10 Alasan Situs Sampeyan Kalah Peringkat Organik… Lan Apa sing Bakal Dilakukan

Alesan Sampeyan Situs Ora Ndhuwur ing Panelusuran Organik

Ana sawetara alasan situs web sampeyan bisa uga kelangan visibilitas telusuran organik.

  1. Migrasi menyang domain anyar - Nalika Google nawakake cara kanggo ngerti yen sampeyan wis pindhah menyang domain anyar liwat Search Console, isih ana masalah manawa saben backlink ing njaba ana URL sing apik kanggo domain anyar sampeyan tinimbang kaca sing ora ditemokake (404) .
  2. Idin indeksasi - Aku wis ndeleng akeh kedadeyan wong sing nginstal tema anyar, plugin, utawa nggawe pangowahan CMS liyane sing ora sengaja ngowahi setelan lan mblokir situse supaya ora bisa dirayap.
  3. Metadata ala - Mesin telusuran seneng karo metadata kaya judhul lan deskripsi kaca. Aku asring nemokake masalah nalika tag judhul, tag judhul meta, deskripsi ora dipanggoni kanthi bener lan mesin telusuran ndeleng kaca sing keliwat ... mula mung diindeks sawetara.
  4. Aset sing ilang - CSS, JavaScript, gambar, utawa video sing ilang bisa nyebabake kaca sampeyan mudhun ing rangking ... utawa kaca bisa uga dibuwang kabeh yen Google ndeleng manawa unsur-unsur kasebut ora akeh dipanggoni.
  5. Responsif seluler - Ponsel dominasi akeh panjaluk telusuran organik, mula situs sing ora dioptimalake bisa nandhang sangsara. Nambah kemampuan AMP ing situs sampeyan uga bisa nambah kemampuan sampeyan supaya bisa ditemokake ing telusuran seluler. Mesin telusuran uga nyetel definisi responsif seluler amarga browsing seluler wis berkembang.
  6. Owahi struktur halaman - Unsur ing kaca kanggo SEO pancen penting banget - saka judhul nganti judhul, dadi kandel / negesake, nganti tag media lan alt… yen sampeyan ngowahi struktur halaman lan nyusun prioritas elemen, bakal bakal diganti tampilan crawler konten sampeyan lan sampeyan bisa uga bakal kelangan rangking kanggo kaca kasebut. Mesin telusuran uga bisa ngowahi pentinge unsur kaca.
  7. Owahi popularitas - Kadhangkala, situs kanthi ton panguwasa domain mandheg ngubungake sampeyan amarga padha ngrubah situs lan ngeculake artikel babagan sampeyan. Apa sampeyan wis diaudit sapa sing peringkat kanggo sampeyan lan ndeleng pangowahan?
  8. Tambah ing kompetisi - Saingan sampeyan bisa uga nggawe warta lan entuk akeh ton backlinks sing ningkatake rangking. Sampeyan ora bisa nindakake apa-apa babagan iki nganti lunjakan wis rampung utawa sampeyan nambah promosi konten sampeyan dhewe.
  9. Tren Kata Kunci - Apa sampeyan wis mriksa Google Trends kanggo ndeleng kepiye telusuran tren kanggo topik sing sampeyan rangking? Utawa terminologi nyata? Contone, yen situs webku ngobrol Smartphone kabeh wektu, aku pengin nganyari istilah kasebut menyang telpon seluler amarga iku istilah dominan sing digunakake saiki. Aku uga pengin ndeleng tren musiman ing kene lan njamin strategi konten supaya luwih maju tinimbang tren telusuran.
  10. Sabotase Timer - Sampeyan bakal kaget yen kakehan kaca sampeyan saingan karo mesin telusuran. Yen sampeyan nyoba nulis postingan blog saben wulan kanthi topik sing padha, sampeyan saiki nyebarake wewenang lan backlink liwat 12 kaca kanthi pungkasan taun. Priksa manawa kanggo riset, ngrancang, lan nulis siji kaca saben fokus topik - banjur tetep nganyari kaca kasebut. Kita wis njupuk situs saka ewonan kaca nganti atusan kaca - ngarahake pamirsa kanthi bener - lan nonton lalu lintas organik kanthi dobel.

Ati-ati Saka Sumber Daya Organik

Nomer wong sing njaluk tulung babagan iki saya kaget. Supaya luwih elek, dheweke asring nuduhake platform utawa agensi SEO lan berjuang kanthi kasunyatan manawa sumber kasebut ora prédhiksi masalah kasebut uga ora bisa mbantu mbenerake masalah kasebut.

