10 Fitur Ilang saka Blog Sampeyan

teka-teki Piece

Sawetara tanggapan sing wis dakkirim saka para maos yaiku aku durung menehi akeh umpan balik babagan blogging Martech Zone. Dadi - dina iki aku ngira bakal njupuk pendekatan sing beda lan ndeleng teknologi ing sekitar program blogging sampeyan kanggo menehi dhaptar fitur fitur kanggo mriksa lan mesthekake blog kasebut.

  1. robots.txt - Yen sampeyan mbukak root (alamat dhasar) domain, tambah robots.txt menyang alamat. Tuladha: https://martech.zone/robots.txt - Apa ana file ing kana? File robots.txt minangka file idin dhasar sing ngandhani bot mesin telusuran / laba-laba / crawler apa direktori sing kudu diabaikan lan direktori apa sing bakal dirayap. Kajaba iku, sampeyan bisa nambah link menyang peta situs ing kene! Ora duwe? Bukak notepad utawa textpad banjur tindakake dhewe… cukup tindakake pandhuane ing Robotstxt.org
  2. Peta Situs.xml - Peta situs sing digawe kanthi dinamis minangka komponen utama sing nyedhiyakake mesin telusuran kanthi map saka endi konten sampeyan, sepira pentinge, lan kapan pungkasan diganti. Nganti saiki generator peta situs sing paling apik sing dakkanggo yaiku Generator Peta Situs XML Arne Brachhold. Iki uga ngirim peta situs menyang Live / Bing, Yahoo!, Google lan Takon! (nalika layanan pengajuan Ask digunakake).
  3. Flair Media Sosial - Aku duwe dhaptar lengkap situs sing bisa ditemokake nalika melu media sosial. Elingi - blog sampeyan ora mesthi dadi tujuane wong liya! Kadhangkala jaringan ing situs media sosial lan kekancan karo sing duwe minat umum bisa mbantu promosi blog sampeyan menyang pamirsa sing relevan ... saka blog sampeyan. Ing sidebar sisih ndhuwur, sampeyan bakal nemokake sawetara situs sing bisa ditemokake ing aku! Priksa manawa sampeyan bakal nambah dadi kanca, aku bakal males.
  4. Kompatibilitas Mobile - Panggunaan Internet seluler saya akeh! Apa blog sampeyan bisa diwaca ing layar seluler? Kanggo WordPress, ana Plugin Seluler WordPress sing cocog situs sing dioptimalake kanggo panggunaan seluler lan malah iPhone Safari.
  5. Description - Yen aku mlebu salah sawijining kaca ing blog sampeyan, apa aku bakal ngerti babagan apa? Kadhangkala, angel diweruhi mung kanthi maca tulisan. Duwe deskripsi sing apik ing sidebar babagan konten sing sampeyan lakoni bisa dadi penting kanggo nonton supaya bisa langganan utawa bali.
  6. Contact Formulir - Aku gumun karo pirang-pirang blog sing ora duwe sarana ing njaba lapangan komentar kanggo ngubungi blogger! Apa sampeyan duwe link navigasi sing nuduhake Formulir Kontak? Formulir kontak ora akeh ngganggu tinimbang nomer telpon lan ora menehi sampeyan resiko kaya ngatasi alamat email.
  7. About Page - Sapa sampeyan lan kenapa aku kudu dipercaya karo sampeyan? Sanajan sampeyan rumangsa lucu nulis kaca sing nyritakake babagan prestasine ... ora kanggo sampeyan, nanging kanggo para pengunjung. Menehi pituduh babagan sebab kenapa dheweke kudu ngrungokake.
  8. Ikon - Kanthi ana browser tab, luwih gampang mbedakake blog kanthi nambahake lambang. Yen sampeyan ora ngerti kepiye, cukup gunakake a Generator Favicon kanggo nggawe file ico (icon) lan upload menyang direktori root situs web sampeyan. File gambar liyane uga bisa digunakake, utawa gambar utawa lambang sing dadi host ing panggon liya - cukup nganyari link lambang trabasan ing header sampeyan.
  9. wewaler - Ya, sampeyan bisa dituntut apa sing diterbitake ing blog. Nglindhungi dhewe lan properti kanthi njamin sampeyan bakal entuk disclaimer!
  10. Integrasi Media Sosial - Kirim liwat Twitter karo Hootsuite, LinkedIn, Langganan Email, Facebook lan sindikasi minangka alat sing kuat, gunakake sindikasi kanggo kemampuan maksimum!

5 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Iki dhaptar sing apik. Aku duwe artikel sing nggawe artikel babagan topik sing padha, aku uga bakal melu sawetara lan bakal bali maneh kanggo kredit.

  3. 3

    Aku bubar nyritakake babagan angel banget golek informasi kontak ing blog lan luwih ora setuju karo sampeyan. Apa masalah gedhe? Wadhuh - oops - Aku ngerti aku ora duwe cara sing gampang lan ditambahake.

  4. 4
  5. 5

    Tips apik Douglas, aku uga kudu nambahake ing ngisor iki ing robot. Txt uga

    # Persiyapan Crawler
    Anggota-Agen: *
    Wektu nyusut: 10

    # Mesin Wayback Arsip Internet
    Agen pangguna: ia_archiver
    Ngilangi: /

    # kaca digg
    Agen pangguna: duggmirror
    Ngilangi: /

    Priksa log akses sampeyan lan Tolak laba-laba iki amarga nyolong bandwidth sampeyan lan nggawe situs sampeyan ora kasedhiya kanggo pengunjung sawetara wektu.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.