10 Alesan kenapa Usaha Cilik Ora Bisa Ngabaikan Media Sosial

alesan media sosial bisnis cilik

Jason Squires nggabungake dhaptar sing dipikirake 10 Alesan kenapa Usaha Cilik Ora Bisa Ngabaikan Media Sosial. Nyedhiyakake kabeh bukti sing dibutuhake bisnis cilik yen isih kepengin ngerti yen bisa nyelam. Aku bakal nyilikake kabeh iki dadi rong sebab sing spesifik, sanadyan:

  1. Kolega, prospek, lan pelanggan saiki kasedhiya. Apa sampeyan ana ing kono yen butuh pitulung? Apa sampeyan menehi saran babagan adol sabanjure?
  2. Kompetisi sampeyan bisa uga ora ana! Akeh wong nggunakake iki minangka alesan… ora ana industri sing ana ing media sosial. Wah… kesempatan sing apik kanggo sampeyan masang gendera ing lemah! Ngenteni apa maneh? Kompetisi sampeyan kanggo miwiti?

Eksposur, pangenalan, kasetyan… iki kabeh dadi sebab kanggo ngrampungake masalah kepercayaan. Menehi kepribadian lan wong sampeyan ing ngarep perusahaan lan ora ndhelik ing merek sampeyan nggawe sampeyan rentan. Kayane elek banget, nanging ora. Wong pengin kerja bareng wong - dudu logo!

Sosial-Media-Bisnis-Cilik

5 Komentar

  1. 1

    he! entuk ide sing apik saka blog sampeyan, aku duwe bisnis cilik lan mikir kanggo promosi ing internet. Saiki aku mesthi bakal nindakake pitulung saka kiriman sampeyan. 🙂

  2. 2

    Kita wis ngetutake kabeh Aturan Media Sosial kanggo Usaha Kecil lan ora ana apa-apa kaya sing diprediksi Gurus Media Sosial - Iki kabeh hype lan NOT100% minangka jaminan sukses. Kita ora duwe GENERASI LEAD, TANPA UPTAKE SALES lan ora ana upaya apa wae sing nyebabake bisnis maju. Nanging kita nggunakake akeh dhuwit pemasaran. Lan aja diceritakake manawa kabeh kaluputan amarga kita ora nindakake - Facebook, Twitter, Pinterest, Blog lan Situs Web… Kita Profesional Pemasaran lan Nyoba kabeh Guru; saran… Kabeh hype.

    • 3

      @anthonysmithchaigneau: Disqus asil sampeyan ORA umum lan aku ora bakal ujar “sampeyan salah”. Yen sampeyan terus maca blog kita, sampeyan bakal bisa ndeleng ing endi guru kasebut 'guru'. Pramila disaranake fokus sing multi-saluran tinimbang mung sosial. Sawetara industri durung ana, sawetara komunitas durung ana, lan kadang-kadang industri kasebut ora cocog karo budaya. Aku rumangsa lucu tenan yen konsultan media sosial entuk asil sing apik… kayane pengacara sing mbela pengacara Nanging ora kabeh industri padha!

      Aku uga percaya sebabe, ing poling pemasaran taun 2013, para pemasar ngowahi perhatian menyang pemasaran email minangka strategi utama. Kita seneng media sosial kanggo digunakake minangka 'kumandhang' lan promosi konten - nanging isih gumantung karo saluran liyane kayata telusuran, email, pariwara lan uga upaya njaba. Matur nuwun wis gabung karo obrolan!

  3. 4
  4. 5

    Sawetara alasan sing cukup apik kanggo mbukak media sosial! Aku angel golek konten kanggo dikirim nganti kancaku ngandhani nggunakake Capzool, dheweke duwe kiriman siap kanggo kaloro bisnis cerukku, lan bakal entuk luwih akeh nalika aku njaluk. Uga ana tanggalan rekomendasi sing menehi kiriman kanggo saben dina saben taun. Aku nyaranake kabeh wong nggunakake!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.