101 Pitakon… Pelanggan, Politik, Humor lan Starbucks

blogAku dina iki lagi awan (aku butuh!). Aku maca ing blog liyane manawa akeh wong sing nggoleki "101". Dadi… kaya biasane, aku nyoba teori kanggo ndeleng apa tanggapane. Aku kaget amarga gampang nggawe iki, ana akeh perkara ing jagad, ing bisnis, lan ing negara iki sing nggawe aku edan. Mesthi wae, bisa uga mung aku. Aja bebas takon utawa njawab pitakon liwat komentar.

  1. Napa Starbucks ora nggawe coklat bar? (Gagasan putriku sing umur 12 taun!)
  2. Napa sampeyan butuh maksimal 15 barang kanggo Express Lane? Napa ora minimal 1 kreta lengkap? Aku wong mbuwang kabeh dhuwit!
  3. Napa salad ing tas cepet banget?
  4. Napa sebabe yen bank ora dikenani biaya $ 30 kanggo wong sing mlarat kanggo cek sing dibanting $ 1, nanging ora bakal menehi kertu kredit sing duwe kapentingan dhuwur?
  5. Napa bank bisa langsung nggawa dhuwit kanggo mriksa aku nulis, nanging cekelan sing dakkirim 5 dina ditahan?
  6. Yen aku bisa entuk kertu SD 2Gb, kepiye sampeyan ora bisa nggabungake 500 lan menehi kertu 1Tb tinimbang hard drive kanthi bagean sing gagal?
  7. Yen industri musik ora serakah, mula kepiye dheweke nggunakake akeh dhuwit kanggo cribs, bling, dub, grills, lsp?
  8. Yen aku bisa ngrungokake CD, apa ora ateges aku bakal bisa ngrekam?
  9. Napa supermarket mbongkar kabeh barang ing rak banjur kudu ngemas maneh? Apa ora ana cara sing luwih efisien?
  10. Napa hukuman mati biasane dipenjara seumur hidup, lan penjara seumur hidup 20 taun tenan?
  11. Napa kabeh wong ujar "Pemisahan Greja lan Negara" yen ora ana ing Konstitusi utawa Proklamasi Kamardikan?
  12. Napa aku mbayar biaya kanggo sekolah umum anak-anakku? Aku ngira yen kita mbayar pajeg kanggo iku.
  13. Napa pemerintah ora nyoba nyoba ngganti hukum privasi kanggo mbela kebebasan?
  14. Napa mung ana 2 partai utama ing Amerika Serikat?
  15. Napa kesehatan luwih murah kanggo wong sing ora nggunakake?
  16. Napa klambi bisnis wanita dadi luwih murah tinimbang klambi pria?
  17. Napa kita ngrungokake konsultan sing ora ngerti nanging kadhang dudu pelanggan utawa karyawan dhewe nalika ujar padha?
  18. Kepiye para politisi ngidini nulis aturane dhewe babagan sing bener utawa sing salah?
  19. Kepiye politikus pensiun sadurunge masarakat militer bisa nindakake?
  20. Kepiye supaya kita ora bisa milih ngundhakake politikus?
  21. Yen anak-anakku kudu melu SAT mlebu ing kampus, kepiye para politisi ora prelu tes kanggo mlebu ing kantor?
  22. Napa banyu sing tak metu saka keran mbentuk sink, toilet lan bathtub?
  23. Napa masarakat mikir yen mobil ijo minangka wangsulan, nalika dipasang ing kanthong kanthi tenaga sing digawe saka energi batubara lan nuklir?
  24. Napa mboten napa-napa yen menehi rig minyak ing kebon saben wong ing Texas, nanging ora ing Alaska sing ora ana sing urip?
  25. Napa kita duwe sheriff, polisi negara lan polisi kutha ing papan sing padha?
  26. Yen negara kasebut bebas, kenapa ora kena narkoba?
  27. Napa judi ilegal yen ora lotre pamrentah?
  28. Napa woh luwih larang tinimbang kripik kentang? Heck, tuwuh ing wit!
  29. Napa resep legal lan obat-obatan ilegal? Resep sing obatan.
  30. Napa Amerika Serikat ora bisa ngalih menyang sistem metrik? Luwih gampang dibagi lan tikel kaping puluhan!
  31. Kepiye Alkitab ora ana ing dhaptar paling larang ing New York Times?
  32. Napa umume musik Kristen ngisep?
  33. Napa permen lan brondong dadi larang ing Teater? Aku luwih kerep lunga yen ora… lan bisa uga ngentekake dhuwit luwih akeh.
  34. Napa toko duwe akeh garis pamriksa nalika umume tutup?
  35. Napa sampeyan ngarepake wong mbayar barang yen sampeyan menehi luwih dhisik? Sampeyan nglatih kula salah!
  36. Napa Puerto Rico dudu negara, nanging Alaska lan Hawaii?
  37. Napa pasukan kita kudu ngetutake aturan lan para teroris ora?
  38. Napa anak-anakku duwe akeh wektu ing sekolah?
  39. Napa akeh acara sekolah dijadwalake sajrone kerja?
  40. Napa buruh serikat gay ora apa-apa?
  41. Napa kabeh wong katon kaget banget nalika dakkandhani yen dheweke duwe anak sing dijaga?
  42. Napa aku kudu duwe asuransi sing beda kanggo mata, awak lan untu? Apa ora kabeh medis?
  43. Napa sing duwe omah entuk ngilangi bunga saka pajege, nanging sing nyewa ora bisa nyewa? Apa sewa uga ora ngewangi ekonomi?
  44. Kepiye politisi dadi sugih banget?
  45. Napa Al Gore njupuk jet pribadi kanggo pakaryan babagan pemanasan global?
  46. Yen lagi perang, kepiye industri minyak bisa terus entuk bathi? Apa rega rega kasebut?
  47. Kepiye supaya kita ora bisa nyetop spam?
  48. Sapa sing ngirim spam kasebut ing endi sampeyan ora bisa ngerti apa wae tembung kasebut? Napa dheweke ngirim?
