10 Hal sing Ditinggalake Agensi Sampeyan sing Bakal Ngganggu Bisnis Sampeyan

iStock 000014047443XSmall

Wingi, aku seneng nggawe bengkel karo daerah Asosiasi Pembicara Nasional, dipimpin dening Karl Ahlrichs. Kanggo pamicara umum, penting banget kanggo ngarsane web lan mayoritas pamiarsa kaget amarga nemokake sawetara kesenjangan gedhe ing strategi kasebut.

Umume iki amarga industri wis ganti banget ... lan umume agensi durung tetep njaga. Yen sampeyan mung nggawe situs web, kaya mbukak toko ing tengah-tengah. Pancen apik banget, nanging sampeyan ora bakal entuk pelanggan. Mangkene 10 fitur sing kudu kalebu agensi nalika ngembangake situs sampeyan:

  1. Sistem Manajemen Konten - Ora mokal yen agensi nggawe hostage para klien maneh kanggo nganyari lan suntingan nalika ana akeh sistem manajemen konten sing hebat. Sistem manajemen konten ngidini sampeyan nambah lan ngedit situs kaya sing dikepengini. Agensi sampeyan kudu bisa ngetrapake desain meh kabeh mesin tema sistem manajemen konten sing kuat.
  2. Search Engine Optimization - yen agensi ora ngerti dasar-dasar optimisasi mesin telusuran, sampeyan kudu golek agensi anyar. Kayane mbangun situs tanpa dhasar. Mesin telusuran minangka buku telpon anyar ... yen ora ana, aja ngarepake sapa wae sing bakal nemokake. Aku meksa supaya dheweke uga bisa mbantu ngidentifikasi sawetara tembung kunci sing ditarget.
  3. Analytics - sampeyan kudu ngerti dhasar babagan Analytics lan kepiye ndeleng kaca lan konten apa sing dadi fokus para pengunjung supaya sampeyan bisa nambah situs kanthi suwe.
  4. Blogging lan Video - blogging bakal nyedhiyakake perusahaan sampeyan sarana komunikasi warta, mangsuli pitakon sing asring ditakokake lan nuduhake sukses karo prospek lan klien uga menehi cara kanggo ngetutake, liwat lengganan, lan komunikasi maneh. Umpan sampeyan kudu dipublikasi ing saben kaca. Video bakal nambah ton menyang situs sampeyan - luwih gampang nerangake penjelasan babagan konsep sing angel uga menehi perkenalan sing apik kanggo wong sing ana ing perusahaan sampeyan.
  5. Contact Formulir - Ora kabeh wong pengin njupuk telpon lan nelpon sampeyan, nanging bakal asring nulis sampeyan liwat formulir kontak sampeyan. Aman lan gampang. Dheweke ora prelu program ... dheweke mung bisa entuk akun tukang bentuk online,Formstack , lan sampeyan bakal siyap lan mlaku!
  6. Optimization Ponsel - Situs sampeyan kudu katon apik ing piranti seluler. Iku gampang kanggo nggawe CSS seluler (styleheet) sing ngidini pengunjung seluler browsing situs, nemokake lokasi sampeyan, utawa ngeklik link kanggo nggawe telpon.
  7. Twitter - Agensi sampeyan kudu nggawe latar mburi sing apik kanggo kaca Twitter sing cocog karo merek situs sampeyan. Dheweke uga kudu nggabungake blog kanthi nggunakake alat kaya Twitterfeed kanggo otomatis nganyari update blog sampeyan. Agensi sampeyan uga kudu nggabungake twitter menyang situs sampeyan, kanthi liwat lambang sosial sing sederhana utawa kanthi nuduhake kegiatan paling anyar ing situs sampeyan.
  8. Facebook - Agensi sampeyan uga kudu ngetrapake merek sampeyan menyang kaca Facebook khusus lan nggabungake blog sampeyan kanthi nggunakake cathetan utawa Twitterfeed.
  9. Landing Pages - Telpon-Kanggo-Tindakan sing dirancang kanthi apik ing situs sampeyan bakal nyedhiyakake dalan kanggo keterlibatan para pengunjung lan kaca kebangkrutan bakal dikonversi dadi pelanggan. Agensi sampeyan kudu ngrembug opsi karo sampeyan babagan cara ngarahake pituduh ing saben kaca situs web - liwat demo, whitepaper, luwih akeh formulir informasi, ebook, unduhan, uji coba, lsp. Sing nglumpukake informasi kontak.
  10. email Marketing - Pengunjung situs web sampeyan ora mesthi siap tuku… sawetara sing pengin tetep suwe sadurunge mutusake tuku. Buletin mingguan utawa saben wulan sing mbahas informasi sing relevan lan tepat wektu bisa uga trick. Agensi sampeyan mesthine kudu mbukak lan mbukak nganggo email merek kanthi solid panyedhiya layanan email, kaya CircuPress. Konten blog sampeyan malah bisa ngirim email saben dina kanthi otomatis liwat sisteme, dadi sampeyan ora prelu mlebu!

