Kepiye Cara Nggayuh 100,000 Tampilan Wulan

views 100000

Sawetara wong mikir manawa serangan blog lan situs media sosial nggawe luwih angel dirungokake. Sanajan sejatine swara banter luwih banter, kesempatan kanggo ngrungokake swarane utawa swarane perusahaan sampeyan ing media sosial isih ora bisa ditindakake, luwih becik yen sampeyan duwe konten sing digoleki wong liya.

Kita nembe ngatasi 100,000 tampilan ing wulan November ing Martech, minangka rekor kabeh wektu lan nggawa kita menyang kategori blog pemasaran elit sing entuk luwih saka 1 yuta pengunjung saben taun. (Cathetan: bagan ing ngisor iki ora nglacak kabeh wektu ... mung saka nalika wiwit nggunakake Stats WordPress)
views 100000

Dadi, kepiye carane bisa nindakake? Aku wis ngandhani kabeh babagan karir (sadurunge sadurunge online) kunci kanggo marketing gedhe yaiku nggunakake macem-macem medium kanggo promosi produk utawa layanan sampeyan. Sampeyan ora bisa mompa kabeh dhuwit dadi sak medium ... sampeyan ora mung matesi pamirsa, nanging uga matesi cara swara sampeyan keprungu. Sajrone 5 taun, Martech minangka blog adhedhasar teks. Aku ora duwe sumber daya utawa wektu kanggo nggunakake medium liyane, mula aku mung nyoba ngoptimalake medium kasebut.

Taun iki; Nanging, wis beda banget. Ing ngisor iki kabeh macem-macem inisiatif sing wis ditindakake:

  • Sajrone taun kepungkur kita nyathet a acara radio mingguan (mati dina iki amarga preinan AS). Wis pirang-pirang minggu ngobrol karo pikiran pemasaran paling gedhe ing industri iki lan pertunjukane saya tuwuh - kanthi ewonan pamireng saben wulan.
  • Kita gabung karo marketing email program sing terus ngasilake pengunjung menyang blog. Iki saiki diolah maneh nalika kita pindhah menyang sponsor paling anyar, Delivra, nanging taktik kasebut pancen luar biasa. Yen blog sampeyan ora duwe program email, wiwiti saiki! Kita lagi nggarap sawetara alat kanggo pangguna WordPress ing wilayah kasebut ... terus priksa!
  • Pangembang kita, Stephen, nggarap pirang-pirang plugin - kalebu Widget sidebar Youtube, entuk akeh perhatian saka komunitas WordPress.
  • Bebarengan karo pesenan acara radio, Jenn wis telas melu jaringan ing Twitter, Facebook lan LinkedIn lan lalu lintas saka sosial asring mbledhos ngluwihi lalu lintas telusuran saben wulan! Saiki digunakake penyangga kanggo mbantu ngatur lan njaga obrolan kasebut kanthi online.
  • Situs tetenger sosial lan situs panemuan kaya StumbleUpon wis ngirim akeh lalu lintas, mula nggabungake tombol nuduhake sosial ing saben postingan supaya luwih gampang masarakat nuduhake konten karo jaringan wis dadi taktik sing apik kanggo nuntun lalu lintas anyar menyang kita.
  • Kita kanthi aktif promosi situs uga anggaran pariwara cilik ing Facebook lan LinkedIn kanggo pamirsa sing spesifik banget. Aku ora yakin ana akeh laba investasi ing kana, nanging keterlibatan merek sing apik kanggo njaga pikiran Martech karo target target CMOs lan direktur Pemasaran.
  • Kita wis nggabungake poling kanthi aktif supaya bisa maca. Zoomerang wis dadi sponsor sing luar biasa lan nulungi mbantu narik minat lan pendapat pengunjung, kanthi menehi ide konten tambahan saben minggu. Akun Zoomerang dhasar gratis, mula aku luwih dhisik supaya sapa wae nggunakake! Ati-ati yaiku sampeyan ora bakal nampa wangsulan saka poling. Nalika masarakat seneng maca blog, dheweke ora mesthi melu.
  • Kita wis berkembang Infografis Pemasaran kanggo kaloro Delivera (Praktek Email Paling Apik) lan Zoomerang (Konsumen lan SMB Asil Survei Media Sosial) lan dirilis liwat Martech Zone minangka bagean saka paket sponsor karo perusahaan. Infografis pancen apik banget kanggo nggayuh pamirsa yen sampeyan ngerti kepiye pengaruh wong-wong mau!
  • Kita mindhah blog menyang kahanan seni Perusahaan hosting WordPress, WPEngine digabung karo a Jaringan Konten Konten didukung dening StackPath CDN, CDN sing luwih cepet tinimbang Amazon.
  • Impact pungkasan lan paling gedhe: konten asli, terkenal! Nalika sisa blog pemasaran lan teknologi pengin gelut babagan crita paling anyar - utawa luwih elek - regurgitasi iku, kita terus-terusan ngupayakake manawa sampeyan nampa informasi terkenal, positif, bisa ditrapake ing industri.

378
Apa sabanjuré? Kita agensi miwiti sawetara kurikulum pendhidhikan karo sawetara Universitas lan perusahaan utama. Kita bakal mulang pelajaran kasebut dadi Webinar lan kursus latihan kanggo para pamiarsa. Iki bakal ngidini kita ngluwihi pacelathon lan ngebur banget lan entuk asil sing apik. Ati-ati sawetara video tambahan, webinar lan ebook sing bakal kasedhiya!

Wingi ana Thanksgiving ing Amerika Serikat lan aku ngurmati kabeh dhukungan sing wis diwenehake! Matur nuwun!378

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.