  49. Napa kita nggawe militer dadi standar sing dhuwur banget, sanajan umume militer yaiku wong sing ora bisa kuliah utawa teka saka pendidikan sing nantang?
  50. Napa politisi ora bisa dipecat?
  51. Kepiye Indiana ngganti zona wektu lan isih duwe sawetara kabupaten ing wilayah liyane?
  52. Napa kita ora gabung karo perpustakaan umum karo perpustakaan sekolah tinggi lan ngirit akeh dhuwit?
  53. Kepiye penjahat kerah putih dadi gampang nalika nyolong luwih akeh tinimbang penjahat umum?
  54. Apa ora judi pasar saham?
  55. Napa aku kudu menyang bar kanggo njaluk kencan? Apa ora ana wanita bujang sing nongkrong ing Border?
  56. Napa Starbucks lan Border ora duwe Ladies Night?
  57. Napa ora ana layanan saben omah liyane? (tuladhane: drycleaning)
  58. Napa ora nglarang koper pesawat?
  59. Napa pemimpin agama ora luwih jumeneng nalika pandherekipun ngina?
  60. Napa Prancis duwe pembangkit listrik tenaga nuklir luwih akeh tinimbang Amerika Serikat?
  61. Napa kita ora bisa ngirim limbah nuklir menyang angkasa?
  62. Napa hemp ilegal? Wutah luwih cepet tinimbang wit, luwih kuwat, lan dudu obat.
  63. Napa Tommy Chong mlebu kunjara amarga nggunakake obat-obatan, nanging Rush Limbaugh isih ana ing radio sawise nggunakake obat-obatan kanthi ilegal?
  64. Kepiye supaya barang-barang larang banget ing toko? Bakal luwih trep yen ora mbayar akeh.
  65. Napa kita njerit babagan rega gas nanging kita mbayar $ 3.50 kanggo Grande Mocha ing Starbucks. (Mmmmmm.)
  66. Napa mobil kursi tunggale ora? Aku mung ndeleng siji wong ing saben mobil arep kerja.
  67. Napa wartawan televisi tampan banget?
  68. Napa obesitas minangka kahanan medis mung ing Amerika Serikat?
  69. Napa sampeyan bisa ngukur ukuran ekstra kanggo 49 sen, nanging sampeyan ora bisa setengah ukuran lan ngirit 49 sen?
  70. Yen olahraga iku cocog kanggo sampeyan, kenapa ora ana cara kanggo mlaku-mlaku utawa numpak sepeda menyang kantor?
  71. Napa sampeyan kudu milih kanggo wong, nanging ora bisa milih marang sopo?
  72. Napa kita angel banget ngetung swara?
  73. Napa aku ora bisa entuk Grande Mocha ing Film?
  74. Napa kita luwih nggatekake apa sing diomongake para aktor yen kabeh tumindak mung pura-pura golek dhuwit?
  75. Napa aku kudu maca artikel sing ditulis dening wong sing duwe gelar jurnalisme babagan teknologi tinimbang maca blog wong sing nggawe teknologi?
  76. Kepiye wong sing tangi luwih awal lan njaluk dhuwit saben dinane yen arep kerja ora entuk kerjaan?
  77. Napa bar ora nyedhiyakake layanan taksi kanggo wong sing ngombe akeh banget?
  78. Napa kita ora bisa ngatur maneh tombol ing keyboard kanggo efisiensi ngetik sing luwih cepet?
  79. Yen bledug bisa mateni komputer, kenapa ora ana filter sing bakal diganti?
  80. Napa sistem operasi luwih murah tinimbang program kantor?
  81. Kepiye dheweke durung nggawe printer nganggo hard drive lan router internal?
  82. Napa dheweke ora nggawe DVD kanggo mbukak Definisi Dhuwur?
  83. Napa anak-anakku ora bisa sholat banter ing sekolah yen kebebasan beragama minangka hak konstitusional?
  84. Napa masarakat ora ngerti yen pajak sing luwih murah ngasilake penghasilan pajak luwih akeh?
  85. Napa sawetara maskapai ora bisa duwe pesawat sing nyopot nalika kabeh kursi kebak tinimbang jadwal?
  86. Napa rega tiket maskapai saya larang amarga wis cedhak karo wektu budhal? Napa ora luwih murah?
  87. Kepiye aku bisa ndhaptar pambayaran tagihan online kanthi akeh papan, nanging aku ora bisa mbatalake kanthi online?
  88. Napa operator ponsel ora menehi hadiah kanggo sampeyan babagan suwene sampeyan dadi pelanggan?
  89. Napa keyboard lan mouse nirkabelku ora bisa diisi ulang?
  90. Napa kabeh wong kudu duwe asuransi mobil? Napa aku ora bisa mung duwe dana asuransi?
  91. Kepiye wae yen aku bakal nemtokake wates kacepetan, kabeh wong lagi mlaku-mlaku ... nanging saben aku mlaku-mlaku, aku kepincut?
  92. Napa perusahaan ora menehi kredit lan utangan karyawane dhewe?
  93. Kepiye supaya akeh lulusan perguruan tinggi sing ora nate kerja ing bidang sing dheweke gelar?
  94. Kepiye masarakat ora bisa entuk gelar 'wektu kerja' ing sawijining pakaryan utawa industri?
  95. Napa PETA menehi turu akeh kewan?
  96. Kepiye masarakat gelut ing stadion bal-balan nanging ora museum?
  97. Kepiye bos sing ala karo omzet dhuwur ora bakal dipecat lan wong sing dikemas kaleng njaluk ngapura?
  98. Kepiye yen perusahaan dadi gedhe, dheweke bakal luwih alon?
  99. Kepiye nalika internet saya gedhe, aku kudu sinau basa lan teknologi luwih akeh tinimbang luwih sithik?
  100. Kepiye Yahoo !, Google, Microsoft, Monster, ADP, utawa Careerbuilder durung nawakake $ 1 yuta dolar kanggo aku Kalkulator Payraise durung?
  101. [Lebokake Pitakon Sampeyan Ing kene]

