10 Cara Terbukti Nggawe Lalu Lintas menyang Situs Web E-commerce Sampeyan

Situs web E-commerce

"Merek E-commerce Ngadhepi Tingkat Gagal 80%"

E-commerce Praktis

Sanajan ana statistik sing nyusahake kasebut, Levi Feigenson sukses ngasilake penghasilan $ 27,800 sajrone wulan pertama bisnis e-commerce. Feigenson, karo garwane, ngluncurake merek aksesoris ramah lingkungan sing jenenge Mushie ing wulan Juli 2018. Wiwit kuwi, ora ana sing bali kanggo para pamilik uga kanggo merek kasebut. Dina iki, Mushie nggawa adol udakara $ 450,000.

Ing jaman e-commerce sing kompetitif, ing endi 50% penjualan langsung menyang Amazon, bangunan lalu lintas, lan konversi ora bisa ditindakake. Nanging, salah sawijining pendiri Mushie mbuktekake manawa salah lan mbukak dalan kanggo tuwuh tanpa mandheg. Yen dheweke bisa nindakake, sampeyan uga bisa.

Sampeyan mung butuh strategi kompetitif sing dicampur karo tren kanggo narik kawigaten masarakat. Pandhuan iki ngasilake strategi e-commerce Mushie sing dikombinasikake karo trik liyane sing migunani kanggo entuk lalu lintas menyang toko web kanthi luwih potensial konversi.

10 Cara Nggawe Lalu Lintas Kanggo Bisnis E-commerce Sampeyan

1. Investasi ing Pemasaran Influencer

Wiwitane, aku nulis babagan Google Adwords, nanging statistik nuduhake manawa pangguna arang ngeklik pariwara amarga wis ora dipercaya maneh. Umume klik pangguna menyang tautan organik lan ora dibayar.

Yen ora Google AdWords, banjur cara paling cepet kanggo nyelehake produk sampeyan menyang mayuta-yuta?

Pemasaran Influencer.

Feigenson ngrambah atusan pengaruh gedhe lan mikro kanggo promosi produke. Dheweke ngirim produke menyang Jenna Kutcher, kanthi 4000 pengikut, lan Cara Loren, kanthi 800,000 pengikut.

Siji maneh studi kasus Susu Almond Silk nglaporake merek sing ngasilake 11 kali Luwih saka Investasi saka kampanye pemasaran influencer sing beda karo iklan spanduk digital.

Merek e-commerce nganggep pemasaran influencer minangka investasi larang. Nanging Feigenson negesake manawa sampeyan ora kudu ngubungi Kim Kardashian kanggo nyebarake produk sampeyan. Mesthi wae, bakal ngrusak bank sampeyan tanpa ROI babar pisan. Kosok baline, priksa pengaruh influencer kanggo nggayuh pelanggan sing luwih relevan tinimbang karo sapa wae. Pengaruh gedhe lan mikro bisa nambah lalu lintas e-commerce kanthi ROI sepuluh kaping.

2. Urutan ing Amazon

Aku ngerti kabeh wong ngomong babagan peringkat ing Google, nanging Amazon minangka mesin telusuran anyar lanskap E-commerce.

Minangka saben USA Today laporan, 55% Pembeli Online Miwiti Riset ing Amazon.

Urutan ing Amazon

Feigenson sumpah karo Amazon amarga dodolan digital sing saya akeh. Amazon Fulfillment ora mung mbantu Feigenson kanggo ngatasi inventaris, nanging uga menehi akses menyang pamirsa lan alat pemasaran anyar, kayata Riset Kata Kunci, kanggo tuwuh selawase.

Loro saka apa sing ditawakake Amazon, sampeyan bisa entuk kapercayan cepet saka para pelanggan kanthi nglumpukake ulasan asli saka para pelanggan sadurunge lan nulis deskripsi rinci babagan produk sampeyan.

Saiki aja ujar manawa Amazon minangka pesaing sampeyan. Sanajan wis, sampeyan bakal sinau akeh babagan sing digoleki pangguna lan kepiye liwat data pelanggan Amazon.