Sawetara agensi bisa uga nindakake kabeh gaweyan kasebut ing njaba situs ... Aku ora preduli. Kira-kira nalika dheweke munggah karo klien lan ngerti manawa mung meksa situs web sing cukup ora cukup. Saiki, strategi sampeyan kudu ngluwihi situs sampeyan lan kalebu media sosial, optimisasi mesin telusuran, lan strategi pemasaran inbound.

Agensi manungsa waé: Yen sampeyan ora nyiyapake klien nggunakake web kanthi lengkap, sampeyan mung njupuk dhuwit kanggo kerja setengah bokong. Klien sampeyan ngandelake sampeyan supaya bisa duwe ngarsane web lan strategi sing nggawe bisnis.

5 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Setuju karo Michael! Sayange, kita isih duwe loro Agensi sing mung bisa digunakake lan ora ngerti syarat bisnis utawa kesempatan amarga ora katut karo tren online, telusuran lan media sosial. Uga, sawetara bisnis sing disalahake - sawetara bisnis ora ngerti potensial sing ditawakake strategi sing apik, mula dheweke blanja menyang situs sing paling murah sing bisa dituku.

  3. 3

    Ing vakum, kabeh atribut kasebut bisa dingerteni, lan minangka perusahaan web web sing ditawakake kanggo para pelanggan, lan liyane, kayata aplikasi seluler yen cocog karo model bisnis. Sayange, sawetara bisnis nggoleki blog utawa kudu ngatur situs kasebut minangka beban, mula akeh sing milih ora mbukak rute iki. Pandhangane yaiku, kenapa kesupen nyoba nambah gambar anyar menyang situs web lan pas nganti pirang-pirang jam, yen aku bisa mbayar pangembang sajrone 15 menit.

    Bubar iki, kancaku nggawe situs web dhewe, lan nalika takon babagan suwene wektu, dheweke ora yakin nanging luwih saka 100 jam riset, latihan babagan WordPress lan implementasine, lan implementasi maneh - oke, yen sampeyan nerjemahake dadi tingkat per jam minangka pelatih pribadi (udakara $ 90), sing nambah dhuwit nyata.

    Dadi, sanajan kabeh aspek kasebut pancen bisa dingerteni, akeh pamilik bisnis, kalebu salah siji sing dakkandhakake saiki, ndeleng blogging lan liya-liyane minangka tugas liyane, lan sing durung duwe wektu kanggo nglakokake saben dinane. Dadi, yen pangembang nggawe gaweyan lan mbusak dhaptar sing kudu ditindakake, aku ora bakal ngarani sandhangan – Aku ngarani panggunaan manajemen wektu sing cerdas.

  4. 4

    Pancen setuju, Preston. Masalahku yaiku Agensi malah ora ngrembug babagan kesempatan para klien kanggo blog lan ngevaluasi manawa strategi kasebut bisa digunakake. Sing apes.

  5. 5

    Ya, masing-masing poin kasebut kudu dibahas lan ditinjau - supaya ora menehi penawaran minangka kesalahan sing gedhe banget. Kadhangkala kayane aku kepengin ngemis pelanggan supaya mudhun ing dalan SMM, nanging umume bisnis sing ditemokake isih ora pengin nutulake – mung nalika ana wong sing ora 'sade' implementasine layanan nuduhake apa sing bisa diasilake, ujare kanca, apa dheweke banjur nuduhake minat.

    Aku mikir yen bisa nemokake wates ekonomi iki, saben poin kasebut kudu ditindakake kanggo APA bisnis, nanging sayange isih ana perusahaan ing njaba sing duwe situs web generasi pertama sing njaluk kaca landas, panggilan, lan blog - pamilik bisnis ujar "Aku ora entuk bisnis saka Internet." Wah, lol, ora heran ... 😉

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.