10 Alesan kenapa Usaha Cilik Ora Bisa Ngabaikan Media Sosial

alesan media sosial bisnis cilik

Jason Squires nggabungake dhaptar sing dipikirake 10 Alesan kenapa Usaha Cilik Ora Bisa Ngabaikan Media Sosial. Nyedhiyakake kabeh bukti sing dibutuhake bisnis cilik yen isih kepengin ngerti yen bisa nyelam. Aku bakal nyilikake kabeh iki dadi rong sebab sing spesifik, sanadyan:

  1. Kolega, prospek, lan pelanggan saiki kasedhiya. Apa sampeyan ana ing kono yen butuh pitulung? Apa sampeyan menehi saran babagan adol sabanjure?
  2. Kompetisi sampeyan bisa uga ora ana! Akeh wong nggunakake iki minangka alesan… ora ana industri sing ana ing media sosial. Wah… kesempatan sing apik kanggo sampeyan masang gendera ing lemah! Ngenteni apa maneh? Kompetisi sampeyan kanggo miwiti?

Eksposur, pangenalan, kasetyan… iki kabeh dadi sebab kanggo ngrampungake masalah kepercayaan. Menehi kepribadian lan wong ing ngarep perusahaan lan ora ndhelik ing merek sampeyan nggawe sampeyan rentan. Kayane elek banget, nanging ora. Wong pengin kerja bareng wong - dudu logo!

Sosial-Media-Bisnis-Cilik

5 Komentar

  1. 1

    hey! tak idea apik kanggo saka blog cz aku mbukak bisnis cilik lan mikir kanggo ningkataké ing internet. Saiki aku mesthi bakal nindakake kanthi bantuan kiriman sampeyan. 🙂

  2. 2

    Kita wis ngetutake kabeh Aturan Media Sosial kanggo Bisnis Cilik kita lan ora ana sing bisa ditindakake kaya sing diramalake dening Guru Media Sosial - Iki kabeh hype lan NOT100% njamin sukses. Ora ana GENERASI LEAD, TANPA UPTAKE IN SALES lan ora ana sing dicoba sing bisa maju bisnis. Nanging kita mbuwang akeh dhuwit marketing. Lan please dont kita kita nindakake kabeh salah amarga kita ora - Facebook, Twitter, Pinterest, Blog lan Website ... We are Marketing Professionals lan Nyoba kabeh Gurus; saran… Kabeh hype.

    • 3

      @anthonysmithchaigneau: disqus asil sampeyan ora umum lan aku ora bakal ujar "sampeyan salah". Yen sampeyan terus maca blog kita, sampeyan bakal weruh ing ngendi kita wis mundur marang 'guru'. Pramila kita nyaranake fokus sing multi-saluran tinimbang mung sosial. Sawetara industri mung durung ana, sawetara komunitas durung ana, lan kadhangkala ora cocog karo budaya bisnis kasebut. Aku iku tansah lucu carane Konsultan media sosial njaluk asil gedhe… iku kaya pengacara mbelo pengacara 🙂 Mesthi ing 'gurus' sing njupuk gedhe asil ing… sing apa lagi dilakoni kanggo urip. Ora kabeh industri padha, sanadyan!

      Aku uga percaya yen, ing jajak pendapat marketing 2013, para pemasar wis bali menyang marketing email minangka strategi utama. Kita seneng media sosial digunakake minangka 'kumandhang' lan promosi konten kita - nanging kita isih ngandelake saluran liyane kayata telusuran, email, pariwara lan malah upaya outbound. Matur nuwun kanggo nggabungake obrolan!

  3. 4
  4. 5

    Sawetara alasan sing apik kanggo mbukak media sosial! Aku angel golek konten kanggo dikirim nganti kancaku ngandhani aku nggunakake Capzool, dheweke duwe kiriman siap kanggo bisnis nicheku, lan bakal nggawe luwih akeh nalika aku njaluk. Ana uga tanggalan rekomendasi sing menehi kiriman saben dina saben taun. Aku nyaranake kabeh wong nggunakake!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.