Cathetan: Gagasan kanggo dhaptar iki asale ProBlogger lan ngetik postingan iki ing Proyek Nulis Grup kanggo Dhaptar.

7 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Dhaptar sing apik - sampeyan takon sawetara pitakon banget. Apa sampeyan ora ngerteni yen kita nyilih sawetara kanggo latihan ing Cre8tivity Sampeyan?

  3. 3

    14. Napa mung ana 2 partai utama ing Amerika Serikat?

    Kita duwe amarga kita menang kabeh pemilihan. Wong Eropa duwe sistem sing beda banget kanggo pemilihan, sing milih akeh partai lan koalisi sing ngatur.

    28. Napa woh luwih larang tinimbang kripik kentang? Heck, tuwuh ing wit!

    Akeh regane woh-wohan seger amarga rusak. Kentang tuwuh ing lemah lan regane murah banget.

    36. Napa Puerto Rico ora negara nanging Alaska lan Hawaii?

    Masyarakat Puerto Rico milih ora dadi Negara.

    37. Napa pasukan kita kudu ngetutake aturan lan para teroris?

    Dheweke diarani teroris kanthi tepat amarga ora ngetutake aturan perang dharatan.

    43. Napa sing duwe omah ora ngutangi bungahe nanging sing nyewa ora bisa nyewa? Apa ora bakal ngewangi ekonomi?

    Ana sing nyuda ??

