Matur nuwun kanggo faktor peringkat "kabeh ing sak papan".

  2. 2
  3. 3

    Sumber daya gedhe Doug! Bakal dadi sesuatu sing aku menehi tetenger! Ing bagean faktor level situs, cuplikan konten duplikat duwe "isi duplikat". 🙂 Bisa uga dandan.

    • 4

      Matur nuwun kanggo infographic sing informatif banget iki.
      Siji komentar (kajaba apa sing wis dikirim Jacquelyn): sampeyan bisa uga pengin ngganti cuplikan ing "Wektu ing Situs" uga :).

  4. 5

    Gambar infographic sing apik. Yen bisa, jenengake situs web lan URL kanthi nggunakake tembung kunci. Sampeyan kudu
    uga gunakake ing judhul, deskripsi, lan meta tag situs web sampeyan.
    Sawetara ujar manawa saiki Google ora ndeleng meta tag maneh
    peringkat asil telusuran.

  5. 6
  6. 8

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.