13 Cara Supaya Konten Dening Monetisasi Online

monetization

Kanca sing apik ngubungi aku minggu iki lan ujar manawa dheweke duwe sedulur sing duwe situs sing entuk lalu lintas sing signifikan lan dheweke pengin ngerti apa ana cara monetisasi para pamirsa. Jawaban cekak ya ... nanging aku ora percaya manawa mayoritas penerbit cilik ngerti kesempatan utawa cara nggedhekake bathi saka properti sing diduweni.

Aku pengin miwiti karo dhuwit… banjur golek dhuwit sing akeh. Elinga yen iki ora mung babagan ngasilake blog. Bisa uga properti digital - kaya dhaptar pelanggan email sing gedhe, basis pelanggan Youtube sing gedhe banget, utawa publikasi digital. Saluran sosial ora adil uga umume katon duweke platform tinimbang akun sing nglumpukake kaya ing ngisor iki.

  1. Iklan Pay Saben Klik - pirang-pirang taun kepungkur, presentasi sing dakwaca ing acara sing diarani kasebut solusi penerbit kesejahteraan webmaster.  Iki minangka sistem sing paling gampang dileksanakake - mung nyelehake sawetara skrip ing kaca kanthi sawetara slot iklan. Slot kasebut banjur ditawar banjur iklan tawaran paling dhuwur ditampilake. Sampeyan ora entuk dhuwit, kajaba yen pariwara kasebut diklik. Amarga pemblokiran iklan lan gangguan umum ing iklan umume, tarif klik-tayang ing iklan terus ambruk ... uga penghasilan sampeyan.
  2. Jaringan Iklan Khusus - jaringan pariwara asring nyedhaki kita amarga dheweke pengin duwe inventaris iklan sing bisa diwenehake situs kanthi ukuran iki. Yen aku minangka situs konsumen umum, aku bisa uga mbukak kesempatan iki. Iklan kasebut akeh banget kanthi klik-umpan lan iklan sing elek (Aku bubar weruh iklan jamur jempol ing situs liya). Aku mateni jaringan iki sawayah-wayah amarga asring ora duwe pengiklan sing relevan sing gratis kanggo konten lan pamirsa. Apa aku nyerah dana? Mesthi… nanging aku terus nambah pamirsa luar biasa sing melu lan responsif marang pariwara kita.
  3. Iklan Afiliasi - platform kaya Komisi Junction lan nuduhakeasale.com duwe akeh pengiklan sing gelem mbayar sampeyan kanggo promosi liwat link utawa iklan teks ing situs sampeyan. Nyatane, tautan Share-A-Sale sing dakwenehake minangka tautan afiliasi. Priksa manawa sampeyan mesthi ngungkapake nggunakake konten kasebut - ora nyritakake bisa nglanggar peraturan federal ing Amerika Serikat lan sateruse. Aku seneng sistem iki amarga aku asring nulis babagan topik tartamtu - mula aku ngerti manawa dheweke duwe program afiliasi sing bisa daklamar. Napa aku ora nggunakake link afiliasi tinimbang link langsung?
  4. Jaringan lan Manajemen Iklan DIY - kanthi ngatur inventaris pariwara lan ngoptimalake rega dhewe, sampeyan bisa nggunakake platform pasar supaya sampeyan bisa duwe hubungan langsung karo para pengiklan lan ngupayakake supaya sukses bisa uga ngoptimalake penghasilan. Kita bisa nyetel rega saben wulan kanthi rata-rata, biaya per kesan, utawa biaya per klik ing platform iki. Sistem kasebut uga ngidini sampeyan nggawe iklan cadangan - kita nggunakake Google Adsense kanggo ngrampungake. Lan dheweke ngidini house pariwara supaya kita bisa nggunakake iklan afiliasi uga cadangan.
  5. Pariwara Asli - Aku kudu ngandhani yen sing iki nggawe aku rada ora kesusu. Bayaran kanggo nerbitake kabeh artikel, podcast, presentasi, supaya bisa ditampilake kaya konten liyane sing sampeyan produksi kayane ora jujur. Nalika nambah pengaruh, panguwasa, lan kapercayan, sampeyan bakal nambah regane properti digital. Nalika sampeyan nyamarake properti utawa trick bisnis utawa konsumen menyang tuku - sampeyan nggawe kabeh sing sampeyan gaweyan supaya bisa dadi risikone.
  6. Link Dibayar - Nalika konten sampeyan entuk mesin telusuran, sampeyan bakal ditargetake karo perusahaan SEO sing pengin nggawe backlink ing situs sampeyan. Dheweke bisa uga takon sampeyan babagan carane nyelehake link. Utawa dheweke bisa uga ngandhani yen dheweke pengin nulis artikel lan dheweke dadi penggemar situs sampeyan. Dheweke ngapusi, lan menehi sampeyan resiko gedhe. Dheweke njaluk sampeyan nglanggar syarat layanan Search Engine lan bisa uga njaluk sampeyan nglanggar peraturan federal kanthi ora nyampekano babagan hubungan moneter. Minangka alternatif, sampeyan bisa monetisasi link liwat mesin monetisasi link kaya VigLink. Dheweke menehi kesempatan kanggo mbukak hubungan kasebut kanthi lengkap.