    45. Napa Al Gore njupuk jet pribadi kanggo menehi komentar babagan pemanasan global?

    Umume amarga Al Gore dadi munafik elit sing sugih.

    49 Napa kita tetep nggawe militer dadi standar sing dhuwur, sanajan umume militer kalebu wong sing ora bisa kuliah utawa teka saka pendidikan sing tantangan?

    Umume personel militer asale saka latar kelas menengah.

    53 Kepiye penjahat kerah putih dadi gampang yen nyolong luwih akeh tinimbang penjahat umum?

    Nalika kedadeyan kasebut bisa uga amarga A. manawa dheweke duwe pengacara sing luwih apik, lan B. apa ora menehi bedhil ing pasuryan sapa wae kanggo njaluk apa sing dikarepake.

    63. Napa Tommy Chong mlebu kunjara amarga nggunakake obat-obatan, nanging Rush Limbaugh isih ana ing radio sawise nggunakake obat-obatan kanthi ilegal?

    Tommy rusak ing Utah. Utah minangka negara sing ketat banget. Apa regane, Salt Lake bisa uga dadi kutha gedhe pungkasan ing Amerika, ing wayah wengi wong-wong ora ngunci lawang.

    66. Napa mobil kursi tunggale? Aku mung ndeleng siji wong ing saben mobil arep kerja.

    Mobil kursi siji diarani motor.

    70. Yen olahraga apik kanggo sampeyan, kepiye ora ana cara kanggo mlaku-mlaku utawa numpak sepeda menyang kantor?

    Aku numpak pit kerja saben dina. Yen penting yen sampeyan mlaku-mlaku utawa nunggang sepedha menyang papan kerja, coba golek kerja luwih cedhak karo omah utawa luwih cedhak karo papan kerjoan. Ora tanggung jawab wong liya ing jagad iki kanggo nggawe trotoar lan jalur sepedha kaya penak sampeyan.

    77. Napa bar ora nyedhiyakake layanan taksi kanggo wong sing ngombe akeh banget?

    Sejatine akeh sing bakal mbayar taksi kanggo pelanggan sing ora duwe bathi, amarga ana masalah tanggung jawab legal.

    83. Napa anak-anakku ora bisa ndedonga kanthi banter ing sekolah yen kebebasan beragama minangka hak konstitusional?

    Nalika ngerti hukum, anak-anakmu bebas ndonga ing sekolah. Nanging, ora sah yen guru melu utawa nyengkuyung supaya dheweke melu.

  4. 4

    11. Napa kabeh wong ujar â ?? Pamisahan Greja lan Negaraâ ??? nalika ora ana ing Konstitusi utawa Proklamasi Kamardikan?

    Iki minangka garis standar sing digunakake dening ACLU, lan media liberal ora duwe motivasi kanggo nantang.

    19. Kepiye politikus pensiun sadurunge masarakat militer bisa nindakake?

    Wong militèr bisa pensiun nalika ulang taune kaping 37.

    20. Kepiye supaya kita ora bisa milih ngundhakake politikus?

    Kita duwe Republik sing aturan lan undang-undang digawe dening pejabat sing dipilih, dudu demokrasi langsung, ing endi aturan lan ukum digawe dening kekarepan langsung masarakat.

    22. Napa banyu sing dakgoleki saka keran mbentuk sink, toilet lan bathtub?

    Sampeyan lan aku manggon ing Indianapolis, banyu soko njero lemah ngemot watu gamping sing akeh banget, sing nuli noda.

    34. Napa toko duwe akeh garis pamriksa yen umume ditutup?

    Dheweke nggunakake jalur ekstra ing wayah Natal nalika toko dikemas karo para pembeli.

    38. Napa anak-anakku duwe akeh wektu ing sekolah?

    Dadi bocah lanang bisa ngrewangi pa tugas omah-omah.

    40. Napa ora dadi pekerja serikat gay wae?

    Napa ora dadi serikat kerja sipil? Apa aku bisa duwe serikat sipil karo hamster; Aku mikir dheweke kudu katut karo rencana kesehatanku. Kepiye babagan Mormons poligami bisa duwe persatuan sipil karo kabeh 14 garwa?

    41. Napa kabeh wong katon kaget banget nalika dakkandhani yen dheweke duwe anak sing dijaga?

    Dheweke bisa uga katon kaget amarga pria meh ora nate entuk hak asuh kebak anak-anake nalika pegatan ing Indiana. Penjagaan penuh biasane diwenehake karo bapak nalika ibune nindakake wektu penjara serius.