3. Ngeculake Kekuwatan SEO

Mangkene strategi pemasaran favorit kabeh-pihak sing duwe toko web. Wiwit ngerti pelanggan nganti nulis blog nganti promosi ing Amazon nganti peringkat nomer 1 ing Google, SEO nduweni peran kritis ing saben tahap.

"93% Total Lalu Lintas Web asale saka Search Engine."

TelusuriEnginePeople

Iki tegese SEO ora bisa dihindari. Ora preduli babagan pemasaran media sosial dadi ndhuwur, pangguna isih mbukak Google kanggo nggoleki produk sing pengin dituku.

Kanggo miwiti nganggo SEO, sampeyan kudu miwiti nganggo tembung kunci. Miwiti nglumpukake tembung kunci pangguna sing dilebokake ing Google kanggo nggoleki produk sing relevan. Gunakake perancang tembung kunci Google kanggo pitulung tambahan. Utawa sampeyan uga bisa njupuk saran saka alat sing mbayar kaya Ahrefs taktik SEO canggih.

Nglakoni kabeh tembung kunci sing dikoleksi ing kaca produk, URL, konten, lan ing endi wae tembung dibutuhake. Priksa manawa ora kesandhung ing isian tembung kunci. Gunakake kanthi alami supaya tetep aman saka dendha Google.

4. Strategi Konten

Sampeyan ora bisa nulis apa-apa, nerbitake, lan ngarep-arep pamirsa bisa nyanyi lagu produk sampeyan. Sampeyan uga ora mung bisa ngandelake artikel kanggo nyebarake kesadaran produk sampeyan. Konten ngliwati watesan tembung tinulis. Blog, video, gambar, podcast, lsp. Kabeh kalebu ing kategori konten. Nggawe konten acak bakal mbingungake sampeyan babagan apa sing bakal digawe, cara nggawe, lan ing endi diterbitake. Mula, strategi Konten kudu ngirit wektu lan ngasilake lalu lintas sing bener saka saluran sing bener.

Kaping pisanan, tulis macem-macem format konten sing sampeyan butuhake. Contone,

  • Deskripsi Produk
  • Artikel babagan kegunaan lan mupangat produk
  • Video demo
  • Gambar Produk
  • Isi kui pengguna

Utawa apa wae sing sampeyan duwe ing arsenal.

Tugasake tugas kasebut menyang panulis, desainer, utawa sapa wae sing duwe bagean ing proses pambentukan konten. Sijine wong sing tanggung jawab supaya entuk konten kanthi tepat wektu lan nerbitake ing papan sing bener. Contone, ahli SEO kudu ngurus artikel sing bakal diterbitake ing blog perusahaan lan dipromosekake ing media sosial.

5. Umumake Program Referensi

Aku isih kelingan jaman nalika Amazon anyar babagan e-commerce, ngirim email kanggo ngrujuk situs kasebut menyang kanca-kanca kanthi ijol-ijolan dhuwit. Wis pirang-pirang taun kepungkur. Strategi isih ing tren kanggo toko e-commerce anyar utawa sing pengin entuk daya tarik cepet. Kasunyatane, ing jaman media sosial iki nalika nuduhake minangka ritual saben dinane, kabeh wong seneng nyoba golek dhuwit sawetara kanggo ngganti situs menyang kanca-kanca. Kanca-kanca media sosial nindakake kabeh. Dadi, aku yakin babagan taktik iki.

6. Email Marketing

email Marketing

Pemasaran email isih duwe kekuwatan kanggo nyolong acara kasebut, utamane kanggo situs E-commerce. Kanthi pemasaran email, sampeyan bisa ngenalake produk anyar menyang pelanggan sing kepungkur kanggo nggawe lalu lintas sing cepet. Sampeyan ngidini sampeyan nyebarake kesadaran babagan situs web sampeyan. Pemasaran email uga minangka salah sawijining saluran populer kanggo promosi konten, kedatangan anyar, utawa diskon. Lan aja lali kreta sing ditinggalake, ing ngendi pangguna nambah produk menyang kranjang, nanging ora tau klik ing tuku. Kanthi pemasaran Email, sampeyan bisa njupuk pangguna ing langkah pungkasan kanggo tuku produk.

