14 Strategi kanggo Nambah Pendapatan ing Situs E-commerce Sampeyan

14 strategi e-commerce

Esuk iki kita nuduhake 7 strategi kanggo nambah belanja pelanggan ing lokasi ritel sampeyan. Ana teknik sing sampeyan uga kudu nggunakake situs e-commerce! Dan Wang nuduhake artikel babagan tumindak sing bisa ditindakake mundhak regane kranjang toko sampeyan ing Shopify lan ReferralCandy wis nggambarake tumindak kasebut ing infographic iki.

14 Strategi kanggo Nambah Pendapatan ing Situs E-commerce Sampeyan

  1. Nambah desain toko sampeyan kanthi nglumpukake umpan balik lan nyoba pangowahan tema.
  2. Gawe Penawaran Exit kanggo mbujuki pengunjung supaya ora nindakake konversi sadurunge budhal.
  3. Gunakake Email Kanthi Wicaksana kanggo ngarahake lalu lintas menyang toko lan ngasilake dodolan luwih apik tinimbang media sosial.
  4. Terus Kerep Sentuhan kanthi ngirim buletin biasa kanthi tawaran lan diskon.
  5. Ngoptimalake Ad-Spending kanthi nyoba lan macem-macem tembung kunci kanggo target kampanye luwih apik.
  6. Pengaruh Bukti Sosial kanthi njaluk lan njaga review lan rating sing apik kanggo produk sampeyan.
  7. Antisipasi Penjualan mbesuk kanthi nyakup barang-barang minangka out-of-stock kanggo ngukur bunga.
  8. Produk Up-Sell kanthi nampilake produk sing gegandhengan sing ana ing rega sing padha.
  9. Ngurangi Ninggalake Kranjang kanthi nggunakake program pemulihan email lan pariwara supaya pengunjung bisa bali menyang kranjang.
  10. Pangeling Dhaptar yaiku nudge email sing nggawe wong tuku. Tambah adol utawa info sing wis adol kanggo nambah minat.
  11. Kalebu bagean Gifting kanthi produk unik. Biasane nambah wates bathi!
  12. Bukak Toko Facebook kanggo adol langsung menyang pangguna Facebook lan entuk paparan sing luwih akeh liwat media sosial.
  13. Melu karo Instagram kanthi mbukak kontes, nuduhake acara ing mburi layar, lan nuduhake foto pelanggan karo produk sampeyan.
  14. Mromosikake Tembung-tembung kanthi nemokake lan menehi hadiah kanggo para influencer sing bisa nggayuh target target.

Karo warta anyar saka Apple Pay, Aku uga nambah cara nggabungake cara supaya luwih gampang browsing, blanja lan tuku liwat seluler bisa dadi salah sawijining strategi sing paling penting saiki kanggo dodolan luwih akeh!

14-taktik-marketing-lan-aplikasi-kanggo-nglakokake-wong-wong mau

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.