10 Saran kanggo Nambah Digg

digg

  1. Kaca ngarep ora ditargetake kanggo aku, uga ora target ngoptimalake media sosial babar pisan. Kaca Digg mesthine duwe digg anyar, kancaku sing anyar, uga area konten liyane sing bisa ditambahake (miturut kategori, lsp)
  2. "Digg kabeh babagan…" papan sing boros. Pindhah menu munggah. Yen aku pengin ngerti apa Digg, wenehi link babagan. Sampeyan entuk real estate sing larang regane.
  3. Komentar Pro / Con. Aku pengin ndeleng sapa sing duwe komentar paling apik kanggo subyek, lan sapa sing duwe subyek paling apik. Ayo dadi miwiti konflik. Aliran komentar tanpa wates ora ana gunane.
  4. Pangkatku ngendi? Aku dudu penggali sing gedhe… nanging aku pengin ngerti endi critaku ing situs umum. Sapa 10 penggali paling dhuwur?
  5. Nyingkirake spanduk Diggnation Podcast sing gedhe banget. Sheesh ... speaker cilik sing apik bakal narik perhatian liyane menyang Podcast.
  6. Aktifake bisikan, bisa uga ngobrol ing Diggs sing paling aktif. Narik komunitas kanthi langsung.
  7. Tag, tag, tag. Kategori sampeyan nyedhot. Dheweke pancen nindakake. Napa ora ngidini wong menehi tag entri supaya aku bisa langganan "CSS" (minangka conto).
  8. Crita mbesuk? Kepiye Crita Ngalih Cepet? Aku ora preduli karo crita pincang sing bakal teka. Nanging yen entuk 10 digg ing sawetara menit… kenapa ora pangkat kanthi akselerasi?
  9. API? Muga-muga bisa nambah crita sing dakkirim utawa sing dakkirim menyang situs webku. RSS cukup winates… nanging API bakal ngidini kula nggawe aplikasi.
  10. Tandha Digg. Nalika kanca-kanca Digg crita, kepiye aku ora entuk tandha?

6 Komentar

  1. 1

    Titik 8: setuju kabeh. Siji-sijine perkara sing luwih ala tinimbang ndeleng crita sing padha ing kaca ngarep Digg sedina muput yaiku ndeleng crita sing ora biasa / elek / ngeri ing kaca sing bakal teka.

  2. 2
  3. 3

    Babagan crita sing bakal teka, bisa ngurutake crita sing bakal teka kanthi paling populer tinimbang sing paling anyar. Aku ngerteni yen iku cara sing gampang kanggo ndeleng warta sing paling anyar nalika semana.

    Muga-muga bisa mbantu. 🙂

  4. 4
  5. 5

    Halo wong lanang… yen sampeyan kepengin nggawe situs web kanggo nerbitake crita, sing luwih dipercaya lan dipercaya tinimbang Digg coba Profigg.com Iki minangka proyek anyar sing bakal mbantu ukuran medium lan cilik kanggo promosi crita sing ora bisa ndeleng.

  6. 6

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.