97 Negara, 97 Sambutan, 97 Thanks!

Esuk iki aku mriksa Analytics lan ngerteni manawa ana wong saka persis 99 negara wis ngunjungi blogku minggu iki. Aku ora sabar nganti salah sawijine bocah lanang gedhe nerjemahake terjemahan sing akurat (aku wis nate krungu Google lagi digunakake), supaya aku bisa nggayuh pamirsa ing saindenging jagad iki nganggo basa asile. Nanging saiki, aku mung arep ujar sugeng rawuh lan matur nuwun!

Nanging, aku butuh pitulung sampeyan! Aku kayane ora bisa nemokake penerjemah kanggo kabeh negara lan aku yakin terjemahan mesin ora cocog kanggo saben basa. Yen sampeyan bisa menehi komentar nganggo terjemahan sing cocog, aku bakal nyunting kaca lan nyoba supaya luwih sampurna!

  1. Amerika Serikat: Sugeng Rawuh! Lan Matur suwun amarga wis ngunjungi!
  2. Inggris: Sugeng Rawuh! Lan Matur suwun amarga wis ngunjungi!
  3. Kanada: Sugeng Rawuh! Lan Matur suwun amarga wis ngunjungi! Bienvenue! Remerciement pour visitor!
  4. Spanyol: ¡Bienvenida! ¡Agradecimiento kanggo visitar!
  5. Australia: Sugeng Rawuh! Lan Matur suwun amarga wis ngunjungi!
  6. Jerman: Wilkommen! Vielen Dank für den Besuch!
  7. Italia: Benvenuto! La ringrazio per la visita!
  8. Walanda: Het welkom! Apa sampeyan bakal entuk bezoeken!
  9. India: SuSwagatam Sukriya
  10. Prancis: Bienvenue! Remerciement pour visitor!
  11. Argentina: ¡Bienvenida! ¡Agradecimiento kanggo visitar!
  12. Norwegia: Mottakelse! Takker-De kanggo kabeh!
  13. Brasil: ¡Bienvenida! ¡Agradecimiento kanggo visitar!
  14. Meksiko: ¡Bienvenida! ¡Agradecimiento kanggo visitar!
  15. Jepang: ????! ????????!
  16. Singapura: ??! ?????!
  17. Swedia: välkomnande Tacka - du för besöka!
  18. Malaysia:
  19. Filipina: taggapin pasalamatan - sampeyan amarga dumalaw!
  20. Romania:
  21. Portugal: Boas-vindas! Obrigado para visitar!
  22. Irlandia: Sugeng Rawuh! Lan Matur suwun amarga wis ngunjungi!
  23. Polandia:
  24. Finlandia:
  25. Hong Kong: ??! ?????!
  26. Selandia Baru: Sugeng Rawuh! Lan Matur suwun amarga wis ngunjungi!
  27. Turki:
  28. China: ??! ?????!
  29. Indonesia:
  30. Afrika Kidul: Sugeng Rawuh! Lan Matur suwun amarga wis ngunjungi!
  31. Belgium:
  32. Federasi Rusia: ????? ??????! ????? ????? ??? ?????!
  33. Swiss: Wilkommen! Vielen Dank für den Besuch!
  34. Kroasia:
  35. Chili: ¡Bienvenida! ¡Agradecimiento kanggo visitar!
  36. Denmark:
  37. Thailand:
  38. Hong Kong:
  39. Mesir: !! ???? , ???? ?????????
  40. Austria: Wilkommen! Vielen Dank für den Besuch!
  41. Ukraina:
  42. Israel: ?????? ?????! ????? ?????? ????? ???
  43. Pakistan: ?????! [??? - ??]? ????!
  44. Arab Saudi: ?????! [??? - ??]? ????!
  45. Peru: ¡Bienvenida! ¡Agradecimiento kanggo visitar!
  46. Republik Ceko:
  47. Bulgaria:
  48. Venezuela: ¡Bienvenida! ¡Agradecimiento kanggo visitar!
  49. Latvia:
  50. Slowakia:
  51. Korea, Republik:
  52. Uni Emirat Arab: ?????! [??? - ??]? ????!
  53. Kolombia:
  54. Yunani: ???????! ??? ????? ??? ??? ????????!
  55. Taiwan:
  56. Vietnam:
  57. Slovenia:
  58. Iran, Republik Islam saka: ?????! [??? - ??]? ????!
  59. Yugoslavia:
  60. Guatemala: ¡Bienvenida! ¡Agradecimiento kanggo visitar!
  61. Qatar:
  62. Costa Rica: ¡Bienvenida! ¡Agradecimiento kanggo visitar!
  63. Estonia:
  64. Wilayah Palestina: ?????! [??? - ??]? ????!
  65. Islandia: velkominn Þakka - fú fyrir heimsókn!
  66. Kazakhstan:
  67. Kuwait:
  68. Puerto Rico: ¡Bienvenida! ¡Agradecimiento kanggo visitar!
  69. Republik Dominika: ¡Bienvenida! ¡Agradecimiento kanggo visitar!
  70. Belarus:
  71. Bangladesh:
  72. Uzbekistan: Xush Kelibsiz! Ziyoratingiz uchun rahmat!
  73. Bosnia lan Herzegovina:
  74. Sri Lanka:
  75. Libanon:
  76. Trinidad lan Tobago:
  77. Maroko:
  78. Sudan:
  79. Makedonia:
  80. Uruguay:
  81. Tunisia:
  82. Lithuania:
  83. Reuni:
  84. Polinesia Prancis:
  85. Malta:
  86. Bahrain: ?????! [??? - ??]? ????!
  87. Kepulauan Virgin AS:
  88. Madagaskar:
  89. Cote D'Ivoire:
  90. Yordania:
  91. Yaman:
  92. Ekuador:
  93. Nepal:
  94. Kuba: ¡Bienvenida! ¡Agradecimiento kanggo visitar!
  95. Mauritius:
  96. Honduras: ¡Bienvenida! ¡Agradecimiento kanggo visitar!
  97. Republik Arab Siria: ?????! [??? - ??]? ????!

