1,500 Kiriman! Pindhah menyang Dominasi Media Sosial!

Depositphotos 31866881 s

Aku nggunakake Mesin Wayback Arsip Internet bengi iki kanggo nyoba nemtokake nalika aku resmi wiwit blogging. Aku dadi bloomer pungkasan dibandhingake karo para blogger sing wiwit blog nalika isih diarani jurnal.

Blogging paling awal kedadeyan Ryze karo klompok Pemasaran Basis Data Koran (aku ora yakin apa Ryze wis nganyari wiwit taun 2005!). Aku banjur pindhah menyang Blogger lan wiwit nulis Doug's Rant.

The postingan blog pertama ing blog WordPress sing dadi tuan rumah yaiku babagan iklan Mountain Dew dhewe nalika sarapan ngajak aku. Pariwara kasebut kudu menehi motivasi sapa wae kanggo miwiti blog!

1500

Nalika aku ndeleng maneh wong sing wis blogging uga liwat a dasawarsa, apik tenan yen aku entuk statistik sing aku duwe ing situs iki sajrone umure cekak:

  1. Martech Zone terus-terusan ana ing ndhuwur 5,000 blog ing Technorati.
  2. Martech Zone ana ing Daya 150 kanggo Blog Pemasaran ing web.
  3. Martech Zone terus ana ing ndhuwur 100,000 situs web saben Alexa.
  4. Luwih saka 400,000 wong wis ngunjungi blogku.
  5. Luwih saka 40% pengunjung anyar teka ing kene Google.

Aku bakal terus ngajari wong babagan cara ngotomatisasi, nggabungake, lan nguntungake teknologi pemasaran kanthi gaweyan paling sithik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.