  • Piranti SEO - Akeh banget kaleng Piranti SEO sing durung dianyari. Aku ora nggunakake alat nglaporake kanggo ngandhani apa sing salah - aku nyusup situs, nyelehake kode, mriksa saben setelan, mriksa kompetisi, lan banjur menehi peta dalan babagan cara kanggo nambah. Google malah ora bisa njaga Search Console sadurunge owah-owahan algoritma ... mandheg mikir sawetara alat!
  • Agensi SEO - Aku bosen karo agensi SEO lan konsultan. Nyatane, aku malah ora nggolongake aku minangka konsultan SEO. Sajrone pirang-pirang taun aku ngewangi atusan perusahaan babagan masalah kasebut, aku sukses amarga aku ora fokus karo pangowahan algoritma lan backlinking ... Aku fokus karo pengalaman pengunjung lan target organisasi sampeyan. Yen sampeyan nyoba nggunakake algoritma, sampeyan ora bakal ngalahake ewonan pangembang Google lan kekuwatan komputasi gedhe-gedhe ... dipercaya. Kakehan agensi SEO ora ana ing proses sing lawas lan algoritma game sing - ora mung ora bisa digunakake - bakal ngrusak jangka panjang otoritas telusuran. Agensi apa wae sing ora ngerti strategi sales lan marketing sampeyan ora bakal mbantu sampeyan babagan strategi SEO.

Siji cathetan babagan iki - yen sampeyan nyoba nyukur alat utawa anggaran konsultan… sampeyan bakal entuk persis kaya sing sampeyan bayar. Konsultan sing apik bisa mbantu sampeyan nglakokake lalu lintas organik, nyetel pangarepan sing realistis, nawakake saran pemasaran ngluwihi mesin telusuran, lan mbantu sampeyan entuk bathi investasi sing apik. Sumber daya sing murah mesthine bakal ngrusak rangking sampeyan lan njupuk dhuwit lan mbukak.

Cara Nambah Peringkat Organik

  1. infrastructure - Priksa manawa situs sampeyan ora duwe masalah sing ngalangi mesin telusuran kanthi diindeks kanthi efektif. Iki tegese ngoptimalake sistem manajemen konten sampeyan - kalebu file robots.txt, sitemap, kinerja situs, tag judhul, metadata, struktur kaca, responsif seluler, lan liya-liyane. Ora ana sing ngalangi sampeyan supaya bisa pangkat kanthi apik (kajaba sampeyan mblokir mesin telusuran total saka ngindeks situs sampeyan), nanging nglarani sampeyan kanthi ora nggampangake nyusup, ngindeks, lan menehi peringkat konten kanthi cocog.
  2. Strategi Konten - Riset, organisasi, lan kualitas konten sampeyan kritis. Dasawarsa kepungkur, aku martakake babagan kecenderungan lan frekuensi konten kanggo ngasilake peringkat sing luwih apik. Saiki, aku menehi saran supaya ora setuju lan negesake supaya klien nggawe perpustakaan isi sing lengkap, nggabungake media, lan gampang dilayari. Luwih akeh wektu sing diinvestasikan ing riset kunci, riset kompetitif, pengalaman pengguna, lan kemampuane golek informasi sing digoleki, luwih becik konten sampeyan bakal dikonsumsi lan dituduhake. Sabanjure, bakal ngasilake lalu lintas organik tambahan. Sampeyan bisa uga duwe kabeh konten sing dibutuhake, nanging yen ora diatur kanthi apik, sampeyan bisa uga bakal ngrusak rangking mesin telusuran dhewe.
  3. Strategi Promosi - Mbangun situs sing apik lan konten sing apik tenan ora cukup ... sampeyan kudu duwe strategi promosi sing ngindhari link bali menyang situs sampeyan kanggo mesin telusuran supaya sampeyan luwih dhuwur. Iki mbutuhake riset kanggo ngenali babagan peringkat rangking para pesaing, apa sampeyan bisa milih sumber daya kasebut, lan apa sampeyan bisa entuk link bali saka domain kasebut kanthi otoritas gedhe lan pamirsa sing relevan.

Kaya dene kabeh perkara ing bidang pemasaran, kalebu manungsa, proses, lan platform. Priksa manawa sampeyan bermitra karo konsultan pemasaran digital sing ngerti kabeh aspek optimalisasi mesin telusuran lan kepiye pengaruh ing lelungan pelanggan kanthi umum. Lan, yen sampeyan kepengin njaluk pitulung, aku menehi jinis paket kasebut. Dheweke miwiti kanthi pambayaran kanggo nutupi riset - banjur duwe keterlibatan saben wulan kanggo mbantu sampeyan terus nambah.

Sambungake karo Douglas Karr

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.