10 Hal sing Ditinggalake Agensi Sampeyan sing Bakal Ngganggu Bisnis Sampeyan

iStock 000014047443XSmall

Wingi, aku seneng nggawe bengkel karo daerah Asosiasi Pembicara Nasional, dipimpin dening Karl Ahlrichs. Kanggo pamicara umum, penting banget kanggo ngarsane web lan mayoritas pamiarsa kaget amarga nemokake sawetara kesenjangan gedhe ing strategi.

Umume iki amarga industri wis ganti banget ... lan umume agensi durung tetep njaga. Yen sampeyan mung nggawe situs web, kaya mbukak toko ing tengah-tengah. Pancen apik banget, nanging sampeyan ora bakal entuk pelanggan. Mangkene 10 fitur sing kudu kalebu agensi nalika ngembangake situs sampeyan:

  1. Sistem Manajemen Konten - Ora mokal yen agensi nggawe hostage para klien maneh kanggo nganyari lan suntingan nalika ana akeh sistem manajemen konten sing hebat. Sistem manajemen konten ngidini sampeyan nambah lan ngedit situs kaya sing dikepengini. Agensi sampeyan kudu bisa ngetrapake desain meh kabeh mesin tema sistem manajemen konten sing kuat.
  2. Search Engine Optimization - yen agensi ora ngerti dasar-dasar optimisasi mesin telusuran, sampeyan kudu golek agensi anyar. Kayane nggawe situs tanpa dhasar. Mesin telusuran minangka buku telpon anyar ... yen ora ana, aja ngarepake sapa wae sing bakal nemokake. Aku meksa supaya wong-wong mau bisa mbantu ngidentifikasi sawetara tembung kunci sing ditarget.
  3. Analytics - sampeyan kudu ngerti dhasar babagan Analytics lan kepiye ndeleng kaca lan konten apa sing dadi fokus para pengunjung supaya sampeyan bisa nambah situs kanthi suwe.
  4. Blogging lan Video - blogging bakal nyedhiyakake perusahaan sampeyan sarana komunikasi warta, mangsuli pitakon sing asring ditakokake lan nuduhake sukses karo prospek lan klien uga menehi cara kanggo ngetutake, liwat lengganan, lan komunikasi maneh. Umpan sampeyan kudu dipublikasi ing saben kaca. Video bakal nambah ton menyang situs sampeyan - luwih gampang nerangake penjelasan babagan konsep sing angel uga menehi perkenalan sing apik kanggo wong sing ana ing perusahaan sampeyan.
  5. Contact Formulir - Ora kabeh wong pengin njupuk telpon lan nelpon sampeyan, nanging bakal asring nulis sampeyan liwat formulir kontak sampeyan. Aman lan gampang. Dheweke ora prelu program ... dheweke mung bisa entuk akun tukang bentuk online,formstack , lan sampeyan bakal siyap lan mlaku!
  6. Optimization Ponsel - Situs sampeyan kudu katon apik ing piranti seluler. Sederhana nggawe CSS seluler (styleheet) sing ngidini pengunjung seluler browsing situs, nemokake lokasi sampeyan, utawa ngeklik link kanggo nggawe telpon.
  7. Twitter - Agensi sampeyan kudu nggawe latar mburi sing apik kanggo kaca Twitter sing cocog karo merek situs sampeyan. Dheweke uga kudu nggabungake blog kanthi nggunakake alat kaya Twitterfeed kanggo otomatis nganyari update blog sampeyan. Agensi sampeyan uga kudu nggabungake twitter menyang situs sampeyan, kanthi liwat lambang sosial sing sederhana utawa kanthi nuduhake kegiatan paling anyar ing situs sampeyan.
  8. Facebook - Agensi sampeyan uga kudu ngetrapake merek sampeyan menyang kaca Facebook khusus lan nggabungake blog sampeyan kanthi nggunakake cathetan utawa Twitterfeed.
  9. Landing Pages - Telpon-Kanggo-Tindakan sing dirancang kanthi apik ing situs sampeyan bakal nyedhiyakake dalan kanggo keterlibatan para pengunjung lan kaca kebangkrutan bakal dikonversi dadi pelanggan. Agensi sampeyan kudu ngrembug opsi karo sampeyan babagan cara ngarahake pituduh ing saben kaca situs web - liwat demo, whitepaper, luwih akeh formulir informasi, ebook, unduhan, uji coba, lsp. Sing nglumpukake informasi kontak.
  10. email Marketing - Pengunjung situs web sampeyan ora mesthi siap tuku… sawetara sing pengin tetep suwe sadurunge mutusake tuku. Buletin mingguan utawa saben wulan sing mbahas informasi sing relevan lan tepat wektu bisa uga trick. Agensi sampeyan mesthine kudu mbukak lan mbukak nganggo email merek kanthi solid panyedhiya layanan email, kaya CircuPress. Konten blog sampeyan malah bisa ngeterake email saben dina kanthi otomatis liwat sisteme, dadi sampeyan ora prelu mlebu!

