Posting Blog Nomer 1,000 - Urip saka Techpoint!

1000

Iki lho! Posting blog nomer 1,000 - langsung saka KTT Techpoint Tahunan kaping 10 ing Indianapolis, IN KTT teknologi ing Indiana? Ironis, aku ana ing sesi pemasaran multi-saluran kanthi swara, marketing email, Lan blogging perusahaan kanggo pemasaran bebarengan karo legalities digandhengake karo saben.

Ironis, Gubernur Mitch Daniels guyon babagan iki uga esuk sawise ngenalake David Baker, CEO saka Bank Internet Pisanan, lan Ron Brumbarger, CEO saka Solusi BitWise.

Salah sawijining statistik sing nggegirisi sing diwenehake Gubernur Daniels yaiku startup bisnis ing Indiana duwe rata-rata pangurangan biaya startup 20% amarga biaya urip, insentif pajak lan biaya kompensasi pekerja paling murah ing negara kasebut.

Dana Abad 21Kanggo perusahaan adhedhasar teknologi, Techpoint lan pamrentah negara uga wis ngupayakake nggawe Dana Abad 21 uga akeh insentif pajak babagan penjualan paten, investasi riset lan pangembangan anyar, lan hibah kerja.

Sing apik banget babagan Indiana yaiku biaya urip sing murah lan Indianapolis diselehake ing tengah kulon. Yen sampeyan bakal miwiti bisnis teknologi, tabungan rata-rata 20% bisa nggawe bedane antara kemungkinan perusahaan sampeyan bisa bertahan lan kemampuan kanggo saingan ing papan kasebut.

Pengungkapan: Aku kerep kerja karo perusahaan Ron kanggo mbantu para klien strategi sosial media. Ron kanthi grapyak mbayar acara ing dina iki (matur nuwun!). Uga, perusahaan sing dakgawe full-time cukup beruntung yen David dadi investor! Lan mesthine, matur nuwun marang boss amarga wis menehi cuti kanggo aku!

Cukup cathetan: Tetep terus kanggo hadiah $ 1,000 ing perayaan 1,000 kiriman, 1,000 pengunjung unik saben dina, lan 1,000 pelanggan feed… woohoo! Kita wis entuk!

6 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku krungu sampeyan Doug. Akhir-akhir iki aku entuk akeh email sing salah mlebu ing kothak mlebu. Apike sampeyan nyebataken nuntut penyedia utama. Sampeyan bisa uga kedadeyan salah sawijining dina iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.