Mangkene conto email kanggo pangguna kranjang sing ditinggalake:

7. Nggawe Bukti Sosial

Udakara 70% Konsumen Online nggoleki review produk sadurunge tuku.

Konsumen

Tinjauan produk luwih dipercaya 12 kali tinimbang karo deskripsi produk lan salinan penjualan.

eConsultancy

Bukti sosial minangka bukti kanggo pelanggan, saka pelanggan sing kepungkur, manawa dheweke bisa dipercaya karo merek lan produk sampeyan. Amazon akeh banget bukti sosial. Kajaba iku, bukti sosial nyumbang kanggo konten uga, menehi mesin telusuran kanggo akeh konten sing digawe pangguna.

Ora nggumunake, Amazon pangkat paling dhuwur kanggo umume produke.

Mulai ngoleksi ulasan sanajan butuh investasi sethithik. Contone, pahala klien sampeyan sing mbiyen amarga ngirim ulasan nganggo gambar utawa video supaya bisa ningkatake lalu lintas lan entuk kapercayan langsung saka pelanggan anyar.

8. Tampilake ing Saluran Media Sosial

Media sosial minangka omah nomer loro pangguna.

Salesforce nglaporake 54% milenial nggunakake saluran media sosial kanggo produk riset.

Salesforce

Ngomong babagan aku, iklan Instagram (kaya video) gampang pengaruh kanggo tuku produk utawa langganan dadi anggota. Dadi, aku bisa ujar manawa saluran media sosial bisa dadi versi mini toko e-commerce sampeyan. Gawe toko ing saluran media sosial ing ngendi pamirsa manggon lan nerbitake konten kanthi konsisten. Jalanake iklan uga kanggo nyebarake kesadaran lan bisa ngasilake lalu lintas instan.

9. Sijine Bestsellers ing Ngarep

Alasanku sing penting kanggo mlumpat ing Amazon kanggo riset produk yaiku ndeleng penjual paling larang kanthi ulasan maksimal. Amazon wis nggawe fitur iki kanthi apik. Aku golek minyak klapa sing paling apik. Amazon menehi alasan sing apik kanggo tuku saka laris.

Kanthi fitur iki wae, aku ora prelu nggolek produk sing luwih jero. Lan aku entuk cukup wektu kanggo maca ulasan babagan produk sing disaranake.

Kanthi nampilake produk sing paling laris, sampeyan nuduhake pangguna sing dituku wong liya lan kenapa dheweke kudu nyoba. Iki minangka cara sing wis kabukten kanggo ngaturake perawatan - kapercayan pangguna saya tambah, sing nggawe keputusan tuku.

Kategorekake produk lan ekstrak produk sing paling laris. Program supaya teka ing ngarep kapan pangguna nggoleki tembung kunci sing padha. Tandhani produk sing laris karo jeneng kaya pilihan merek utawa sing disaranake pangguna.

10. Nawakake Pengiriman Gratis sawise Watesan Mesthi

Sijine watesan khusus kanggo pangiriman gratis. Contone, “Pengiriman Gratis Pesenan luwih saka $ 10”Utawa rega apa wae sing sampeyan pilih.

Siji iki bisa digunakake kanthi apik nalika pengin nyedhaki pangguna kanggo nambahake item menyang dhaptar tanpa meksa.

Sampeyan giliran sampeyan

Kabeh cara sing dibahas ing ndhuwur gampang ditindakake. Sawetara wong njupuk wektu nalika sawetara bisa langsung tumindak. Gunakake kurang akeh wektu kanggo njupuk tugas saiki, lan tim sampeyan kerja kanggo kegiatan sing akeh wektu. Bali lan dakwartakake sing paling disenengi. Kabeh sing paling apik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.