10 Aturan kanggo Rapat sing Pantes

Depositphotos 18597265 s

Sawetara wong ora ngerti yen aku telat rapat utawa kenapa aku nolak rapat. Dheweke mikir ora sopan yen aku mengko telat ... utawa ora tampil babar pisan. Sing ora dingerteni yaiku aku ora telat nalika rapat sing pantes. Aku rumangsa ora sopan yen dheweke nganakake rapat utawa ngundang aku luwih dhisik.

  1. Rapat sing pantes ditelpon yen dibutuhake.
  2. Rapat sing pantes ora dijadwalake sajrone 3 taun sabanjure ... ora mokal yen ngundang rapat sing ora duwe tujuan lan ngganggu produktivitas.
  3. Rapat sing cocog nglumpukake pikiran sing bener kanggo bisa dadi tim kanggo ngatasi masalah utawa ngetrapake solusi.
  4. Rapat sing pantes dudu papan kanggo nyerang utawa nyoba ngisin-isini anggota liyane.
  5. Rapat layak minangka papan sing dihormati, kalebu, kerja tim lan dhukungan.
  6. Rapat layak diwiwiti karo sawetara target sing kudu dirampungake lan rampung karo rencana aksi sapa, kapan lan kapan.
  7. Rapat layak kanggo anggota sing njaga topik kasebut kanthi tepat lan tepat wektu supaya kabeh anggota ora kolektif.
  8. Rapat sing cocog mesthine kudu nemtokake lokasi sing wis dingerteni sadurunge dening kabeh anggota.
  9. Rapat sing layak dudu papan kanggo nutupi bokong (email kasebut).
  10. Rapat sing pantes dudu papan kanggo nyoba supaya pamirsa (konferensi kasebut).

Ana sing istiméwa. Kaya rapat sing pantes iki… oh… lan sing padha karo M & Ms.

5 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku sengit karo akeh rapat lan ketemu, rapat-rapat biasane, ora ana gandhengane karo bathi utawa regane pemegang saham. Sampeyan kudu adol dhaptar iki menyang kabeh manajer

  3. 3
  4. 4
  5. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.