1WorldSync: Informasi Produk lan Manajemen Data sing dipercaya

info produk

Amarga penjualan e-commerce terus berkembang kanthi kecepatan sing nguwatirake, jumlah saluran sing bisa didol merek uga wis tuwuh. Pengecer ana ing aplikasi seluler, platform media sosial, situs web e-commerce lan toko fisik nyedhiyakake sawetara saluran sing ngasilake penghasilan supaya bisa ditindakake karo konsumen.

Nalika iki menehi kesempatan utama, nguatake konsumen supaya tuku produk kanthi virtual kapan wae lan ing endi wae, uga nggawe sawetara tantangan anyar kanggo pengecer kanggo njamin informasi produk akurat, berkualitas, lan konsisten ing kabeh saluran kasebut. Konten kanthi kualitas sithik nyuda pemahaman merek, ngilangi dalan kanggo tuku, lan bisa nolak konsumen seumur hidup.

Iki uga minangka tantangan unik kanggo para pemasar. Yen produk sing dituduhake wong kasebut ora diwakili kanthi becik ing saindenging saluran, upaya kasebut bakal muspra. Apa wae inisiatif pemasaran kudu nggabungake konten sing akurat lan akurat sing padha kanggo njaga eksistensi ing saben dalan digital.

Dadi, apa sing bisa ditindakake para pengecer lan pemasar?

  • Gabungake fokus kanggo nggawe konten produk berkualitas dadi rencana bisnis umum
  • Investasi ing sistem manajemen informasi data lan produk sing bermutu
  • Goleki solusi data sing ukuran kanthi gampang nalika teknologi lan saluran anyar dikembangake
  • Bisa karo panyedhiya data sing ngaktifake kemampuan nemokake produk sing kuat kanggo nambah jenuh produk

Ringkesan Solusi 1WorldSync

1WorldSync minangka jaringan informasi produk multi-terkemuka, ngewangi, luwih saka 23,000 merek global lan mitra dagang ing 60 negara - nuduhake konten sing dipercaya lan dipercaya karo pelanggan lan konsumen - nguatake dheweke supaya bisa milih, tuku, keputusan kesehatan lan gaya urip sing tepat. Karo klien ing Fortune 500, 1WorldSync nyedhiyakake solusi kanggo macem-macem ekspansi pasar, saka perusahaan Fortune 500 nganti bisnis cilik lan menengah (SMB).

Perusahaan kasebut duwe kantor ing Amerika, Asia Pasifik, lan Eropa, lan bisa nyukupi kabutuhan informasi produk saka mitra dagang ing industri apa wae, nggabungake jangkauan global karo pengetahuan lokal lan dhukungan. Perusahaan duwe solusi sing kasedhiya kanggo perusahaan ing saben tahap spektrum informasi produk lan manajemen data.

Nalika konsumen melu perusahaan kanthi luwih online, dheweke nuntut gambar, konten, lan kualitas luwih dhuwur saka merek. Solusi utama pasar ngidini perusahaan ing saben tataran proses tuku kontrol informasi produk sing luwih apik, pungkasane nyebabake pengalaman pelanggan sing luwih konsisten lan adol sing luwih dhuwur. Dan Wilkinson, Kepala Petugas Komersial 1WorldSync

Fitur 1WorldSync kanggo Panampa:

  • Persiyapan item lan pangopènan
  • Panemuan konten produk
  • Keterlibatan lan pambiyantu masarakat
  • Agregasi konten global

Fitur 1WorldSync kanggo Sumber:

  • Distribusi konten global
  • Katalog Omnichannel
  • Entuk konten lan pengayaan
  • Pamrentahan informasi produk

Sriwahyuningsih

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.