  7. Pengaruh - Yen sampeyan minangka wong sing kondhang ing industri sampeyan, sampeyan bisa uga digoleki platform influencer lan perusahaan hubungan masyarakat kanggo nulungi produk lan layanan liwat artikel, nganyari media sosial, webinar, pidato umum, podcast, lan liya-liyane. Pemasaran Influencer bisa uga duwe bathi, nanging elinga yen mung bakal dawa anggere sampeyan bisa pengaruhe sales - ora mung tekan. Lan maneh, priksa manawa sampeyan nerangake hubungan kasebut. Aku ndeleng akeh pengaruh ing industriku dhewe sing ora ngandhani wong-wong sing lagi dibayar kanggo ngundhakake produk lan layanan perusahaan liyane. Aku nganggep ora jujur ​​lan dheweke duwe reputasi apik.
  8. Sponsor - Platform pasar uga ngidini kita nyelehake house iklan lan tagihan klien kanthi langsung. Kita asring nggarap perusahaan kanggo nggawe kampanye sing isih ana sing bisa uga kalebu webinar, podcast, infografis, lan whitepaper saliyane CTA sing diterbitake liwat slot iklan omah. Keuntungan ing kene yaiku supaya kita bisa ngoptimalake pengaruhe kanggo pengiklan lan nggunakake saben alat sing kudu nyengkuyung biaya sponsor.
  9. pitunjuk - Kabeh cara nganti saiki bisa diatasi utawa regane murah. Bayangake ngirim pengunjung menyang situs, lan dheweke tuku barang $ 50,000, lan sampeyan entuk $ 100 kanggo nampilake ajakan-ajakan utawa $ 5 kanggo klik-tayang. Yen sampeyan milih negosiasi komisi 15% kanggo tuku, sampeyan bisa entuk $ 7,500 kanggo tuku siji kasebut. Referensi angel banget amarga sampeyan kudu nglacak konversi - biasane mbutuhake kaca landas kanthi referensi sumber sing nyurung rekor menyang CRM menyang konversi. Yen dadi pertunangan sing gedhe, bisa uga butuh pirang-pirang wulan kanggo nutup… nanging isih migunani.
  10. Consulting - Yen sampeyan dadi influencer lan duwe konten sing akeh, bisa uga sampeyan ahli sing digoleki ing bidang sampeyan. Sebagéyan gedhe saka bathi kita wis pirang-pirang taun suwé yaiku konsultasi karo perusahaan penjualan, pemasaran, lan teknologi babagan cara tuwuh panguwasa lan kapercayan online kanggo njaga lan ngembangake bisnis.
  11. Acara - Sampeyan wis nggawe pamirsa sing melu nampa tawaran sampeyan ... mula ora nggawe acara kelas internasional sing nggawe pamirsa sing seneng dadi komunitas sing rame! Acara nawakake kesempatan sing luwih gedhe kanggo monetisasi pamirsa uga nyengkuyung kesempatan sponsor sing signifikan.
  12. Produk Sampeyan dhewe - Nalika pariwara bisa ngasilake bathi, lan konsultasi bisa ngasilake bathi, nanging kalorone mung kasedhiya sajrone klien isih ana. Iki bisa dadi roller coaster munggah-mudhun nalika pengiklan, sponsor, lan klien teka lan lunga. Mula akeh penerbit sing adol produke dhewe-dhewe. Kita sejatine duwe sawetara produk ing pembangunan saiki kanggo nawakake pamirsa (goleki sawetara peluncuran taun iki!). Kauntungan saka adol produk adhedhasar lengganan yaiku sampeyan bisa nambah penghasilan kanthi cara sing padha nalika tuwuh pamirsa ... siji-siji lan, kanthi momentum, sampeyan bisa entuk sawetara penghasilan sing signifikan tanpa ana wong tengah sing ngethok .
  13. for Sale - Luwih akeh properti digital sing bisa dituku kanthi langsung dening penerbit digital. Tuku properti sampeyan ngidini para pembeli nambah jangkauan lan entuk luwih akeh pangsa jaringan kanggo para pengiklan. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu nambah pamaca, penylametan, dhaptar langganan email, lan lalu lintas telusuran organik. Tuku lalu lintas bisa dadi pilihan kanggo sampeyan liwat telusuran utawa sosial - anggere sampeyan tetep duwe bagean saka lalu lintas kasebut.

Kita wis ngrampungake kabeh perkara ing ndhuwur lan saiki pengin nambah dhuwit liwat # 11 lan # 12. Loro-lorone bakal nyedhiyakake kita calon pembeli yen kabeh wis aktif lan aktif. Wis luwih saka sepuluh taun wiwit kita miwiti lan bisa njupuk dasawarsa liyane kanggo tekan kana, nanging kita ora yakin manawa kita lagi arep ing dalan. Properti digital ndhukung luwih saka rolas wong - lan terus berkembang.

2 Komentar

  1. 1

    Hai Douglas,
    Iki macem-macem cara sing sah kanggo monetisasi konten situs web sing ngasilake lalu lintas, yen sampeyan duwe. Uga ana watesan, lan risiko, sawetara jinis metode monetisasi, kaya ing kasus pariwara PPC lan tautan sing dibayar, kaya sing dijelasake. Tugas sing apik banget kanggo nyedhiyakake kabeh pengalaman lan penguasaan sampeyan ing nulis tulisan iki. :)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.