15 Alasan Bisnis Nggunakake Twitter

Depositphotos 13876493 s

Bisnis terus berjuang amarga nggunakake Twitter. Pilih salinan saka Twitterville: Kepiye Usaha Bisa Ngembangake ing Lingkungan Global Anyar by Shel Israel. Iki minangka buku fantastis sing nyathet kelairan lan tuwuhing Twitter minangka media anyar sing luar biasa kanggo komunikasi.

Nalika aku maca buku kasebut, Shel nyebutake sawetara alasan kenapa perusahaan pengin nggunakake Twitter. Aku ngira akeh sing layak didaftar… bareng karo diskusi… uga sawetara liyane.

  1. Nyebarke Kupon lan Tawaran - amarga Twitter minangka media komunikasi adhedhasar ijin, iki minangka sarana sampurna kanggo nyebarake tawaran. Kanca apik Adam Cilik wis ndeleng iki ing restoran lan industri real estate - ing endi kombinasi Alarm Seluler, Twitter, Facebook, Blogging lan sindikasi mbantu mbantu kabeh bisnis klien ... nalika ana ing pasar mudhun!
  2. Komunikasi karo Karyawan - tinimbang ngikat server email utawa mbuang wektu masarakat ing ruang rapat, Twitter minangka alat kolaborasi sing apik. Nyatane, mula mula ana pisanan digawe dening Odeo kanthi jeneng Twttr (Aku lan e padha kurang ngetik SMS!)
  3. Nampa Keluhan Pelanggan - perusahaan terus-terusan gelut supaya umbah-umbah reged ora katon ing ngarep umum. Ironi yaiku konsumen ojo percoyo karo layanan bintang 5 iki. Promosi lan kritik perusahaan sing paling agresif biasane teka sawise tanggepane… utawa ora aktif. Kanthi nampa keluhan pelanggan ing ngarep, konsumen liyane bisa ndeleng perusahaan apa sampeyan tenan yaiku.
  4. Nggoleki utawa Ngirim Pakaryan - Perekrut lan pencari nggunakake Twitter kanggo ngirim babagan lowongan kerja utawa lowongan kerja. Kanthi telusuran geografis, sampeyan bisa uga nemokake sepira cedhak sampeyan kanggo golek lapangan kerja lan bisa nggabungake istilah liya kanggo telusuran.
  5. Seeking Informasi lan Nuduhake - Mbalik nalika ana sewu pengunjung, Twitter wis dadi alternatif sing apik kanggo mesin telusuran. Google uga wis nyadari iki, nggabungake komunitas online menyang asil telusuran. Biasane, wangsulan sing dakkirim cocog banget amarga sing ngetutake aku kerja ing industri sing padha karo aku.
  6. Strategi Pemasaran Inbound - Nalika makarya ing Compendium, kita wiwit ngelingi nomer lan kualitas pandhuan mlebu sing teka ing situs kita saka Twitter luwih cenderung dikonversi tinimbang liwat telusuran. Sanajan mesin telusuran menehi akeh pengunjung, mula kita menehi saran marang klien supaya bisa mbukak Twitter lan otomatis feed liwat alat kaya Hootsuite or Twitterfeed.
  7. Bisnis Humanisasi - bisnis sing ora duwe kontak karo publik nemokake manawa menehi sentuhan tumrap manungsa iku cocog kanggo bisnis lan dibutuhake kanggo njaga pelanggan. Yen bisnis sampeyan kesulitan nyedhiyakake interaksi manungsa lan kaluwen sumber daya, Twitter minangka media sing apik. Ora perlu diawasi sedina muput (sanajan aku menehi saran… balesan cepet njaluk oohs), nanging wangsulan saka perusahaan tanpa wajah dening wong asli karo avatar mesthi keren.
  8. Branding pribadi - kajawi bisnis humanisasi yaiku kemampuan karyawan utawa pamilik bisnis uga nggawe merek pribadi. Mbangun merek pribadi kanthi online bisa nyebabake akeh perkara… bisa uga malah miwiti agensi sampeyan dhewe! Dadi egois babagan karir sampeyan. Akeh banget wong sing kuwatir apa sing bakal dipikirake perusahaan kasebut yen dheweke mbukak publik, saiki golek kerja amarga perusahaan sing padha ngilangi dheweke.
  9. Optimisasi Panelusuran Twitter nganggo Hashtags - telusuran ing Twitter dadi umum. Temokake kanthi nggunakake hashtag kanthi efektif ing Tweet utawa ing mekanisme autopost.
  10. Jaringan Efektif - jaringan online minangka prekursor sing apik kanggo jejaring offline. Aku ora bisa ngandhani carane akeh prospek sing wis dakkirim liwat Twitter. Sawetara wong ngerti pirang-pirang wulan sadurunge nate nyambung offline, nanging nyebabake sawetara hubungan bisnis apik.
  11. Pemasaran Viral - Twitter minangka marketing virus paling utama. Retweet (RT) minangka alat sing kuat banget ... nolak pesen saka jaringan menyang jaringan menyang jaringan sajrone sawetara menit. Aku ora yakin manawa ana teknologi virus sing luwih cepet ing pasar saiki.
  12. Ngumpulake dana - Shel nulis sawetara conto apik babagan carane perusahaan nggunakake Twitter kanthi efektif kanggo upaya filantropi. Mupangate kanggo bisnis lan amal - amarga keterlibatan bisnis dipublikasi luwih apik ing Twitter tinimbang sadurunge nyebutake ing situs web ing papan liya.
  13. Pesenan Online - Kejaba kupon lan penawaran, sawetara wong malah njupuk pesen pelanggan kanthi online. Shel nulis babagan toko kopi supaya sampeyan bisa Tweet kanthi pesen lan njupuk. Keren banget!
  14. Public Relations - Amarga Twitter bisa digunakake kanthi cepet ngetik 140 karakter, perusahaan sampeyan bisa ndhisiki kabeh wong… kompetisi, media, bocor ... kanthi duwe strategi PR agresif sing nggabungake Twitter. Nalika sampeyan nggawe woro-woro dhisik, wong bakal marani sampeyan. Aja nganti media tradisional utawa blogger sing bener… nggunakake Twitter kanggo mrentah lan ngarahake komunikasi.
  15. Komunikasi Tandha - duwe masalah karo perusahaan sampeyan lan kudu komunikasi karo pelanggan utawa prospek sampeyan? Twitter bisa dadi cara paling apik kanggo nindakake iki. Pingdom malah wis nambahake Tandha Twitter menyang layanan ... ide sing apik! Kajaba… nalika Twitter mudhun, dheweke ora bisa nggunakake layanan kasebut 😉 Tandha uga bisa uga… mbok menawa kanggo ngabari pelanggan manawa produk wis kasedhiya maneh.