    44. Kepiye politikus dadi sugih?

    Umume politikus entuk kekayaan sadurunge dadi jabatan. Yen wong dadi sugih nalika isih jabatan, mesthine dheweke tumindak ora jujur. Pitakonmu mesthine kudu â ?? napa mung wong-wong sugih sing kepenak melu nyalonake ???? Wangsulané, amarga wong kelas kerja kudu repot golek dhuwit kanggo nyalon kantor.

    46. ​​Yen kita lagi perang, kepiye industri minyak bisa terus entuk bathi? Apa ora rega rega kasebut?

    Harga minyak disetel miturut pasokan lan permintaan. Perusahaan perangkat lunak nggawe bathi rekaman, apa rega kasebut dituku? Ndandani rega nyebabake kekurangan, dagang hoarding lan pasar gelap.

    50. Napa politisi ora bisa dipecat?

    Dheweke bisa, bisa lepas nalika pemilihan. Pemilihan ngeling-eling California, njupuk iki level anyar.

    51. Kepiye Indiana ngganti zona wektu lan isih duwe sawetara kabupaten ing wilayah liyane?

    Kaya sing dakkandhakake, lompatan zona wektu Indiana ana gegayutane karo kompleks inferioritas Hoosier sing dianggep duwe. Kabeh urusan kasebut ora ana artine kanggo aku.

    54. Apa judi pasar saham ora?

    Dakkira iku judi, nanging sanajan nyebrang dalan iku Gamble kanthi wujud tartamtu. Kayane dibedakake karo game amarga ora ana gandhengane karo hiburan.

  5. 5

    55. Napa aku kudu menyang bar kanggo njaluk kencan? Apa ora ana wanita siji sing nongkrong ing Border?

    Aku krungu wanita bujang takon kaya sing padha. Aku ngira manawa masalah sing sampeyan alami ora ana gandhengane karo sing sampeyan goleki, luwih akeh kaya sing sampeyan goleki. Aku mbayangno manawa sampeyan ketemu wanita bujang ing wates asring banget nanging dudu wanita sing sampeyan goleki.

    56. Napa Starbucks lan Border ora duwe Night Night?

    Aku mikir manawa wengi wanita ora duwe biaya tambahan kanggo wanita. Amarga Starbucks ora ngisi sampeyan mlebu, aku ora ngerti kepiye cara ditrapake. Wong menyang bar kanggo nyambung amarga alkohol nyuda larangan sosial, lan amarga nari minangka foreplay aneh.

    57. Napa ora ana layanan saben omah liyane? (Tuladhane: reresik garing)

    Indianapolis pancen duwe layanan reresik garing saka omah. Bisnis iki ora luwih akeh amarga luwih larang lan umume mung ngladeni omah sisih lor.

    60. Napa Prancis duwe pembangkit listrik tenaga nuklir luwih akeh tinimbang Amerika Serikat?

    Aku yakin ana sawetara alasan kanggo iki. Sing utama biasane amarga kurang saka batubara Prancis. Saka negara-negara maju, mung Prancis lan Jepang ora duwe batubara sing akeh kanggo ngasilake listrik. Jepang rada phobic Atom amarga ana sebab sing jelas.

    61. Napa kita ora bisa ngirim limbah nuklir menyang angkasa?

    Antar-jemput ruang angkasa banjur njeblug swasana.

    62. Napa hemp ilegal? Wutah luwih cepet tinimbang wit, luwih kuwat, lan ora ana tamba.

    Aku ora ngerti rami industri ilegal. Aku kayane ngelingi sandhangan rami modis sawetara taun kepungkur, aku rumangsa kabeh industri ora sah minangka mitos kutha.

    64. Kepiye supaya barang-barang larang banget ing toko? Bakal luwih trep yen aku ora mbayar akeh.

    Sampeyan mbayar kepenak yen toko luwih cedhak karo omah sampeyan.

    65. Napa kita njerit babagan rega gas nanging kita mbayar $ 3.50 kanggo Grande Mocha ing Starbucks. (Mmmmmm.)

    Aku mancal kerja lan seneng ngombe banyu. Aku ngira manawa wong-wong keganggu karo kasunyatan yen rega bensin saben dina fluks lan dheweke ora ngerti sebabe.

  6. 6
  7. 7

    26. Amarga ora kabeh kasedhiya ing Starbucks. (durung)

    50. Amarga iku robot sing ora gampang ngobong.

    48. Gerombolan blog!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.