10 Fakta sing Bakal Kaget Sampeyan Babagan Media Sosial

10 panutupan kasunyatan media sosial sing kaget

Salah sawijining aspek ing web sosial sing dak tresnani yaiku lapangan dolanan sing padha kanggo nyedhiyakake perusahaan cilik lan gedhe, uga kasunyatane isih dadi West Wild. Anggere kita tetep ora bisa ngatasi regulator lan pamrentah, aku yakin bakal terus berkembang. Ngandika, aku mesthi seneng nalika ndeleng postingan blog, infographic, utawa webinar babagan sawetara aturan saka media sosial. Ora ana aturan… lan sing nggawe kreatifitas ngluwihi norma asring masarakat lan bisnis paling entuk hadiah!

Media sosial ora mung platform sing apik kanggo interaksi sosial: iku cocog kanggo pemasaran digital, lan ana akeh statistik media sosial sing ana ing Internet. Matur nuwun kanggo Company Fast, Aku nggabungake dhaptar sepuluh kasunyatan penting sing kudu sampeyan eling nalika nggunakake media sosial kanggo masarake bisnis sampeyan. Lan apa cara sing luwih apik kanggo nampilake dheweke tinimbang infographic?

10 Babagan Penting Sampeyan Ora Ngerti Babagan Media Sosial - Nanging Kudu

  1. Advocacy - Panyengkuyung sampeyan paling gedhe duwe pengikut paling sithik.
  2. Komunikasi - Twitter duwe 6 jaringan komunikasi sing beda.
  3. Content - Pemasar ujar manawa konten tertulis nggawe visual.
  4. Response - Sampeyan kurang saka sakjam kanggo nanggapi Twitter.
  5. Amplifikasi - Wengi pungkasan iku wektu sing paling apik kanggo Retweet.
  6. engagement - Jumuah minangka dina paling apik ing Facebook kanggo keterlibatan.
  7. images - Foto ndorong keterlibatan ing kaca Facebook.
  8. Lalu lintas - Facebook, Pinterest lan Twitter nggawe lalu lintas paling akeh.
  9. interaksi - Ukuran penggemar nyebabake interaksi lan keterlibatan.
  10. kategori - Topik beda populer ing macem-macem dina ing Pinterest.

10-kasunyatan-media-media-kaget

2 Komentar

  1. 1

    Hei Douglas, aku ora nate ngerti akeh kasunyatan menarik sing ana ing media sosial. Aku gumun tenan. Matur nuwun kanggo nuduhake.

  2. 2

    Artikel sing apik. Sejatine info-grafis entuk perhatian ing artikel iki lan pungkasane informatif. Perwakilan info-grafis apik lan gampang dingerteni.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.