15 Statistik babagan Cara Kritik Kira-Kira Pemasaran Digital sampeyan

manungsa waé wektu infographic

Aku rada nggrundel nalika para ahli industri terus ngupayakake potongan sing luwih cilik lan luwih cilik, konten sing luwih cepet lan luwih cepet, video sing luwih cekak lan luwih cepet, acara sing luwih cepet lan luwih cepet. Pancen nggawe masalah amarga fokus karo tumindak umum lan ora khusus karo prilaku pamirsa. Mesthine, yen aku bakal tuku tinta printer kanthi online - aku kudu golek sing cepet, ndeleng informasi, lan mriksa. Nanging yen aku tuku platform pemasaran perusahaan anyar, aku bakal butuh riset dhukungan sing dakkenal bakal mbutuhake luwih suwe span manungsa waé kanggo maca, nonton, riset, lsp.

Argumentasi liyane sing dakkepengini yaiku angka kasebut asring miring mung amarga para pengunjung ora bisa nemokake apa sing dibutuhake, kanthi ora sengaja tekan, utawa malah dudu manungsa - kabeh iku bot. Bayangake yen sampeyan bisa mriksa statistik kanggo prospek sing nduweni kualifikasi ing situs sampeyan. Pengunjung sing bisa utawa bakal tuku yen kasedhiya kesempatan. Aku yakin manawa statistik digital ora bakal katon ekstrim kaya ing infographic iki.

Miturut perhatian web lan perusahaan monetisasi, Chartbeat, 55% tampilan kaca web kurang saka 15 detik. Kanggo merek, iki tegese mung ana windows cilik sing bisa narik kawigaten: Dheweke duwe wektu. Lan dheweke kudu nggawe saben momen penting kanthi ngirim 'kepuasan digital instan' - pengalaman pelanggan sing paling apik kanthi cepet. Konten ora dadi raja maneh, saiki wayahe penting. Brian Rigney, CEO saka Zmags

Kutipan kasebut saka infographic… lan nggawe saya ora nyaman. Konten isih dadi raja, mung kudu dikomunikasikan kanthi cara sing paling efisien lan efektif. Kacepetan tanpa pesen pancen ora masalah apa-apa. Aku bisa ngringkes film Marvel sajrone 1 menit, nanging ora ana sing bakal mbayar. Pelanggan isih luwih seneng mbayar $ 15 kanggo ngrasakake film kasebut.

Aku ora ngalahake premis infographic umum lan aku pengin nuduhake ing kene amarga kacepetan minangka komponen kritis saka pengalaman digital. Zmags ana ing trek sing bener - kita kudu terus nyurung amplop kanggo menehi pengalaman panganggo unggul kanggo para pengunjung sing gampang ditemokake olahpesen lan komunikasi kanthi efektif miturut cara sing paling cendhak. Apa maneh lan sampeyan bakal kelangan pamirsa sing mumpuni.

Cathetan sisih ... nanging lucu. Aku ngoptimalake gambar infographic ing ngisor iki lan mbukak luwih cepet 17%. Hehe.

Sampeyan bisa ndownload e-book Zmags, Nguasai Pemasaran Wayahe kanggo sinau strategi utama kanggo narik perhatian konsumen.

Span manungsa waé konsumen online

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.