Negara kasebut kacathet ing urutan jumlah pengunjung. Sawise dikirim, aku nemokake sawetara negara ing dhaptar sing dudu negara kasebut. Nuwun sewu para sedulur! Saiki kita duwe 97.

14 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

    Ayo ndeleng…

    # Jerman: Empfang! Vielen Dank für Besuchen!

    Ora - Rasane pancen otomatis. Aku saranake

    Wilkommen! Vielen Dank kanggo Ihren Besuch
    utawa ora resmi
    Wilkommen! Vielen Dank kanggo Deinen Besuch
    utawa tetep ing sisih aman
    Wilkommen! Vielen Dank für den Besuch

    # Norwegia: Mottakelse! Takker-De kanggo kabeh!

    Velkommen! Takk kanggo besøket.

    # Selandia Baru:

    Pungkasan aku mriksa, dheweke ngomong nganggo basa Inggris 😉

    # Austria:

    Padha karo Jerman

    # Eropa:

    Saiki iku dudu negara - sanajan ana sawetara politikus sing seneng ide kasebut.

    # Kepulauan Virgin AS:

    Basa inggris

    # Swiss:

    Dheweke duwe 3 basa, Jerman (actuall, Swiss-German, sing aku, minangka Jerman, duwe masalah ngerti), Prancis lan Italia. Taruhan sing paling aman yaiku nggunakake kabeh telung basa; Aku duwe kesan yen dheweke ngerti babagan iki.

    # Inggris: Sugeng Rawuh! Lan Matur suwun amarga wis ngunjungi!
    Kajaba nambah rasa lokal, sampeyan bisa
    Sugeng rawuh! Lan surak-surak dolan.

    Bisa duwe kaluwihan dadi 3-lingual 🙂

  5. 6

    Napa ora localize blog sampeyan Doug?

    Sampeyan bisa kanthi gampang nambah file basa menyang blog lan gumantung karo setelan browser pangguna tartamtu (kanggo basa) sing ndeleng situs sampeyan lan yen sampeyan duwe file basa kasebut, blog sampeyan bakal diterjemahake kanthi otomatis.

  6. 7
  7. 8

    Aku bisa localize blog lan tarjamahan mesin adhedhasar lokal. Nanging, kayata conto foo, terjemahan mesin paling sithik. Aku durung maca apa-apa sing negesake manawa terjemahan mesin iku mupangate. Pendapatku dhewe yaiku bisa nglarani luwih saka mbantu.

    Muga-muga Google bisa ngrampungake bedhekan kasebut. Dheweke nggarap mesin terjemahan wektu nyata sing bakal luwih akurat lan bakal nyedhiyakake 'pamrosesan basa alam' tinimbang terjemahan kamus. Tujuane yaiku ngolah basa alam supaya bisa mlaku nalika istilah slang utawa basa 'dalan' digunakake.

    Nganti bener… Luwih becik ora mbingungake wong liya. Blog kasebut apik banget ing basa Inggris - lan dhaptar negara 98 minangka bukti!

  8. 9

    Hai, aku saka Italia. Cara kanggo ngomong bener yaiku:

    siji pengunjung:
    Benvenuto! La ringrazio per la visita!

    pengunjung liyane:
    Benvenuti! Apa sampeyan bakal weruh!

    Aku ora bisa basa Inggris kanthi bener, muga-muga ora ana kesalahan.

    Salam, vito

  9. 11
  10. 12
  11. 13

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.