12 Langkah Kanggo Sukses Pemasaran Media Sosial

12 langkah kanggo sukses pemasaran media sosial

Wong ing BIGEYE, agensi layanan kreatif, duwe nggabungake infographic iki kanggo ngrewangi perusahaan nggawe strategi pemasaran media sosial sing sukses. Aku seneng banget karo langkah-langkah kasebut, nanging aku uga ngerteni manawa akeh perusahaan ora duwe kabeh sumber daya kanggo nampani tuntutan strategi sosial sing hebat. Mbalik saka nggawe pamirsa dadi komunitas lan ngasilake asil bisnis sing bisa diukur asring mbutuhake wektu luwih suwe tinimbang sabar saka pimpinan perusahaan.

12 Langkah Kanggo Sukses Pemasaran Media Sosial

  1. Research lan ngerti pamirsa, ngidentifikasi topik lan minat sing paling disenengi sosial.
  2. Mung pilih kanggo nggunakake jaringan lan platform sing paling apik kanggo para pamirsa.
  3. Negara sampeyan pratondho kinerja tombol (KPI). Apa sing pengin ditindakake upaya sosial? Kepiye sukses ing istilah sing bisa diitung?
  4. Tulis buku dolanan pemasaran media sosial. Playbook kasebut kudu rinci babagan KPI, profil pamirsa, personas merek, konsep kampanye, acara promosi, kontes, tema konten, langkah-langkah manajemen krisis, lsp. Elinga yen strategi kasebut kudu unik kanggo platform kasebut.
  5. Alarm anggota perusahaan sampeyan babagan rencana kasebut. Temtokake tanggung jawab kanggo sapa sing ngirim, sapa sing nanggapi, lan kepiye metrik pelaporan.
  6. Nganggo 30-60 menit ing wiwitan saben minggu utawa wulan kanggo gawe jadwal tweet, postingan Facebook, postingan LinkedIn, pin, utawa konten media sosial liyane. Iki bisa dadi ide asli, tautan menyang karya sampeyan dhewe, utawa tautan menyang konten njaba sing bisa migunani utawa narik minat para pamirsa.
  7. nggawe bank konten nggunakake spreadsheet lan ngrencanakake topik konten, judhul, tautan sing gegandhengan, jadwal sing dikarepake, jeneng panganggit, lan area kanggo persetujuan manajemen ing saben baris.
  8. Kirim konten sing ana gandhengane karo topik lan acara sing bisa diwartakake kanthi tepat wektu. Penting, bareng nuduhake pendapat nalika warta anyar kedadeyan.
  9. Nambani kabeh saluran sosial kanthi kapisah. Sampeyan ora ngirim ngirim pesen sing padha ing kabeh saluran - elinga sapa sing dadi pamirsa ing saben platform.
  10. Nemtokake wong liya tumindak minangka wakil layanan pelanggan supaya responsif marang konten lan negativitas panganggo sing digawe. Aja nglirwakake komentar lan komentar!
  11. Laporake jadwal! Gumantung saka target sampeyan, metrik pelaporan bisa kedadeyan saben minggu, saben wulan, utawa rong wulan.
  12. Reanalyze rencana sampeyan kanthi rutin. Yen ana rencana sing ora bisa digunakake, ganti utawa isi tes A / B kanggo nemtokake apa sing ditanggapi pamirsa kanthi luwih apik.

print

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.