Shel nyebutake manawa sawetara kasus panggunaan bisnis ing bukune ora bisa dianggep langsung dadi penghasilan. Sanajan iki bener, pungkasane bisa diukur lan ngasilake investasi diterapake. Aku yakin manawa departemen layanan pelanggan sing nelusuri volume telpon lan Tweet bisa nindakake sawetara langkah kanggo ngukur manawa Twitter nyuda volume telpon rata-rata amarga wangsulane diumumake. Kaya dene # 15… yen situsku mudhun lan di-tweet… mula, wong-wong bakal kurang seneng nelpon aku supaya ngerti amarga dheweke ngerti yen aku wis ngonfirmasi masalah kasebut.

Apa sing ilang aku?

6 Komentar

  1. 1

    Wow, iki dhaptar apik Douglass. "Aku ilang apa?" kayane cara sing bener kanggo mungkasi kiriman iki amarga kabeh sing bisa dakpikirake wis kalebu ing kana. Aku bakal ngandhani apa sing kurang saka >> buku iki ing rak. Pos kaping telu dina iki wis kasebut, mula aku bakal tuku ing akhir minggu iki. Matur nuwun kanggo info. –Paul

  2. 3

    Apa Douglas sing apik tenan! Matur suwun amarga wis menehi luwih akeh amunisi kanggo masar Twitter lan pemasaran media sosial menyang klien.

  3. 5
  4. 6

    Iki minangka poin apik, lan mesthine wis kabukten nyata ing industri kita. Amarga kita minangka perusahaan survey online, wong-wong teka liwat Twitter lan Facebook babagan masalah kaya asring diarani dhukungan pelanggan. Lan sampeyan ngerti apa, amarga aku rumangsa ana gandhengane karo jaringan sosial, aku yakin manawa keluhan dheweke dirampungake. Kita duwe akeh umpan balik positif saka iki, lan miturut pengalamanku, nggawe pangertene nyata babagan komunitas. Bisnis apa wae sing ora ana ing Twitter saiki wis ilang kanthi cara gedhe!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.