Sawetara agensi bisa uga nindakake kabeh gaweyan kasebut ing njaba situs ... Aku ora preduli. Kira-kira nalika dheweke munggah karo klien lan ngerti manawa mung meksa situs web sing cukup ora cukup. Saiki, strategi sampeyan kudu ngluwihi situs sampeyan lan kalebu media sosial, optimisasi mesin telusuran, lan strategi pemasaran inbound.

Agensi manungsa waé: Yen sampeyan ora nyiyapake klien nggunakake web kanthi lengkap, sampeyan mung njupuk dhuwit kanggo kerja setengah bokong. Klien sampeyan ngandelake sampeyan supaya bisa duwe ngarsane web lan strategi sing nggawe bisnis.

5 Komentar

  1. 1

    Aku mikir kabeh iki standar saiki. Apes banget yen sawetara organisasi isih ora nggunakake sistem manajemen konten sing nyata!

  2. 2

    Setuju Michael! Sayange, kita isih duwe loro Agensi sing mung kerja ing ceruk lan ora ngerti syarat bisnis utawa kesempatan amarga ora ngetutake tren online, telusuran lan media sosial. Kajaba iku, sawetara bisnis sing kudu disalahake - sawetara bisnis ora ngerti potensial sing ditawakake strategi sing apik, mula dheweke blanja kanggo situs sing paling murah sing bisa dituku.

  3. 3

    Ing vakum, kabeh atribut kasebut ana gunane, lan minangka perusahaan web dev kita nawakake kanggo pelanggan, lan luwih akeh, kayata aplikasi seluler yen cocog karo model bisnis. Sayange, sawetara bisnis nggoleki blog utawa kudu ngatur situs kasebut minangka beban, mula akeh sing ora bakal milih rute iki. Pandangane yaiku, kenapa kesandhung nyoba nambah gambar anyar menyang situs web kita lan entuk sawetara jam, nalika aku bisa mbayar pangembang sajrone 15 menit.

    Bubar kancaku nggawe situs web dhewe, lan nalika aku takon suwene suwene, dheweke ora yakin nanging luwih saka 100 jam riset, latihan babagan WordPress lan implementasine, lan implementasine maneh-oke, yen sampeyan nerjemahake. menyang tarif saben jam minangka trainer pribadi (bab $90), sing nambah nganti dhuwit nyata.

    Dadi, sanajan kabeh aspek kasebut bisa dingerteni, akeh pamilik bisnis, kalebu sing dakkandhakake saiki, ndeleng blogging lan liya-liyane minangka proyek liyane, lan siji-sijine ora duwe wektu kanggo nindakake saben dinane. Dadi, yen dheweke duwe pangembang sing nindakake pakaryan lan mbusak dhaptar sing kudu ditindakake, aku ora ngarani yen disandera - aku nyebutake panggunaan manajemen wektu sing cerdas.

  4. 4

    Setuju banget, Preston. Masalahku yaiku Agensi malah ora ngrembug kesempatan kanggo para klien kanggo blog lan ngevaluasi manawa iku strategi sing sregep utawa ora. Kuwi apes.

  5. 5

    Ya, saben poin kasebut kudu dirembug lan dideleng - kanggo ngilangi tawaran kasebut minangka kesalahan gedhe. Kadhangkala kayane aku pengin njaluk pelanggan supaya mudhun ing dalan SMM, nanging umume bisnis sing daktemoni isih ora pengin ndemek-mung nalika ana wong sing ora 'adol' implementasine layanan kasebut nuduhake apa sing bisa ditindakake, ujare. kanca, apa padha banjur nuduhake kapentingan.

    Aku mikir kanggo nemokake pinggiran ing ekonomi iki, saben titik iki kudu kanggo ANY bisnis, nanging sayangé isih ana perusahaan metu ana sing duwe situs web generasi pisanan sing nangis metu kanggo kaca kebangkrutan, telpon kanggo tumindak, lan blog-durung pamilik bisnis ujar "Aku ora entuk bisnis saka Internet." Lho, ora gumun... 😉

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.